Baby Thomas Отговорено Март 9 Отговорено Март 9 Да, за кухарка е по-различно. Поне тези, които аз намерих, представляват записани скъпи акустички с микрофони, няма ампове. За електричка нямам никаква идея какво дали и колко става, против религията ми е да използвам такива неща. Цитирай
musicman Отговорено Март 9 Автор Отговорено Март 9 Аз ги ползвам IR-ите без amp симулация. И си звучат доста добре. Сега на новия ефект имам amp симулация, обаче според мен това си е някакво EQ. Звучи много добре, но ако сложа EQ след ама симулацията може би ще го докарам същото. Друг е въпросът, че е по-лесно и бързо да се ползва през ENGL Cabloader 1 Цитирай
musicman Отговорено Април 22 Автор Отговорено Април 22 Вижте какво си купих от музикалната работилница: Овърдрайв преамп. Фирмата е българска - Kyro, аз за първи път ги чувам, ама съм впечатлен. Имаше стачка за тестове, хората бяха много любезни и обясниха на всички присъстващи каквото ги интересува. Аз тествах този преамп и ми хареса, накрая като казаха, че е на промоция 150 кинта, веднага взех един Оказа се последния, явно са впечатлили и други хора преди мен. Още не съм го пуснал при мен, взех го на база това, което тествах там, но за възможностите, които предлага цената си я бива. 11 Цитирай
TONY Отговорено Април 23 Отговорено Април 23 Бях там и ти честитих още в събота. Освен теб, една китаристка и още един познат си взеха също този преамп. Лими си взе пауър ампа, който е предвиден към този преамп, а Боби си спечели преамп от томболата. С две думи, понеже и аз пробвах, вкл и новият им амп, останах доволен от - 1. ценовата им политика, 2. качеството ( звучат добре) 3. дизайн 4. имат всяка година giveaway и ощастливяват по някой колега. Не знам дали тук му е мястото, но за разлика от Kyro, на някои други производители, цените ми се струват безумно нереалистични. В крайна сметка, пазара ще реши дали са прави в ценообразуването си. Очевидно Kyro не грешат. 3 Цитирай
musicman Отговорено Май 11 Автор Отговорено Май 11 Ако не беше svet.k, щях да кажа, че в този форум само мен ме тресе GAS-a. Взех си ей този звяр да не кажат после Цецо и Никсъна, че нямам лампи Звучи убийствено, има два канала, които имат по два режима и реално стават четири. Има повече гейн от колкото е разрешено. Страхотен амп, само че не е възможно да се свири на повече от 1-2 ако искаш да не ти паднат прозорците. И това на 10W. Хубавото е че звучи добре и на "ниски" нива. Даже има и load box вграден. 6 1 Цитирай
svet.k Отговорено Май 12 Отговорено Май 12 Т'ва го гледах и аз. Но имам свободен кабинет и се насочвам 15 ватовите им глави. Инак саунда при хай - гейн е убийствен. Не трябва буустъри и т.н. Само атенюатор в моя случай 😆. Цитирай
Koobenot Отговорено Май 12 Отговорено Май 12 On 5/11/2024 at 5:06 PM, musicman said: Ако не беше svet.k, щях да кажа, че в този форум само мен ме тресе GAS-a. Не знам при вас как е, но от тоя GAS нищо хубаво не съм видял, ентусиазмът варира от 2 дена до седмица и после старата песен на нов глас ... и съм се спрял просто. 1 2 Цитирай
musicman Отговорено Май 13 Автор Отговорено Май 13 @svet.k, като го купиш пробвай го първо без атенюатор, ако не ти харесва как звучи си вземи. Иначе има и бустер, вграден много добре звучи и с него. Обаче можеш да го пуснеш само през педала, на таблото няма сучи, само ниво за бустера. Единственото нещо което не работи като хората е нойз гейта. Цитирай
chris_barnes Отговорено Май 16 Отговорено Май 16 (Редактирано) @musicman не си само ти Наскоро закупих два педала (колекционирам си бустове) и един усилвател. Ефектчетата са JHS Moonshine v1 и Xotic BB Preamp (special chrome edition). Муншайна уж е тюбскриймър, ама не баш. Доста натопорчен е, особено в единия от двата режима. BB Preamp-a е много готин драйв, който не акцентира средните честоти и става супер за буст. В момента даже ми е на борда. Усилвателя, който купих е Splawn Nitro 100w EL34. Викат, че не са убаЙ, щот не ги карат много. На мен ми допадна, понеже исках да имам един Hot Rodded Marshall в арсенала. Справя се супер, пробвах го на живо вече. Рита адски здраво, има много ниски и доста гейн дори и само с 4 предусилвателни лампи. Много е силен, усилването едва ли ми е на 2 на скалата. Редактирано Май 16 от chris_barnes 5 1 Цитирай
Yo The Real Отговорено Май 19 Отговорено Май 19 Fender Stratocaster Made in Japan 1994 с hardtail bridge, DiMarzio адаптери и Emerson електроника. Има работа по нея и ще трябва да се сетне, но като цяло я намирам за голяма находка. 6 Цитирай
Mar4enko Отговорено Май 20 Отговорено Май 20 Чудесна китара. Имам такава от 1996 г. с Texas Special адаптери и съм много доволен. Цитирай
Voidhanger Отговорено Юни 12 Отговорено Юни 12 Хубавичка, а мислех да я връщам в момент на гняв и лудост 🤣 2 Цитирай
Recommended Posts