Jump to content
Българският форум за музиканти

Voidhanger

Members
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Voidhanger

 • Rank
  Редовно навъртащ се

Previous Fields

 • Инструмент
  тенджера с черпак

Recent Profile Visitors

222 profile views
 1. Voidhanger

  15 Лампови вата вкъщи

  Аз гледам VHT 6 Special Mini Stack 6W/3W за вкъщи.
 2. Намерил съм човека
 3. Здравейте! Може ли да ми препоръчате някой лютиер, който би могъл да сетне Squier Jаzzmaster? Там процедурата е малко по-различна от при другите китари, нищо извънземно но все пак...
 4. Voidhanger

  Лампов усилвател до 1300 лева

  Аз затова те питам, искам да се видя с някой да погледне новата китара и да настрои като хората старата.
 5. Voidhanger

  Лампов усилвател до 1300 лева

  Евтиме ти занимаваш ли се професионално с ремонт и настройка на китари?
 6. Voidhanger

  Лампов усилвател до 1300 лева

  Късмет Все пак съм решил, като пристигне китарката да отскоча до София някой да й направи сет ъп или там както се казва.
 7. Voidhanger

  Лампов усилвател до 1300 лева

  Съмнявам се тези магазини да имат недостиг на клиенти, все пак столица е и хората имат по-големи възможности отколкото ние тук в малките градове. Аз отдавна не съм влизал в физически музикален магазин и така се научих през годините да пазарувам, че не ми липсват. Иначе би ми било приятно, но както казах - нямам тази възможност. И не, това спестяване на пари не е заради келепир или да се хваля, даже и лошо не мога да гледам. Правя го, защото ,както се казва от залъка си късам, за да се сдобия с нещо що-годе прилично, което да ми остане и занапред, понеже не съм богаташ и нямам богати родители или нещо такова и не мога както всяка година да си купувам нови неща. Все пак имам и друго хоби, което е не по-малко ангажиращо и евтино. Та така, относно по-евтиното и магазините. Съжалявам ако звучи плоско, но това е, не съм много добър в изразяването на мисли по форуми.
 8. Voidhanger

  Лампов усилвател до 1300 лева

  Плоски хора с овчи мисли сме, затова има титани на мисълта като теб, да ни водят през тъмните времена на прекрасната демокрация. Айде остани си със здраве
 9. Voidhanger

  Лампов усилвател до 1300 лева

  На същото мнение с Ламби съм. Евтиме, не ме разбирай погрешно - разбира се, че е по-хубаво да влезеш в магазин и да пипнеш китарата, усилвателя,щ. Аз като влизам в музикален магазин съм като малко дете, ни просто нямам възможност да отскачам до София за единия кеф. През годините се научих да пазарувам само и единствено по интернет, щото в малкия град няма такива магазини. Изгубеното време да върна стока някъде ми е 15 минути и не ми е проблем. Затова живея в малък град - спокойно е и никой не бърза за никъде, а и времето никога не съм го оценявал с пари. А и дори ми е забавно, тръпката да поръчам нещо по снимка и после да го видя в ръцете си е незаменимо за мен. Например, ако китарата, която дойде пукната я имаше тук - нямаше да я поръчвам от Германия, но тук я няма. Абе какво да ти кажа, живот.
 10. Voidhanger

  Лампов усилвател до 1300 лева

  Темата заора в офтопик и мисля, че спокойно може да бъде изтрита, даже те моля да я изтриеш. Аналогията ти с китайските стоки не е уместна според мен. Нямам проблеми с българските магазини. Честно казано за първи път в живота си купувам такава техника, изключвам китарата през 1999 година, но тогава баща ми я купи, не аз, така че не се брои И не, не съм за 40-тте лева (не знам защо се опитвате да ги докарате по-малко отколкото са), щото ако знаеш в последните 10 години колко плочи и дискове съм си купил от български търговци лошо ще ти стане. И продължавам да си купувам плочи български търговци.
 11. Voidhanger

  Лампов усилвател до 1300 лева

  Това за селските тарикати важи особено много и за българските търговци. И да, тези 40 лева дето ще ги спестя ще ги похарча за друго, вместо за стояла техника с години незнайно къде. Ами богатите държави никога не ги е било грижа за бедните и няма да ги е. Както виждаш ,страни като България са обслужващ персонал за тях. Да, всички гледат себе си, това е ползата от демокрацията- съсипана държава и по- бедно и умиращо население от всякога. Но, поне всички са свободни, нали
 12. Voidhanger

  Лампов усилвател до 1300 лева

  Еми съжалявам, но това мене какво ме интересува? Да си платя с 50 лева отгоре за нещо, което мога да го взема по-евтино? Нали всички искаха демокрация и свободна търговия и свобода на избор и прочее? Като не могат да се конкурират с големите магазини техен си проблем, аз длъжен ли съм да купувам по-скъпо залежала стока? Да, кофти е че така се получава, но и аз не взимам 2000 лева заплата, а 700, така че ме интересува откъде мога да спестя някой и друг лев. Германците дори ти покриват обратния транспорт в 14 дневен срок. За да имаш претенции, трябва има какво да предложиш.
 13. Voidhanger

  Лампов усилвател до 1300 лева

  Не е, но като сложиш и куриера в БГ става повече, да не говорим, че в Музикер имат налично всичко - и празния кабинет Палмер и говорителя Celestion Creamback.
 14. Voidhanger

  Лампов усилвател до 1300 лева

  20 ватовата глава на Маршал струва 780 лева с безплатна доставка от Музикер, а от единственото място в БГ, поне в нета - 809 лева с доставка 7 дни. Сега питането ми е - защо да го поръчвам от БГ магазин (даже не знам този магазин какъв е https://shop.visiarts.net/bg/shop/китари,-бас-китари,-усилватели/китари/guitar-heads/marshall-dsl20hr-detail, )като за същото време ще дойде от Музикер, но по-евтино?
 15. Voidhanger

  Лампов усилвател до 1300 лева

  Какво те притеснява?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.