Jump to content
Българският форум за музиканти

Voidhanger

Members
 • Posts

  193
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Voidhanger last won the day on June 24

Voidhanger had the most liked content!

Previous Fields

 • Инструмент
  тенджера с черпак

Recent Profile Visitors

322 profile views

Voidhanger's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

 1. Китарата кой я е правил? Такава изкъртена форма не бях виждал, крило ли трябва да наподобява?
 2. Както казах по-горе - по-съм навит на едно хубаво лампово кубенце с хубав чист канал и педалчета. Това ми е по-интересно отколкото само да рендам метълщини, тях и на компа може да правя. Но много харесвам отнесени неща дето ги правят с разните дилеи, ривърби, хоруси и другите подобни.
 3. Именно бе колега! Това го установих и аз - за група бих си взел и 100 ватова глава и хубав кабинет, но тъй като нямам такива планове, за домашно и са записи повече от Neural не ми трябва. Иначе наистина се изкефих отначало, ама може би и емоцията си каза думата.
 4. Пичове, много съм ви благодарен за отделеното време, но не смятам повече да се занимавам с тази тема, както и вас. Мда, като гледам всички добре звучащи видеа са записвани с микрофони, а не просто така. Да, може би очаквах ампа да звукне като процеснат звук. Не съм записвал нищо, днес го върнах на магазина.
 5. Свърши тая. Сигурно азсъм крив, но това нещо просто не ми хареса. Независимо дали супер силно или намалено,на под или на високо. Наистина за домашно ползване не виждам смисъл за себе си да използвам нещо друго освен софтуер. Не ми се струва оправдан разхода. А ENGL е със добри лампи, доколкото четох, не са евтинджоси, май ги произвеждат Electro Harmonix. Абе здраве да е, поне пробвах и разбрах за мен, кое е по-добрия вариант. Не съм казал, че софтуера е по-добър от истинското, просто за моя случай е по-доброто решение, да не говорим, че е без пари.
 6. За съжаление си прав. И днес усилвателя ми звучи както вчера - не е това, на което се надявах. Ако не друго, поне се убедих, че за вкъщи лично на мен нещо повече от Neural не ми трябва. По-скоро бих си взел някакво неметълско лампово комбо, за да си го ползвам с педалчета и да си свирукам разни психеделични космически тъпотии.
 7. Не,не звучи физи,даже и на най-слабата мощност звучи добре, ами някак си нефелно бе, все едно няма никаква тежест. Тия как го правят да звучи така брутално не ми е ясно.
 8. Така и започнах - врътките на 12 часа и леко се заиграх. Като беше на пода кабинета, ми звучеше що годе нормално. После го качих на леглото - гадно. После на раклата на леглото - още по-гадно. Особено lead канала - ама много зле. Ще преспя пък да видим утре къв акъл ще ми дойде.
 9. Не е за парите, разбира се, тези съм ги отредил за такова нещо, но не успя да ми достави удоволствие, сега като се заиграх малко повече. Ама и по тия клипчета нещата звучат егати и якото, ама реалността не е такава. То и от китара и от всичко си зависи де, но все пак....този Neural ме развали?
 10. Не е за мене тва чудо, да му се радва някой друг. Давах му газ - не става.
 11. ?? Колегата хубаво ми каза, че няма да ми хареса, ама кой да повярва.
 12. Абе кабинета реших да го кача, така че да е срещу мен и да го чувам - епа това нещо звучи по-зле от стария ми транзисторен Фронтмен.На пода като е, се ядва, но не е нищо особено. Neural-а звучи като манна небесна в сравнение с това.
 13. Благодаря!!! И другото, дето ми направи впечатление - на пълна сила си увеличавам мастъра на 9 часа и не звучи супер силно или нещо такова, даже и си е тамън. Намаленото също звучи нормално, но наистина е прекалено тихо и може би ако сте в блок или ви се свири по нощите, би послужило.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.