Jump to content
Българският форум за музиканти

svet.k

Members
 • Posts

  445
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

svet.k last won the day on July 23 2020

svet.k had the most liked content!

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара

Contact Methods

 • Website URL
  http://svet.k@abv.bg
 • Skype
  svetlin.kolev13

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2046 profile views

svet.k's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

84

Reputation

 1. https://northfromthesouth.bandcamp.com/album/- Това е линк към албума. Идеята е да се премине в ниски настройки.
 2. По тялото няма много промени, освен изкопаване на дупка за хъмбъкер на бридж позицията и пререботка на 6 струнния струнник към 7 такъв, защото не можах да намеря тук. Грифа е от али експрес поради същата причина. Читав е, имаше само едно повдигнато прагче, което се изпили. Мидъл адаптера е Belcat. Бриджа е доста мощен, перфектен за баритон. https://voca.ro/1kKITLz0aDF1 https://voca.ro/18kex9qfkdVV https://voca.ro/1fqLG3LTqRQX
 3. Възобновяваме търсенето на барабанист и басист. Имаме издаден албум, където може да чуе насоката на групата.
 4. Kогато е усилен няма проблем, за тихо свирене имам в предвид.
 5. https://voca.ro/15vbmRfaccg3 Набързо нахвърлена импровизация. Идеята е да е с прог. вокали от типа: Radiance, Vola. Aко въобще ще има вокали. Аз ще се заминавам с всичко, който му харесва и смята че може да допренесе с таланта си е добре дошъл.
 6. https://www.facebook.com/North.from.the.South Нямаме особени изисквания, може само да е над 30 г. и задължително баса му трябва да е пригоден за Си настройка. тел.: 0889941007 Светлин.
 7. Ит'с фули функшунал нау https://freeimage.host/i/l6QVi7 https://freeimage.host/i/l6QSWB https://freeimage.host/i/l6QORj https://freeimage.host/i/l6Q1Dl https://freeimage.host/i/l6Q40F https://freeimage.host/i/l6Qs5J https://freeimage.host/i/l6QbsI https://freeimage.host/i/l6Qpft https://freeimage.host/i/l6Qy0X Така звучи: https://voca.ro/131y9KiuZHc5
 8. Давай ги насам тогава, ще ти пратя нещо в замяна.
 9. Записа е праен с TC Electronic El Mocambo и Mooer Ge 200, като на него има заредена Меса IR кабинетна симилация. Focusrite звукова карта.
 10. Първото, което направих бе да отсраня флойда и сингъл адаптера. За целта взех тяло от Lag Arkane. Също липово, звучи по топло и плътно, макар гейна да намаля с една идея, но стана по красив. Сегашната конфигурация е: 2 хъмбъкера, които се делят на сингли с тон потенциометъра. Бриджа е стар, български, от Кремона най вероятно. Грифа, ключовете и адаптрите останаха от Айбанеца. Последно, смених магнитите на двата адаптера: керамичния отиде на бриджа, а алнико 5 на нека. Като цяло V8 нямаше чуваема разлика с Dimarzio crunch lab, поне според мен. Сега стана по топъл, крещящ и по хай-геин. Също така, състейна се увеличи доста от фиксирания бридж. Китарата изглежда, усеща се и свири доста по добре от преди. https://voca.ro/14TZOdc7XKXK
 11. Здравейте и за много години! Въпроса ми е следния, не знам дали е за този раздел. Открих на скоро, че на гърба на стерео усилвателя си имам 4 изхода за захранване от неговия траф. Фишер, японски е, с 5 бандов еквалайзер. Едното е 220 волта, 100 вата, като сложих там стерео уредбата, която ползвам за стъпало нещата се промениха доста сериозно в положителна насока. Има още три по 16 волта, но на тях пише: само за тунер, само за дек и само за проба. Идеята е ако сложа стабилизатор ( Бейби Томас има една такава тема ) с радиатор да речем на чипа, дали ще мога да ги ползвам да захранвам ефектите с които свиря? Мисля че и тяхното поведение ще се промени доста добре и няма да има шумове.
 12. На Baevox-а май всичко му беше отдолу. Нагоре само говорителя и решетката.
 13. Лампите му са отдолу, няма какво да прегряват толкова
 14. https://www.mboxdrive.com/guilmor bae amt4 sim.mp3 https://www.mboxdrive.com/baevox amt evoice demo.mp3
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.