Jump to content
Българският форум за музиканти

musicman

Admin
 • Posts

  6091
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  217

musicman last won the day on June 15

musicman had the most liked content!

2 Followers

About musicman

 • Birthday 01/29/1974

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.raffomusic.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София

Recent Profile Visitors

22418 profile views

musicman's Achievements

 1. Супер звучи като за запис с телефон. Всичко се чува, балансирано е. Между другото поздравявам ви, че пеете на български. Парчето е готино, на мен ми харесва. Ще ми е интересно да го чуя пак ъплъгд но с две китари.
 2. За съжаление Ugritone затварят и пускат всичко на безценица до края на годината.
 3. Епъла е дъ бест, защото: Хардуера е техен, не можеш да слагаш и правиш конфигурации с каквото ти хрумне. От там, всичко е тествано и се знае, че в комбинация с другите неща работи. Каквото и да закачиш след това то не ползва драйвери. По-специално музикалните неща. В смисъл имат си един стандарт, който се казва Class Complaint, и всеки, който произвежда звукови карти (примерно) е длъжен да го поддържа ако иска устройството му да работи на Mac. Разбира се трябва и да се плати съответната такса към Apple При Windows нещата са кой каквото иска - това слага, тества си го и го пуска. Да, ама производителите на звукови карти не могат да си тестват драйвърите с всички възможни производители на всякакъв хардуер. От там е напълно реално да си купиш звукова карта за Windows и да имаш проблеми със звука. Аз за това минах на Mac, защото имах един лаптоп Assus, хубав за времето си. Купувам си Steinberg 816 csx, също доста добра карта , която ползвам и в момента. И какво? Имам пуканки като записвам... Започнах да разследвам и установих, че драйверите на звуковата карта и на WiFi нещо не се понасят взаимно и може да е включен точно единия. Или интернет, или музика... имах избор Няма как да сменя WiFi, защото е на лаптопа, ще ми се загуби и гаранцията. Имай в предвид, че такова разследване доста трудно ще ти го направят в сервиз, защото тея от Assus ще ти кажат не носим гаранция за външен хардуер. От Steinberg ще ти кажат това работи при нас от компютъра е и ти идва да се застреляш. Ако не си компютърджия и музикант едновременно с доста свободно време и желание да експериментираш изключвайки и включвайки всички възможни комбинации - ега не разбереш какво му е. И така проучих, че това с Mac не може да стане и минах на Mac.
 4. ^ Аз за това минах на Mac ^^ Не знам дали ще спестиш нещо ако го вземеш от чужбина. Моят съвет е да го вземеш от магазин с гаранция, защото ако му стане нещо да ти го оправят. Не че ако го вземеш от чужбина не може да намериш пак сервиз тук, но няма да ти е безплатно. Ако го вземеш втора ръка и се повреди, пак ще намериш сервиз тук.
 5. Цъкни на трите черти най-горе и ще ти се отвори меню.
 6. Как така не ти дава? Я снимай да видим какво виждаш.
 7. На мен ми харесва повече второто как е станало. Звучи по-стегнато. Много е важно басът и барабаните да са в пълен синхрон.
 8. Задължително 32 ГБ РАМ. Хард диск също ще ти трябва голям. Комбинацията между SSD и нормален хард е добра както каза и колегата. От там нататък колкото повече - толкова повече.
 9. На мен пък за микрофона ми стана любопитно. Твой ли си е или озвучителят така го е избрал? Обикновено слагат 57-ци.
 10. А също и да кажеш кога ще го повторите този трибют
 11. Супер звучат и двете. Айде сега чакаме следващото видео, където ги пробваш като драйвове
 12. Аз съм фен на процесорите, обаче бих си взел един такъв. Макар че, не мога да открия къде се продават в Европа, предполагам цената ще е отказваща
 13. Моите са Tama, среден клас. Там, където ходих на уроци също бяха Тама и за това си взех същите.
 14. Сигурен ли си че тези комплекти в чужбина са с каса? Да не си поръчаш и да дойде без каса.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.