Jump to content
Българският форум за музиканти

musicman

Admin
 • Content Count

  5,903
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  154

musicman last won the day on April 7

musicman had the most liked content!

Community Reputation

3,074 Excellent

1 Follower

About musicman

 • Rank
  мракобесник
 • Birthday 01/29/1974

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.raffomusic.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София

Recent Profile Visitors

10,987 profile views
 1. musicman

  Въпрос за пулт

  Да, нуждае се от крайно стъпало.
 2. musicman

  Не на Страха

  Поздрав за всички конспиратори! Това ми е едно от любимите парчета на DT, но не заради текста
 3. musicman

  Не на Страха

  ^ Не, основта е: Лъжат ни! 🤣 Затварям!
 4. musicman

  Не на Страха

  ^ Като говорим за интелегентност, интелегентните хора ползват статистиката. И не я взимат от жълтите медии, фейсбук и форумите а от места, на които работят професионалисти в точно тази област за която ти трябва статистика. Ако си съгласен до тук, продължаваме нататък. Та като интелегентни хора, хайде да направим следното. Да видим колко хора са ваксинирани и колко от тях са умряли от ваксината. Като не взмем данните от жълтата преса. И да изчислим колко процента е смъртността от ваксини и да сравним с други болести и причини за смърт. И тогава като интелегентни хора, да направим някакви смислени заключения. Дай сега пак като интелегентни хора да помислим защо страхът не е целта на вируса и изобщо дреме ли му на вируса за страха. Страхът е нормален за човека и служи да ни предпазва да не умрем. Така ни е заложено от Създателя. Ако погледнем статистиката (нали сме интелегентни) ще видим, че има болести с доста по-висока смъртност от корона вируса. Защо не ни е страх от тях а от короната? Защото се създава психоза най-вече от медиите на тази тема. За да не бъда разбран погрешно, не казвам, че медиите не трябва да ни информират. Казвам, че ние като хора това искаме от медиите. Да ни покажат колко хора са умрели от нещо от което ние не сме. Ама може, знае ли човек. И тук вече влизаме в територията на психологията. Дали целта му е да прочисти планетата? Аз на първо четене се сещам за около 50000 по-ефикасни и бързи начини да се затрие половината население на земята. А при короната до колкото знам (от статистиката) е 4% от заразените. Насилственото прочистване няма да промени нищо. Ще се навъдим пак като хлебарки. И в историята има безброй доказателства за това. Ако има толкова умни хора, които да са пуснали вируса за да се прочисти планетата, дали може да са пропуснали този огромен факт?
 5. musicman

  Не на Страха

  По принцип страха не е хубаво нещо в повечето случаи. В конкретния, всеки си има глава на раменете, но аз призовавам: Пазете се и пазете хората около вас! Който има познати, роднини, приятели в болница или е бил вече в болница, знае че това не е обикновен грип. И да, предишните години не съм имал толкова приятели и познати в болница. Даже не си спомням някога някой да е ходил там и да съм разбрал. И като казвам болница имам в предвид проблеми заради които се ходи в болница. Не е сериозно да се говори, че вдигаш температура и те взимат в болницата. Остави другото ама има(ше) и такива, за които нямаше място в болницата и ... Една приятелка наскоро ми каза: Не вярвах в това нещо докато не дойде у нас. Не искам да плаша никого, страхът не е добър съветник, но апелирам за отговорност и зрялост. В последната година видях и преживях много по-страшни неща от ковида, а съм сигурен, че има и още по-страшни. Но това не е повод да се подценява ситуацията. Да, хората умират от какво ли не. Ние също ще умрем някога от нещо. Но това не е повод да подценим ковида. Мерките на правителството и щабовете не мога и не искам да ги коментирам. Те правят най-доброто на което са способни. Друг е въпросът колко са способни. Не искам обаче да съм и на тяхно място, защото тук няма полезен ход. Каквото и да направиш, затриваш хора.
 6. ^^ Така записваш или така смесваш? Щото с този ревърб при записа, после какво става когато смесваш?
 7. Първо и сложи струни да видиш ще свири ли.
 8. musicman

  Ноти - откъде да ги намерим?

  https://www.musicnotes.com https://www.sheetmusicdirect.com
 9. Life is Live! Ableton Live е една от най-добрите порограми за композиране на музика. За life не знам, но за live я ползват бая народ.
 10. Аз бих се включил, ако ми го пише в хороскопа Мога да предложа и терен но за максимум 4 човека.
 11. ^ След няколко седмици ще излезе новата версия на Ableton Live и там ще си има всичко каквото имат и другите DAW + "диджейските" екстри. Поне на мен до сега единственото нещо, което ми е липсвало в Live е мулти тейковете. Всичко останало си го има и сега.
 12. ^ Как така не можеш? Какво ти пише? Имай в предвид, че всеки потребител има някакъв лимит на количеството снимки, които може да качва, но не вярвам ти да ти го изхабил. Кажи точно какво пише.
 13. musicman

  Купувате ли на сляпо?

  ^ Нямам оплаквания за момента. Но не съм го тествал все още изцяло. Тези дни ще опитам да запиша акустична китара примерно, но най-интересно ми е как ще се държи на по-високи децибели, което по разбираеми причини няма как да тествам в момента.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.