Jump to content
Българският форум за музиканти

musicman

Admin
 • Posts

  5928
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  163

musicman last won the day on May 16

musicman had the most liked content!

2 Followers

About musicman

 • Birthday 01/29/1974

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.raffomusic.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София

Recent Profile Visitors

12051 profile views

musicman's Achievements

 1. Аз съм за! Но това ми е малко далечко да го мислим от сега. Може началото на Юли да се преброим и да го направим.
 2. ^ Абе аз хубаво имам, ама какво от това ??? 😕 Нямам нищо завършено.
 3. Много добре е станало според мен. Аз съм фен на Gadget, обаче не знаех, че има версия за Нинтендо. На Apple устройствата може да се ползва с блутууд клавиатура или друг контролер.
 4. Защо да не са? Каква е твоята дефиниция за музикант?
 5. @Лими напротив, твоите са. Ти си създател на темата, не някой друг. Следващото нещо, което разбрахме и е характерно за всички хейтъри е че ако ти хейтиш е ок, ако теб те хейтът - не. И последно. Не, хейтърски теми няма да има тук. Ако искаш да пишеш нещо смислено и градивно - заповядай.
 6. Всъщност, като се замисля, ти правиш всичко това, което обиждаш. Първо популяризираш песните, които са гнусни според теб. Ако не беше ти и твоя пост аз нямаше да ги чуя. И не съм ти никак благодарен, че ги чух. С нищо не ме обогати това, просто се изцапах в твоите лайна. За което пак не съм ти благодарен. По смислено ми се струва да беше направил една тема в която да ни кажеш какво харесваш от колкото това. Специален поздрав за Лими:
 7. Това дали е пошло или не е въпрос на гледна точка. Ти мислиш едно, те мислят друго. Каква е идеята? Да обиждаме който не харесваме ли? За мен пошло е Х да обижда У за това, че не харесва дадена песен. Дори и за чалга да става дума. По- конструктивно е да направиш по-добри песни от тези, които назидаваш и да спиш спокойно, че не си като тях ами къде-къде по-добър. Ако искаш да се сравняваш с някой, бройте си продажбите. Това е безпристрастен показател за това какво става и какво не. Кой е бездарен и кой не. Ако търсиш къде да хейтиш, ползвай фейсбуук или там каквото друго ползваш. Тук ще обсъждаме собствените си песни ако някой изобщо се осмели да поиска мнение след като прочете подобна тема.
 8. Няма ограничения в големината на постовете
 9. Няма такава програма. Има нещо подобно за Mac - Garage Band се казва. Това, което искаш може да стане с няколко програми. Първо намираш си програма с която да записваш. DAW. Потърси в тубата, виж коя ти изглежда най-лесна. След това слагаш нужните плъгини. За ритми ти препоръчвам EZ Drummer. Native Instruments също имат доста добри плъгини за такива неща, ама трябва и тях. да ги разгледаш и да видиш кое ще ти допадне. Или си купуваш Мак и слагаш Garage Band Като цяло си изисква да му отделиш някакво време за разучаване. Така, че като си намериш подходяща програма и качиш ez drummer, питай нещо конкретно.
 10. На мен не ми става много ясно какво точно търсиш. Интересни ритми, взимаш си EZ Drummer и към него можеш да си вземеш каквито ритми те кефят. Ама едно е да имаш ритми, друго е да има къде да ги запишеш заедно с други инструменти.
 11. Хубав звук, харесва ми. На тая лампа не и ли трябва някакво отворче за вентилация?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.