Jump to content
Българският форум за музиканти

musicman

Admin
 • Posts

  5908
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  157

musicman last won the day on September 7

musicman had the most liked content!

2 Followers

About musicman

 • Birthday 01/29/1974

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.raffomusic.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София

Recent Profile Visitors

11450 profile views

musicman's Achievements

 1. Личните съобщения не са премахвани за да бъдат връщани. Просто е забранено на всеки новорегистрирал се да почва да пише лични съобщения до всички потребители. След като напише няколко смислени мнения, одобрението от модератор се премахва автоматично и се разрешават личните съобщения на този потребител.
 2. https://www.cma-bg.com/course/drumbs/ Това е школата, която ви препоръчвам, но не знам дали има места за барабанисти. Обадете се и дано имате късмет. Обяснете им какъв ви е случая, сигурен съм, че ще ви помогнат. Успех!
 3. ^ Виж си в профила на телефона кой ти е мейла.
 4. Наистина е важно. Няма ирония. Колко мейла да има човек? 5-6...
 5. Ако някой си е забравил пощата от която се е регистрирал, може да отиде на забравена парола и там ще види коя е. Това за новобранеца, и аз съм така Явно някакъв бъг при ъпдейта, при първа възможност ще видя защо е така. Виждам, че и някои аватари са изчезнали също. И това ще го проверя.
 6. Е кога пък я забрави, като си регистриран днес?
 7. Скъпи колеги, както забелязвате форумът е ъпдейтнат. Визията е нова, има и нови функции. От съображения за сигурност логването вече ще става с имейл а не с потребителско име. Паролите си остават същите. Ако има някакви проблеми, пишете в тази тема.
 8. И аз му се глася на този RocketMan, има го в hbo.go. Жигули-то трябва също да го видя. Иначе гледах за Фреди Меркюри филма, хареса ми.
 9. Имаме си базар за покупко-продажби http://bazar.muzikant.org
 10. Да, нуждае се от крайно стъпало.
 11. Поздрав за всички конспиратори! Това ми е едно от любимите парчета на DT, но не заради текста
 12. ^ Не, основта е: Лъжат ни! ? Затварям!
 13. ^ Като говорим за интелегентност, интелегентните хора ползват статистиката. И не я взимат от жълтите медии, фейсбук и форумите а от места, на които работят професионалисти в точно тази област за която ти трябва статистика. Ако си съгласен до тук, продължаваме нататък. Та като интелегентни хора, хайде да направим следното. Да видим колко хора са ваксинирани и колко от тях са умряли от ваксината. Като не взмем данните от жълтата преса. И да изчислим колко процента е смъртността от ваксини и да сравним с други болести и причини за смърт. И тогава като интелегентни хора, да направим някакви смислени заключения. Дай сега пак като интелегентни хора да помислим защо страхът не е целта на вируса и изобщо дреме ли му на вируса за страха. Страхът е нормален за човека и служи да ни предпазва да не умрем. Така ни е заложено от Създателя. Ако погледнем статистиката (нали сме интелегентни) ще видим, че има болести с доста по-висока смъртност от корона вируса. Защо не ни е страх от тях а от короната? Защото се създава психоза най-вече от медиите на тази тема. За да не бъда разбран погрешно, не казвам, че медиите не трябва да ни информират. Казвам, че ние като хора това искаме от медиите. Да ни покажат колко хора са умрели от нещо от което ние не сме. Ама може, знае ли човек. И тук вече влизаме в територията на психологията. Дали целта му е да прочисти планетата? Аз на първо четене се сещам за около 50000 по-ефикасни и бързи начини да се затрие половината население на земята. А при короната до колкото знам (от статистиката) е 4% от заразените. Насилственото прочистване няма да промени нищо. Ще се навъдим пак като хлебарки. И в историята има безброй доказателства за това. Ако има толкова умни хора, които да са пуснали вируса за да се прочисти планетата, дали може да са пропуснали този огромен факт?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.