Jump to content
Българският форум за музиканти

musicman

Admin
 • Posts

  5918
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  158

musicman last won the day on October 11

musicman had the most liked content!

2 Followers

About musicman

 • Birthday 01/29/1974

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.raffomusic.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София

Recent Profile Visitors

11625 profile views

musicman's Achievements

 1. Много ще се оскъпят нещата. Китарата е евтина но звучи добре акустично, аз купих адаптер, който струва около два пъту повече надявайки се това да е достатъчно ако се наложи да я включа. За съжаление не се получи. Тази китара ми е за купони, на приятели я давам да свирят с нея, когато им трябва. Не съм сигурен, че е добра идея да инвестирам повече. Ако знаех, че няма да стане може би щях да взема Fishman Aura или нещо такова. Сега купих един предусилвател на платка от базара и ще пробвам с него. 20 кинта. Днес пристигна, изглежда добре. Да видим какво ще излезе. Иначе имам и по-хубава китара, където съм склонен да взема нещо по-скъпо и съм се спрял на Fishman Rare Earth Blend, микрофон + адаптер. На хубава китара не и трябват IR-и
 2. Сега последно ги свързах паралелно директно на изхода. Пиезото и адаптера. Звучи по-добре от само пиезото. Не съм го направил кадърно защото не разбирам, но за сега става. Мисля да купя някакъв преамп и да го внедря вътре при адаптера. Трябва някак си да взема ток от батерията на пиезото, за да не слагам две батерии. Но това мисля, че знам как да стане. Ще трябва да измисля и някаква система по-кадърно да смесвам двата сигнала. В краен случай ще сложа два изхода и ако ми е толкоз зор ще смесвам с външен миксер.
 3. Включих пасивния адаптер в преампа, обаче нивото пак е ниско. Същото е и без преамп. Не мога да си обясня как е възможно това. Пиезото няма нищо. Един кабел излиза от него и това е. То е вградено. Иначе като включа пиезото в преампа нивото е супер. Много по силно от колкото с пасивния адаптер.
 4. Китарата ми е с фабричен преамп с пиезо, което не ми звучи добре. И си купих един пасивен адаптер за акустична китара, който звучи добре, но няма ниво. Трябва да ползвам предусилвател. Разглобих китарата и видях, че фабричния предусилвател има вход в който влиза пиезото. И се чудя ако вместо пиезото включа адаптера дали ще получа каквото искам? А то е нормално ниво на адаптера.
 5. Тази тема е доста стара, не знам дали авторът продължава да я следи. Най-добре му пишете в soundcloud, където е оставил линк.
 6. Kole, айде малко по-сериозно. Напиши барем какъв оркестър търсиш? Симфоничен, военен, народен... ако не, дай телефон на някоя врачка да я питаме нея за подробности.
 7. Не знам дали аз съм човекът, който трябва да напише това тук но... С огромно съжаление днес рабрах, че Тони Манов (Parni_Valjak) ни е напуснал. Почивай в мир Тони, и благодаря за всичко! Много научихме от теб и много ни даде. Като форум а и като личности. Светъл ти път!
 8. ^ Всеки трябва да има барабани
 9. Личните съобщения не са премахвани за да бъдат връщани. Просто е забранено на всеки новорегистрирал се да почва да пише лични съобщения до всички потребители. След като напише няколко смислени мнения, одобрението от модератор се премахва автоматично и се разрешават личните съобщения на този потребител.
 10. https://www.cma-bg.com/course/drumbs/ Това е школата, която ви препоръчвам, но не знам дали има места за барабанисти. Обадете се и дано имате късмет. Обяснете им какъв ви е случая, сигурен съм, че ще ви помогнат. Успех!
 11. ^ Виж си в профила на телефона кой ти е мейла.
 12. Наистина е важно. Няма ирония. Колко мейла да има човек? 5-6...
 13. Ако някой си е забравил пощата от която се е регистрирал, може да отиде на забравена парола и там ще види коя е. Това за новобранеца, и аз съм така Явно някакъв бъг при ъпдейта, при първа възможност ще видя защо е така. Виждам, че и някои аватари са изчезнали също. И това ще го проверя.
 14. Е кога пък я забрави, като си регистриран днес?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.