Jump to content
Българският форум за музиканти

Our Picks

Top content from across the community, hand-picked by us.

Doesn't exi.ogg

Търсим сериозни хора от София, ние сме вокал и китарист и ни трябва басист и барабанист между 18-25г.Пускам нещо авторско,със слушалки или на колони звучи по-добре 
 • 2 replies

По принцип е добре началото да е с учител. 

На класическата китара си има постановка на свирене, която трябва да се спазва.

За класическо свирене. Отделно може и с перо на класическа да пробваш, не е идеално, но да видиш как е.

По някое време може да се сдобиеш с акустична с метални струни  или електрическа....

Рано или късно ще откриеш хора, около своята възраст, които също свирят на китара и ще почнете да обменяте знания ( акорди, арпежи и тн).

Предполагам, нещата, които си научил са от ютюб.

Не е лошо да си купиш поне една школа на хартия  - обикновено Китара фор дъмис или нещо от сорта за начинаещи.

Има си школи за класическа китара, пак казвам, добре е с учител да учиш.

Продължавай да учиш акордите,

почни и гамите, първо с До мажор/ Ла минор.

Гледай видеа за звуко извличане... Първо научи как се свири, после учи цели песни.

Обратното е безсмислено и вредно начинание.
  • Like

https://youtu.be/iJJEdmZw-yU
  • Like
 • 3 replies

Ники , включвам се... Стари преатели сме с теб. Знаех си , че някой ден ще трябва да разбереш колко добре пея :))
  • Like

Прогресив рок бандата от Шумен Forgot The Ten, позната на мнозина, търси клавирист, за да запълни своя състав. Членовете бяха 5, но в момента сме четирима- барабани, бас, китара и вокал и търсим клавирист, за да допълни нашият колектив и да работим. Групата се развива, целеустремена е, притежава репетиционна, има собствено оборудване (колони, компютри и други софтуерни и хардуерни музикантски елементи). Имаме участия в различни български градове, както на българска територия, така и на чужда. Свирим и кавъри, но групата главно е насочена към авторската музика и лично творчество. Към днешна дата групата работи по записването на дебютния си албум ,,The Way'', но песните биха могли да се преработят, за да присъства и клавир. Желателно е желаещите (клавиристи) да имат желание за сериозна работа, прилична техника на свирене и също така собствен инструмент (по възможност професионален), за да може пълноценно да запълни колектива и да разшири музикалния ни спектър.
Всеки, който проявява интерес, може да се запознае с групата и нейната музика във Facebook страницата ни, Youtube канала ни, както и в профила ни в Instagram. [част от творчеството ни за момента не присъства в различните платформи]
За контакти: Пишете ни на лични на нашата Facebook страница (където всеки от нас може да отговори във всеки един момент) или на тел: 0878667948- Димитър Димитров;  0894310311- Слави Георгиев.

 
 • 0 replies

Търси се
барабанист!!!
  • Like
 • 38 replies

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.