Jump to content
Българският форум за музиканти

All without sales

Showing topics in Търсят се музиканти!, Ноти и учебни материали, Други инструменти, Китара, Ударни инструменти, Клавишни, Бас, Вокали, Хардуер, Софтуер, Съвети, трикове, въпроси, Какво, къде, кога ?, Авторска музика, Правила, Новини, Музикален бизнес, Теория и Композиране, Изработка и ремонт, Говорилня, Live, Семпли, Китарни, Бас, Джем, Кавъри, Видео, Духови инструменти, Текстописане, Други, Вашата продукция, Нови албуми, Хай-енд, Music Center Ikonomov, Електронна музика и DJ - средства и похвати, Factor and 7, 8, 9 - струнни китари и баритони posted in for the last 7 days.

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. И отново: къстъма мье е много по-добър от къстъма тье 😆 Edwards by ESP Les Paul Custom John Sykes. Тежи 4120гр
 3. Today
 4. Днес празнувам 700 абоната в YouTube. Ако ви харесва съдържанието на канала, ще се радвам да ме последвате. Благодаря и приятно слушане!
 5. Yesterday
 6. И малко аутотюн...ама много малко, понеже е почти в тоналност.
 7. Не съм музикант, но имам идеи за няколко песни, ако на някой от вас му допадне някое демо от тези и мисли, че би могъл да направи нещо от тях може да ми пише на: tekotak.somov@gmail.com С уважение 5.R
 8. ^ Кажи го на Стив Вай това ...
 9. Last week
 10. Брей, интересно, трета страна се е хванала и е написала програма за модификация на файловете. Чудесно, дано само от Korg не ги съдят затова и всичко да е изрядно чисто лицензионно.
 11. Днес връщах пратка на Thomann чрез UPS, доста са натоварени и минаха през вкъщи да вземат пратките чак в краят на работния ден, като имате предвид, че още в петък се бях спазарил за уговорка. Изводът е, че преди празниците положението е натоварено, защото не само, че хората поръчват подаръци за Коледа/Нова година, а и освен това има връщанки от Черният петък, какъвто е и моят случай. Изводът: звънете им по телефон и задавайте въпроси. От Thomann обикновено като ви издадат UPS tracking номер, който да залепите на пратката за връщане, може да си създадете от сайта планиране на вземане с номер, към който да реферирате ако има забавяния.
 12. Вероятно си се объркал от онази ЛС комуникация, в която стана дума за ES520, защото постът ми излезе доста дълъг. Там бях говорил, че детето беше започнало с P-45 като първо пиано, а след като напредна и започна да печели конкурсите, техните му взеха "стационарен" Kawai, но тъй като така или иначе си имаше нужда и от преносим модел, след като опита стационарното, което беше натъпкано с всякакви акустични емулации, а и клавиатурата му нямаше нищо общо с базовата GHS на P-45, майка му каза, че иска да разкара ямахата и да вземе нещо преносимо пак на Kawai и аз просто й препоръчах средния модел от ES-серията. А там аз бях споменал, че като посвирих малко на стационарното - то ми хареса, не само че беше с по 3 сензора, но и наистина даваше добра обратна връзка, а иначе на ES520 дори не съм опитвал каква му е клавиатурата.
 13. Късмет, успех и попътен вятър!
 14. Прекрасно свирене, и двете китари ми харесват! Интересен факт е, че всъщност оригиналът е записан на Gibson с P90-s, сиреч – средно-аритметичното между двата записа - цък.
 15. Аха, значи са го измислили както ги урежда. Аз снощи също не можах да вляза веднага и от облака ми бяха пуснали 10-минутен таймер на изчакване.
 16. Здравейте, аз съм басист на 18 и си търся група в стил пънк (контрол, хиподил) или нещо по-тежко metalcore, death, melodeath. Може да ми пишете тук или във фейсбук https://www.facebook.com/viki.morkov
 17. В крайна сметка се спрях на Dynacord SL1200, рита добре и честотната му характеристика е сравнително изравнена. Препоръчвам!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.