Jump to content
Българският форум за музиканти

All without sales

Showing topics in Търсят се музиканти!, Ноти и учебни материали, Други инструменти, Китара, Ударни инструменти, Клавишни, Бас, Вокали, Хардуер, Софтуер, Съвети, трикове, въпроси, Какво, къде, кога ?, Авторска музика, Правила, Новини, Музикален бизнес, Теория и Композиране, Изработка и ремонт, Говорилня, Live, Семпли, Китарни, Бас, Джем, Кавъри, Видео, Духови инструменти, Текстописане, Други, Вашата продукция, Нови албуми, Хай-енд, Music Center Ikonomov, Електронна музика и DJ - средства и похвати, Factor and 7, 8, 9 - струнни китари и баритони posted in for the last 7 days.

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Няма телефон на сайта, само мейл...
 3. Разделих се с тази красота преди 4 години. Още тогава съжалих, че го направих, но вече е обратно при мен и ще си остане тук. 2008 Gibson Les Paul Custom Alpine White
 4. Today
 5. Ами цената е доста приемлива за Apple абонамента всъщност. Проблемът за мен по-скоро е, че доколкото разбирам със стандартното приложение за Windows (Apple iTunes/Music whatever бавно-работеща-бъгава-боза-която-ме-дразни-всеки-път-като-я-стартирам) Lossless audio не се поддържа към момента. Аз използвам Tidal и Tidal Mastering Quality формата ми звучи най-добре от всичко, което съм тествал.
 6. Само да добавя, че намерих флаш добавка за FF и който е със същия браузър и иска да се тества, вече спокойно може да го направи. Аз се тествах отново и изкарах сходен резултат...вярно, с 0.1 херц по-зле от предишния път, но за тест в 4 сутринта - толкова.
 7. Китайците обикновено включват всичко над $10 в тая група, така че съм свикнал да не обръщам внимание на всякакви техни добавки от рода на 'Pro', 'Studio' и т.н. Не съм този, който го е купил от базара, но пък имам някаква обща представа за модела, понеже още преди 3 години се колебаех дали да не си го поръчам предвид ниската му цена и нелошите възможности. Тогава изгледах доста ревюта и демота, но накрая ме отказа факта, че дълго време го нямаше в наличност никъде, а и съвместимостта на стиловете спрямо другите популярни марки никъде не беше спомената, така че приех, че просто я няма и си взех Корг. Медели пуснаха този модел някъде в началото на първата ковид вълна, точно когато всички онлайн магазини започнаха да изпитват проблеми с доставките на всякакви модели от всички фирми. В Томан и др. големи вериги по онова време моделът изобщо го нямаше, а след време се появи, но с надпис "доставка след няколко месеца". На хартия по данни изглежда доста добре - копирали някои функции от PSR-SX сериите и са го понапълнили с екстри, които обикновено се срещат в по-високите класове. Като звук бих го позиционирал на нивото на SX600 или PA300-600...някъде там, но пък има повече опции от ниските модели. Сега...дали е боза или не, е въпрос на виждане и претенции, понеже тук във форума има колеги, за които даже Genos или PA-5x са бози. Понеже също бях видял онази обява в базара, ако не се лъжа, човекът беше от Ямбол, а цената първоначално беше 1000 лв., след това я смъкна на 900 и след това не съм следил обявата, но пък неговата май имаше някакъв транспортен дефект като че ли. От моя гледна точка ако всичко по инструмента си работи, мисля, че цена от 900 лв. е резонна на това, което предоставя модела, особено сравнявайки от какви суми започват най-ниските класове на Ямаха или Корг. Ако обаче някой смята да го взима за чалга изпълнения, трябва да забрави за всякакви 'Муси', 'Ради' и прочие сетове, предвид стиловата (не)съвместимост...някъде бях чел, че AKX10 може да конвертира единствено ямаха стилове, но само през компютър със съответната програма и с неясен краен звуков резултат, така че дори само поради тази причина покупката не ми се вижда много оправдана.
 8. Yesterday
 9. Е, значи не е толкова зле положението. В най-лошия случай - злоупотреба с лични данни при попълване на формата, което пак е гадно, но поне не си давал пари. Положенията са две - или правят copy-paste на описанията и е scam или наистина ги препродават от там.
 10. Last week
 11. Здравейте, ние сме пънк-рок група Наш'те Хора и си ТЪРСИМ ВОКАЛ. До момента имаме издаден един албум, а изпълняваме и няколко кавъра на Metallica, The Offspring, Милена. . Репетиционната ни се намира в близост до Лъвов мост, София. Събираме се въднъж седмично, като репетициите са след работно време и продължват до към 22 часа. Прилагам линк към Spotify, където можете да чуете част от авторските ни парчета: https://open.spotify.com/artist/47HkbCU9sIBWLmy9MX3DpH... Ако ви се пее, наш'то творчество ви допада, а и...носите на пиене, то не се колебайте да пишете За връзка - https://www.facebook.com/Nashtehora/
 12. 🤮 Хора, недейте така! Влизам в тоя форум и в тая тема, за да разпускам, а не за да си припомням какво е на работа! 🙂 За наказание, ето ви песен, изпълнена от Светлин Наков:
 13. Всичко е дерт, просто не очаквах И за някакви скапани тъпи пружинки изобщо да мисля, да хабя и части от секундата време да мисля нещо толкова тъпо, мижаво и незначително. Но... Нямам. Всъщност ще правя цял бридж, ще преработвам друг, ще се мъча да правя седла от месинг (още не съм доизмислил как ще извърша някои операции). И наистина, ама наистина не исках ни най-малко с тъпите пружинки да се занимавам, въобще да ме вълнува, че съществуват, И те 😁😁😁😁
 14. Благодаря за отговорите! Китарата е моя и е в оригиналния си вид (с изключение на намесата на някой, който се е правил на майстор под задния капак). Наистина беше хилядарка (много пара беше - поне за нас). Купена наистина началото на 90-те. Може би 91 г. Наистина е ужасно тежка. Някакво масивно дърво е. Адаптрите са си оригиналните. Звука, като за БГ китара става. Разтривах я с удоволствие навремето, но като ме прибраха в казармата я дадох на едно приятелче да си дрънка. Той пък решил да си отвори рок клуб и съотвено са я разпъвали, както трябва. Кой знае през колко ръце е минала горката и какво ли е видяла.... После изведнъж изчезнала някак си от рок клуба 😅 Наскоро пък изведнъж се появи 😆 от небитието, но в този вид. Много съм щастлив, че се появи. Има сантиментална стойност за мен. Няма да изнася концерти. По-скоро ще стои предимно на стената, но ми се иска да си я съживя и пак да и чуя гласа. Ще опитам, каквото ме посъветвахте. Като за начало ще стартирам със съвета на Krasi63. Звучи ми логично по следите да е така. Пак благодаря на всички!
 15. съгласен. винаги ги записвам, дори да съм си само в нас
 16. (Става дума за град София) Стиловата насоченост на авторските парчета на групата може да се определи като смесица от алтернативен рок, прогресив рок, ембиънт, спейс рок, сайкъделик рок и щипка фюжън. В момента сме квартет - китара, бас, барабани и синтезатори. Басистът ни е пеещ и изпява някои от кавърите, които свирим, но търсим изразени фронтмен или фронтдама. Трима от нас пеят бекинг вокали. Като кавъри свирим парчета на The Police, Pink Floyd , The Beatles, Rolling Stones, Peter Gabriel, но не се стремим да копираме оригиналите, а по-скоро ги преработваме и адаптираме към нашите си търсения. Разполагаме с оборудвано място за репетиции. На този етап се събираме веднъж седмично, като при възможност за всички понякога се договаряме и за втора репетиция. За контакт: 0888903222
 17. Халко Ако размисли, бих се радвал, ако ми пишете.
 18. Положението се промени. Поради ангажименти и тн. малко се затапи идеята. И басиста се отказа. Така, на баса ще се редуваме с Евто. И тъй, като певеца иска и кавъри на Лед Зепелин, търсенето се пренасочва към барабанист. Знам, никак не е лесно да изсвириш Бонъм. Това е в идеалният вариант. Ако не можете Бонъм, но с Фил Рът сте ок, пак се обадете. Идеята е да се стегнем и да заформим репетоар, в обозримо бъдеще. С цел свирене по клубове.
 19. Аз на проблема със слушането съм му намерил чалъма. Просто слушам музика в моментите, които трябва да се върши нещо мега тегаво и скучно - чистене, простиране, гладене, ходене до работа и прочие ... така хем остава повече време за свирене, хем процеса не е толкова тегав.
 20. Здравейте аз съм басист от Хасково търся групичка ако искате мога да дойда да посвирим😀
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.