Jump to content
Българският форум за музиканти

All without sales

Showing topics in Търсят се музиканти!, Ноти и учебни материали, Други инструменти, Китара, Ударни инструменти, Клавишни, Бас, Вокали, Хардуер, Софтуер, Съвети, трикове, въпроси, Какво, къде, кога ?, Авторска музика, Правила, Новини, Музикален бизнес, Теория и Композиране, Изработка и ремонт, Говорилня, Live, Семпли, Китарни, Бас, Джем, Кавъри, Видео, Духови инструменти, Текстописане, Други, Вашата продукция, Нови албуми, Хай-енд, Music Center Ikonomov, Електронна музика и DJ - средства и похвати, Factor and 7, 8, 9 - струнни китари и баритони posted in for the last 7 days.

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Ако лампата е нова е твърде вероятно някой крак да не прави контакт.Може да ги почистиш внимателно. Или проблема да е в цокъла.Ако имаш мултицет виж дали има връзка м/у 4 и 5 краче.Гледаш лампата откъм краката. https://frank.pocnet.net/sheets/010/e/EL84.pdf Тази е еквивалент на 6П14П Това е отоплението-f4-f5.
 3. барабанист от Варна, на години , с опит, търси група , свиреща рок- мелъди, блус, хард и хеви! Имам достъп до репетиционна! 0876218379 фил
 4. Last week
 5. Манов разбираше от тунери. За друг не се сещам, който да не се учи на тунера ти. Това не е точно музикална апаратура, специфично е. Виж във радиолюбителски форуми.
 6. Здравей! Мисля, че мога добре да пея доста песни на Диси, ако имаш интерес, звънкай: 0884323848 Димитър
 7. Здравейте, хора! Търся съмишленици за една страхотна група, която да свири кавъри и авторски песни. Аз мога да изпълнявам добре почти всички рок песни, като изключим тези, в които вокаллистът има много нисък глас. Имам дълъг опит в пеенето, мога да свиря прилично и на китара, ако се наложи. Ще покажа и записи на тези, които се интересуват. Моля, търсете ме на: 0884323848 Димитър
 8. И двете лампи съм ги сменял скоро, и преди това го имаше... Бая лампов си е, особено крайната като смених даде голяма разлика. Верно има бая транзистори вътре, но като за практис амп е доста добре. Май наистина ще трябва да го занеса някой да го види.
 9. Здравейте , Имам кабинет Палмер 2х12 затворен, с предно монтиране на колоните ,направен от мдф (пресовани дървени чатици )Материал. Свиря с енгл ретро и рокмастер , планирам да сложа колони целесчън g12h30 black +greenback .Искам да дава по-плътен и фокусиран звук -нещо между маршал и енгл кабинетите . Идеята ми е да взема брезов шпертплат 12 или 15мм. , който да залепя отвътре по стените на кабиннета . За идеята смятам да отрежа предния панел , залепя се шпертплата върху мдф , прави се преден панел от бреза, монтира се и върху него се залепя отрязания преден панел. Въпроса ми е : би ли имало ефект и ако има колко да е дебелината на брезовия шпертплат.
 10. Това с "техниката" малко детска болест идва- да се покаже колко е бърз и някоя новозаучена хватка,а реално не слуша музиката,върху която свири.Виж,като слушаш какво свириш,владеенето на инструмента блесва-като в този случай.Китарата е от значение на каква ти се свири в момента☺️..
 11. Както и очаквах, Гибсън-ски тон според мен. Напомня ми на Мастър оф Пупетс албума, като съм я чул досега само на Гитар риг. Адаптера още е бая ниско, трябва ми ринг. Грифа след 12-то прагче е бом-бок. Мисля да го ремонтирам вместо да го сменям. 446005474_TapeDeck2Oct1516-42-14.ogg
 12. Пеевски си е правил операция на стомаха + разни други телесни изрязвания, не мислѝ че неговото се е получило само от гладуване, фитнеси и бягане няколко километра всеки ден. В предишното си състояние той се клатеше от крак на крак докато ходеше и добре, че е млад, че ако беше с тия килограми някъде преди пенсия, даже не знам как щеше да ходи и да качва стълби. Ама не го мисли него - той има толкова пари, че и нов стомах ще му присадят ако е необходимо.
 13. Година и 3 месеца е нищо - някои отговарят и дават съвети в теми с последно мнение отпреди десетина години. П.П. А и колегата, който е отворил тази тема, за последно е влизал във форума на 29.06.2020 и не е много ясно коя година пак ще влезе, за да прочете дадените съвети.
 14. Китарата и е най - нисък клас. Предлагам ти да потърсиш или Крис бас (Кристиян) или Петър, Петър от група Кора. Може да ги намериш във фейса лесно. И ще оправят китарата. Сам не се опитвай, ще задълбочиш проблемите.
 15. ... ако някой китарист иска да се включи...защо пък не...
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.