Jump to content
Българският форум за музиканти

DANEV

Members
 • Posts

  194
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

DANEV last won the day on October 1

DANEV had the most liked content!

1 Follower

About DANEV

 • Birthday 07/24/1994

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара

Contact Methods

 • AIM
  valentindanev
 • Website URL
  https://www.youtube.com/user/Y1o2o3Y/videos
 • Skype
  valentindanev

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stara Zagora
 • Interests
  Music,Guitar,Piano,Bass,Sport,Tourism

Recent Profile Visitors

2301 profile views

DANEV's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare

Recent Badges

310

Reputation

 1. DANEV

  Emotional solo

  Техниката е свързана с чувството, и основно това, което хората наричат "чувство" са малките детайли в свиренето - хубаво вибрато на точните места, точни и сигурни бендове, слайдове, всичко да звучи уверено и разбира се да си запознат с хармонията, да си личи, че знаеш къде си, което изиксва и теоретична подготовка, другото е много слушане, вадене, имитация на големите и то не само при китарата - различни стилове, инструменти... и всичко това те прави подготвен, когато свириш да звучиш на място, и както каза ти - да се въплъщаваш и да звучи изсвирено с чувство, то според мен е свързано със знание и познание. Благодаря отново, радвам се, че ти харесва свиренето ми!
 2. DANEV

  Emotional solo

  Благодаря! Нямам нищо против, ще се радвам да помогна. Същото соло с Gibson Les Paul Studio, кой вариант ви допада повече?
 3. DANEV

  Emotional solo

  Ако някой иска бекинг трак, да пише.
 4. Благодаря! Вземам предвид и критиката, за втория куплет четвърта струна съм съгласен, че би било по-добре да е по заглушена. За груув не знам какво точно имате предвид, но предполагам да мислиш свиренето малко по-назад, за да звучи по-тежкарско! Ако е това смятам, че би могло да стане и по-добре. Очаквах коментар от вас, видях колко голям фен сте на Дио и колко кавъра имате.
 5. The Aristocrats - Flatlands (Guitar cover) Честит празник на всички, които обичат музиката. Закъснявам с ден, понеже празнувах усърдно', работейки върху поздрава. Това е композиция на любимата ми инстументална група, която вдъхнови и написването на Sixth (Highlands) от дебютния албум на Project 7 (Ако ви е интересно, можете да намерите албума ни тук: https://project7.hearnow.com/project-7 и в YouTube: Китарата, с която свиря е направена от Yasen Gerasimov https://www.facebook.com/Jassen-handcrafted-guitars-2509621959068222/ - на този линк можете да видите други негови продукти. Приятно гледане и слушане!
 6. Ние сме Project 7 от Стара Загора в състав: Nikola Enev - Барабани Pavel Tzonev Petkov - Клавир Stanislav Georgiev - Бас Valentin Georgiev Danev - Китара На 7 Юли 2021 издадохме дебютния си албум, който можете да чуете тук: https://project7.hearnow.com/ YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=5ebD9RC9sb8 Както можете да закупите и физическо копие от нас. Това е фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/Project-7-552396065284580/?__tn__=kK*F Записът и мискът е направен от Стойко Лисичков Дизайнът на обложката е направен от Камелия Тодорова - https://www.facebook.com/KameliART-103122544935935/?__tn__=kK*F Ако ви харесва това, което виждате и чувате - Харесайте, последвайте и споделете. Благодарим ви! Приятно гледане и слушане!
 7. Групата е създадена през 2018 в състав: Никола Енев - барабани Павел Цонев - Клавир Станислав Георгиев - Бас Валентин Данев - Китара на 07.07 издадохме дебютния си албум, който можете да чуете в повечето онлайн платформи: https://project7.hearnow.com/?fbclid=IwAR37G-k6K28LleqDvTQA-rxvPHxxaM5klOryPsnyzHXcE6yMp9NpttYM6B4 В YouTube - Приложил съм линк, както и да закупите на физическо копие, (диск) с който получавате и оригиналната обложка напрaвена от Камелия Тодорова (можете да разгледате нейни продукти тук : https://www.facebook.com/KameliART-103122544935935/ Микса на албума е направен от Стойко Лисичков. Приятно слушане!
 8. https://project7.hearnow.com/ 07.07 е щастлива дата! Project 7 официално издаде дебютния си албум. Вложихме труд, време и емоция в създаването на продукта и се надяваме да ви хареса. Благодарим на Stoyko Lisichkov, който миксира инструменталите, и на Kamelia Todorova, която създаде дизайна на обложката. Приятно слушане!
 9. Здравейте! С фюжън формацията Project 7 - https://www.facebook.com/Project-7-552396065284580 издаваме дебютния си албум на 7 Юли. Ще бъде достъпен в повечето онлайн платформи, както и на физически копия. съставът ни е: Никола Енев - Барабани Павел Цонев - Клавир Станислав Георгиев - Бас Валентин Данев - Китара
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.