Jump to content
Българският форум за музиканти

Mar4enko

Members
 • Posts

  147
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Mar4enko last won the day on May 28

Mar4enko had the most liked content!

Previous Fields

 • Инструмент
  китара

Recent Profile Visitors

689 profile views

Mar4enko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

27

Reputation

 1. Дано не е с Windows ?
 2. Baby, благодаря за линка. По информацията в него си инсталирах картата и работи като пушка. Поздрави!
 3. Чудесна пиеса ,Лими. Поздравления! ПП. Предполагам свириш бос за по-добро заземяване. ?
 4. Малко такива песни от онова време изсвирени малко по-модерно. линк за песните : https://soundcloud.com/user-995219050/sets/vig_priateli Линк за текстовете с акорди : https://gofile.io/d/DgntLj втория албум с такива песни е почти готов но това "почти" се точи вече година и половина. песните могат и да се свалят.
 5. Пуснах информация в Гибсънския клуб и за да няма обидени пускам и за Фендер
 6. Малко интересно инфо от един фен на марката. Доколко е прав не мога да кажа, но е интересно да се види. Човека има и други клипчета касаещи свиренето на китара. Приятно гледане.
 7. Благодаря за отговорите ! Бъдете здрави !
 8. Здравейте. От една стара тема разбирам, че въпросната карта работи на Windows 7. Някой пробвал ли е как се държи с Windows 10 ? Благодаря предварително !
 9. Здравейте. Как да стане така че при търсене да ми извежда темите в които е открито съвпадение само по веднъж ?
 10. Както го прави БейбиТомас по първия вариант е най-функционално. Втория си е доста разхищение на пресети но пак става. От доста време обаче направих подобрение - мушнах една миди педалиера в процесора и сега имам директен достъп до 10 пресета което ми покрива 99% от необходимите звуци. Изключение има когато ползвам хармонайзер за някое двойно соло защото той се настройва за конкретната песен. Тогава отварям нова банка в миди педалиерата и така.
 11. Има доста оплаквания от релето G30 - калпави закопчалка за колан и капачка за батериите. За звука няма оплаквания. Препоръчват да си намериш някое китайско кожено калъфче и да го приспособиш за устройството. Аз така мисля да направя. Успех !
 12. За в къщи - репетиции и разучаване на песните Основна "работна" конфигурация За душевен оргазъм в любимите ми стилове които за съжаление няма с кого да свиря Още няколко красавици
 13. И рече Бог: "Ако имаш два ампа - дай единия на ближния си". Казах !!!
 14. Това AZ ( АЗ в превод ) да не означава че е твой съгничър модел ? Браво !!! Крайно време беше. Честита нова година !!! Весели и засмени !!!
 15. Здравейте на всички във форума. С уточнение че не свиря на клавир. Правя експерименти с Korg PA50 SD с цел бърза смяна на стилове и програми ( това което се свири с дясна ръка при разделена клавиатура). За целта пускам МИДИ съобщения от външен конролер. И докато със смяната на стиловете и вариациите им всичко е наред почти не мога да сменям програмите. Пускам различни МИДИ съобщения както е по спецификацията от ръководството и от време на време става и сменя програмата (инструмента) през другото време си остава на последния сменен. Ако някой може да даде съвет ще съм благодарен.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.