Jump to content
Българският форум за музиканти

Mar4enko

Members
 • Posts

  150
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Mar4enko last won the day on May 28 2021

Mar4enko had the most liked content!

Previous Fields

 • Инструмент
  китара

Recent Profile Visitors

843 profile views

Mar4enko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

27

Reputation

 1. Благодаря, Бейби. Явно ще се побългарява. Дано не се окаже , че той също държи платката. Както и да е - ще го измисля. Поздрави !
 2. Здравейте. Може ли да се намери тъдява следния потенциометър : https://www.tubeampdoctor.com/poti-a10k-log-pc-mount Това е от Хюз и Кетнер Атакс 80 - втора вресия, за мастер волюма. Или поне дали може монтажната ламаринка да се пригоди към обикновен потенциометър ? Поздрави !
 3. Тук занесох първата си китара от втория ми китарен период. Маестрото оправи неща за които никога не бих се сетил. Със съжаление сега я продавам, че ми станаха много. ПП. Панов, какво точно искаш да кажеш ?
 4. Дано не е с Windows ?
 5. Baby, благодаря за линка. По информацията в него си инсталирах картата и работи като пушка. Поздрави!
 6. Чудесна пиеса ,Лими. Поздравления! ПП. Предполагам свириш бос за по-добро заземяване. ?
 7. Малко такива песни от онова време изсвирени малко по-модерно. линк за песните : https://soundcloud.com/user-995219050/sets/vig_priateli Линк за текстовете с акорди : https://gofile.io/d/DgntLj втория албум с такива песни е почти готов но това "почти" се точи вече година и половина. песните могат и да се свалят.
 8. Пуснах информация в Гибсънския клуб и за да няма обидени пускам и за Фендер
 9. Малко интересно инфо от един фен на марката. Доколко е прав не мога да кажа, но е интересно да се види. Човека има и други клипчета касаещи свиренето на китара. Приятно гледане.
 10. Благодаря за отговорите ! Бъдете здрави !
 11. Здравейте. От една стара тема разбирам, че въпросната карта работи на Windows 7. Някой пробвал ли е как се държи с Windows 10 ? Благодаря предварително !
 12. Здравейте. Как да стане така че при търсене да ми извежда темите в които е открито съвпадение само по веднъж ?
 13. Както го прави БейбиТомас по първия вариант е най-функционално. Втория си е доста разхищение на пресети но пак става. От доста време обаче направих подобрение - мушнах една миди педалиера в процесора и сега имам директен достъп до 10 пресета което ми покрива 99% от необходимите звуци. Изключение има когато ползвам хармонайзер за някое двойно соло защото той се настройва за конкретната песен. Тогава отварям нова банка в миди педалиерата и така.
 14. Има доста оплаквания от релето G30 - калпави закопчалка за колан и капачка за батериите. За звука няма оплаквания. Препоръчват да си намериш някое китайско кожено калъфче и да го приспособиш за устройството. Аз така мисля да направя. Успех !
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.