Jump to content
Българският форум за музиканти

kolio_k

VIP listed
  • Мнения

    3472
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    81

kolio_k last won the day on Май 14 2018

kolio_k had the most liked content!

2 Последователи

Относно kolio_k

  • Рожден ден 10/27/1973

Contact Methods

  • Website URL
    http://nikolaik.ch
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Plovdiv
  • Interests
    китара

Последни посетители

8642 профилни разглеждания

kolio_k's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1.8k

Обществена Репутация

  1. kolio_k

    Bogner La Grange

    Благодаря!
  2. kolio_k

    Bogner La Grange

    https://www.youtube.com/watch?v=4zTYZrWNzyI&t=12s Динамичен и доста гъвкав (в рамките на Маршалски тип звук ) драйв. За демото изпозлвам китара на Диката, Peavey Classic 50, Sennheiser e 606
  3. https://www.youtube.com/watch?v=wYzPK3BQlpo&lc=z22hxvpheonecznl5acdp432gw1hg2aqnm5pyhnuuelw03c010c Dilian (Диката) Telecaster Отдавна не бях се кефил толкова на китара!
  4. В курса са влючени теми подходящи, както за професионални музиканти, така и за рок, поп и джаз музиканти Какво се има предвид под професионални музиканти?
  5. Освен на купон в стил джем, никой сериозен музикант няма да се навие да свири с чужда непозната техника и като цяло това е път към гаден звук, говоря от неприятен личен опит.Китарата Пешо ми разказа как в Ню Йорк , всичките китарни джазмени си слагат кубето на една количка ( каквато и аз си купих) и с него на метрото. Реалности Факт, и то не само в Ню Йорк, аз и досега, винаги когато мога, си ходя с количката на гиг(много си я харесвам, докарах си я от Берн). И между другото, даже и на репетиции си нося амп, вместо да свиря с каквото има в репетиционната. А иначе, войната, според мен, би трябвало да е насочена срещу халтурата (и то не само в музиката, а по принцип), а не към поп фолка, който обикновено си го отнася за всичко.
  6. Хубава е и мисля, че прилича доста, като идея, на тази, която споменах в темата по горе.
  7. https://www.youtube.com/watch?v=42tnY_CRWBM&lc=z231ipbh4kfwtd3ewacdp43355ff5lxfy3okyy3d3ulw03c010c Скромна придобивка от Ebay. Ibanez Blazer 21
  8. Акорда, строящ се върху 7мата степен на мелодичния минор, известен като 7alt, се нарича така заради това, че всички тонове в надстройката му (upper structure) са алтеровани (променени). единият от акордите, които могата да се построят върху степените на Алтерованата скала ( Super Locrian, Altered) е X7alt с 1ва, мажорна 3та, доминантова7, b9, #9, #11,b13. В твоя случай, според мен, е правилно да изпишеш акорда с b13 и b9(#9), за да укажеш на четящите, че става въпрос за доминантов акорд, построен върху 7мата степен на Мелодичния минор. Ако напишеш #5, акордът няма да се чете като dom7, ако Aug7, който идва от друга скала Най подробния (и тегав начин) за записване на акорда е X7 b9,#9,#11,b13 (no5)
  9. За мен лично, чак когато чуя друга марка да вади същия звук, за същите цени! Иначе, да, много неща им куцат, даже повечето, без саунда обаче..
  10. Благодаря за отговорите ! Ще се възползвам
  11. Един лаишки въпрос от любител на лесното . Имам две кафе машини тази, която не ми харесва и почти не ползвам и тази по мое мнение втората прави доста по добро ( за моя вкус ) кафе. Някой може ли да ми препоръча добро кафе на зърна, което да мога да си купя някъде в Пловдив?
  12. kolio_k

    Процесори

    Нищо досега (поне за мен) не е успяло да победи простотата по време на работа на един приличен амп, за саунд чек ми трябват точно 2 минути. Също така, осъзнавам че повечето хора тук имат афинитет към твърдата музика, от която много не разбирам и за която не смея да давам мнения, но по мои наблюдения, за почти всичко друго, симулаторите са капризни за настройка и с нищо не превъзхождат един приличен (евтин) усилвател, с няколко педала
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.