Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, надявам се да не съм събркал раздела. Искам да си закупя смесителния пулт LD-Systems LAX 8D от сайта на musicstore.de . Бих желал да споделите опит при поръчките от този магазин, как се извършват доставката и заплащането, възможна ли е поръчката през български посредник (както поръчваме от Thomann през MusicWorld) и изобщо всякакви подробности около процедурата. Благодаря предварително. :)

Отговорено

Ако ти трябва посредник- обади се на Димитър Иванчев, той работи с тях. Иначе всичко си е нормално- на пощата на митницата, нищо, за което да се притесняваш.

Отговорено

Динакорд ти внасят всичко от Томан. Плащаш цената, изписана на сайта. Малко се чака - в зависимост, кога им пътува стока към БГ.

Отговорено

Presly защо да чакаме на Динакорд доставките, след като онлайн поръчка в Томан над 300 евра е безплатна доставката и ти идва до седмица.

Отговорено

Над 398 евро е безплатно, но все пак бих предпочел Динакорд, заради разправиите около гаранцията .Преди години се наложи да връщам нещо към Томан и всички разноски по обратния път бяха за моя сметка

Отговорено (Редактирано)

" в Томан над 300 евра е безплатна доставката" , "Над 398 евро е безплатно". Това от скоро ли е така, миналата година април месец плащах 30 евро за доставка на продукт със стойност доста над това ;(

Редактирано от Rezachka
Отговорено (Редактирано)

Колеги за да не пускам нова тема ,чудя се кой да взема от тези двата, искам да има добри ефекти , добър преамп и usb. Посъветвайте ме , че немога да се реша сам:)

https://m.thomann.de/intl/allenheath_zed14.htm?i11l=en_GB%3AGB.EUR%3AGBP&o=7&ref=mrl_a_7&search=1453892527

https://m.thomann.de/intl/yamaha_mg12_xu.htm?i11l=en_GB%3AGB.EUR%3AGBP&ref=msg_a_2

В цената няма разлика но .... Ползвал съм Ямаха , но Аллен не !

Редактирано от LP1
Отговорено

Между тези двата точно аз бих предпочел Ален. Което не означава, че Ямахите не стават, напротив тези новите модели са доста добри но предпочитам германското в точно този случай :)

Отговорено (Редактирано)

^ Какво имаш предвид под "немско качество" ? Allen & Heath не е ли британска фирма?

Колкото до миксера, поръчах го от този магазин. Хората са коректни, пристигна за седмица.

Редактирано от Koobenot
Отговорено

Доста се хвалят производителите на Ямаха относно новия преамп който са вложили в тази серия миксери, обаче кои ли не си хвали неговото.

Отговорено

Рафо, и аз бих избрал Allen&Heath - най-органично ми звучат преампите им (не че Yamaha не са много  добри също). Просто Allen&Heath на мен лично ми допадат повече.