Jump to content
Българският форум за музиканти

LP1

Members
  • Мнения

    80
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от LP1

  1. Здравейте , заинтригувахте ме, дали може да ми изпратите някакво демо ?

    lubomir.andreev@gmail.com

    Поздрави !

  2. Здравейте , виждам ,че сте от Хасково, ако някаква група или проект си търси мъжки вокал, ще се радвам да ми пишете.

    Поздрави 

    П.с. стила ми  е по лек , може би мелъди рок и т.н. сещате се .

     

    1. Planeswalker

      Planeswalker

      Здрасти. Разбира се. На този етап нямам информация за това, но ще имам предвид, ако получа такава. Поздрави!

  3. още търсите ли вокал ?

  4. Сега виждам , че RCF имат много добри цени , обаче някой работил ли е с тях, имате ли впечатления. За PA марката е добра , но не знам как са им мониторите.
  5. Виж никой не се сети за ac или dc , човек не обръща много внимание по принцип. Айде успехи с нея !
  6. Вземи Шур -няма лошо, няма как да не си доволен. Смених доста марки( имал съм възможност) накрая изпозвам beta87А кондененз.както и 565 динам.от опит знам това е марката!
  7. Ако имате EQ срежете с -6db честотите около 250khz и между 2000-2500khz по същия начин, пробвай го ще помогне, правили сме го в сумати зали. Като цяло за мен обаче най важното е правилното разположение на озвучителни тела и микрофоните. Старайте се да подържате ниски до средни нива на звука. Успех!
  8. LP1

    Mнение критики

    Значи , добре е като за начало , веднага ти казвам ,че има неточни моменти, друг проблем затихваш във края на всяка дума, завършвай фразата с еднаква сила и ще се чуеш колко по-добре ще звучиш, изнасяй гласа пред теб самия и разбира се изполвай диафрагмата , нещата ще станат! Вземи няколко урока има полза.Успех!
  9. Накрая взех Yamaha mg 12 xy , вече направих една репетиция с него- много добри впечатления за сега, ампа е добър, ефекта страхотен 24 вида с параметри. Остава да пробвам usb връзката.
  10. Аааа задължително трябва да са носени от дългокрака мадама преди да станат на поп фолтър , иначе ефекта не е същия
  11. Колега то това колко е усилен гейнът според мен няма никакво значение, по важно ми е е предусилвателя да няма някакво шантаво оцветяване. А иначе Берингера като цяло няма какво да очакваме от него.
  12. Доста се хвалят производителите на Ямаха относно новия преамп който са вложили в тази серия миксери, обаче кои ли не си хвали неговото.
  13. Колеги за да не пускам нова тема ,чудя се кой да взема от тези двата, искам да има добри ефекти , добър преамп и usb. Посъветвайте ме , че немога да се реша сам https://m.thomann.de/intl/allenheath_zed14.htm?i11l=en_GB%3AGB.EUR%3AGBP&o=7&ref=mrl_a_7&search=1453892527 https://m.thomann.de/intl/yamaha_mg12_xu.htm?i11l=en_GB%3AGB.EUR%3AGBP&ref=msg_a_2 В цената няма разлика но .... Ползвал съм Ямаха , но Аллен не !
  14. Много полезно, Благодаря !
  15. Страхотна статия , адмирации от мен за това което си направил и за труда разбира се! Аз лично мисля, че съм за Шура след него Ноймъна. Нямал съм възможността да ползвам друг освен Нойман в студио, но има време за всичко.
  16. Колега, Макито и М Аудио са боклуци, имам Макита 8" чисто нови , махам ги , аз не ти ги препоръчвам, освен ако не записваш рап или нещо такова. Бих ти препоръчал Дженелек нооо цената е ужасна, погледни за Ямаха за парите си не са лоши...около 300 лв е броя. Ооо и задължително да бъдат активни !
  17. Ааа сега те разбрах, да съгласен съм с теб ! Обаче пък става понякога .
  18. Здравейте колеги, много бих се радвал ако тук споделим впечатленията си за различните модели озвучителни тела, било то за лайв, студио, активни или пасивни. Аз конкретно се чудя между два вида пасивни (за репетиции или монитори) Yamaha s112v или RCF art 312 . Но бих се радвал ако темата се разшири и обогати, та да помага и на други. Поздрави на всички!
  19. Baby Thomas не можах да те разбера, нали това му е работата на озвучителя, ако говориш ,че вероятността от микрофонии е по-голяма , да така, е но пак си е работа на озвучителя
  20. Аз съм ползвал db tech 1100 мисля че беше, прекъсваше по 7-8 пъти за една песен, много дразнещо. Сега не ползвам. Като цяло не е кой знае какво. Ако имаш добре настроен монитор - безценно! Колега пиши какви са ти впечатленията когато го пробваш ! Поздрави!
  21. Здравейте колеги, по принцип се справям сам, обаче сега не успявам. Искам да свържа едно крайно стъпало 2х300 на бридж ето какво представлява Biema W330 2x300W при 8 ом: https://drive.google.com/open?id=0By9H4Z-lrNzaSnBQS052V0NwVmM не е указано как се свързва бридж, пробвах с двата плюса (както е при някои) не става, а да го замостя на своя глава не смея. Баса към които искам да го свържа е пасивен, който е около 1000w rms 8om , та да заработи общо взето. Ако имате идеи помагайте. Поздрави на всички и успехи в музиката !
  22. Здрасти колега, погледни нещо на Shure или Sennheiser , дори да бъде втора ръка, сигурен съм ,че ще останеш доволен. Не робувай на надписа "beta" в модела това не означава ,че ще ти хареса повече от другите модефикации. Успех !
  23. LP1

    Любими певци

    Не забравяйте , ДЖОРДЖАНО
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.