Jump to content
Българският форум за музиканти

dontwarrior

Members
 • Content Count

  318
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

73 Excellent

About dontwarrior

 • Rank
  Редовно навъртащ се

Previous Fields

 • Инструмент
  Akai MPC ; Technics 1200

Recent Profile Visitors

670 profile views
 1. На Мака имаш Garage band и там може да започнеш с миди композиране. После Logic. Миди аут от клавиатурата влиза в компа и свириш софтуерни инструменти. Като си готов за запис на акустични интрументи, отиди в някое студио ако все още нямаш добро помещение и микрофон. По нататък си обработи стаята и вземи хубави монитори и микрофон, преамп, саундкарта и какво ли още не
 2. Melodyne би могла да ти извади нотите на отделна партия, но само на монофонна (соло) партия, която не е смесена с други инструменти. Ableton може да ти извади хармонията от акорди, но пак партията трябва да е соло (а не смесена с други инструменти). И двата метода работят горе-доку добре, но имай предвид че някои звуци с доста хармоници биха могли да объркат алгоритъма и да се налага да се дооправят ръчно. Не знам за софтуер който би могъл от смесено парче да ти извади нотите за мелодията примерно.
 3. dontwarrior

  Фукня

  Собственика се казва Игор и е украински евреин. Фирмата се казва Електросфера и произвеждат картите в България. Игор е лицето зад картите Aardvark които бяха популярни преди години.
 4. dontwarrior

  PCI-e to Firewire

  И аз имам Via FW карта която работи без проблеми с Taskam FW1884.
 5. dontwarrior

  Смесителен пулт от musicstore.de

  При мен беше точно обратно, Томан поеха пътя в двете посоки (ваучер ЮПС), Динакорд се моткаха цял месец
 6. dontwarrior

  Дигитално пиано

  Няма да намериш втора употреба за тези пари, погледни в базара. Аз намерих две за продан в друг саит: http://www.djvibes.org/forum/index.php?showtopic=126388
 7. краткия отговор е не, но евентуално за халтурка ще ти свърши работа
 8. Като гледам това е динамичен ръчен микрофон за вокал. Ако ще записваш overhead, не е добър избор, това е по скоро микрофон за озвучаване на караоке, от ниски ценови клас (3 за 130 долара).
 9. dontwarrior

  Cubase/Nuendo

  Инсталираш Guitar Rig и внимаваш къде се инсталира (запиши си ако трябва). После при стартиране на Cubase би трябвало да бъде намерен, ако не, тогава провери в преференциите на Cubase къде търси VSTta и му посочи директорията където си го инсталирал (затова и съвета да си запишеш).
 10. dontwarrior

  Питане за софтуер

  Най-добре. Ако си пианистка, търси с hammer механика, за съжаление най-евтините започват около 300 евро
 11. dontwarrior

  Питане за софтуер

  За тази клавиатура, толкова, те са спрени от производство така че опциите не са много.
 12. Виж ни нещата, може би някои парчета биха станали по-добри с вокал: http://www.soundcloud.com/yardkeys
 13. dontwarrior

  Питане за софтуер

  Ако беше така щеше да видиш този линк: https://xdkxmzsnc.files.wordpress.com/2015/04/evolution-e-keys-49-usb-drivers.pdf На втората страница от резултатите.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.