Jump to content
Българският форум за музиканти

LP1

Members
 • Posts

  80
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Инструмент
  вокал

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

598 profile views

LP1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

 1. Здравейте, ТЪРСИМ ХОРА ХАРЕСВАЩИ МОДЕРНА РОК МУЗИКА, ЗА СЪЗДАВАНЕ НА НОВА РОК ГРУПА. АКО ИСКАТЕ ДА СВИРИТЕ В ГРУПА С ДРУГИ МОТИВИРАНИ СЪМИШЛЕНИЦИ, ДА СЪЗДАВАТЕ НОВА МУЗИКА И КАВЪРИ, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ … СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС. Разполагаме със студио за репетиции, инстументи и т.н. в гр.Харманли, но разбира се това не пречи да работим с хора от региона, Хасково, Димитровград, Свиленград, Любимец, Симеоновград и т.н. които да отделят поне няколко часа седмично за репетиции. ТЕЛ: 0988/87 07 57
 2. Какъв е стика на групата ? има ли някакво демо ? Поздрави !
 3. Здравейте , заинтригувахте ме, дали може да ми изпратите някакво демо ?

  lubomir.andreev@gmail.com

  Поздрави !

 4. Здравейте , виждам ,че сте от Хасково, ако някаква група или проект си търси мъжки вокал, ще се радвам да ми пишете.

  Поздрави 

  П.с. стила ми  е по лек , може би мелъди рок и т.н. сещате се .

   

  1. Planeswalker

   Planeswalker

   Здрасти. Разбира се. На този етап нямам информация за това, но ще имам предвид, ако получа такава. Поздрави!

 5. още търсите ли вокал ?

 6. Здравейте , ако все още си търсите мъжки вокал , може да се чуем skype: l.andreev2040
 7. Сега виждам , че RCF имат много добри цени , обаче някой работил ли е с тях, имате ли впечатления. За PA марката е добра , но не знам как са им мониторите.
 8. Виж никой не се сети за ac или dc , човек не обръща много внимание по принцип. Айде успехи с нея !
 9. Вземи Шур -няма лошо, няма как да не си доволен. Смених доста марки( имал съм възможност) накрая изпозвам beta87А кондененз.както и 565 динам.от опит знам това е марката!
 10. Ако имате EQ срежете с -6db честотите около 250khz и между 2000-2500khz по същия начин, пробвай го ще помогне, правили сме го в сумати зали. Като цяло за мен обаче най важното е правилното разположение на озвучителни тела и микрофоните. Старайте се да подържате ниски до средни нива на звука. Успех!
 11. Значи , добре е като за начало , веднага ти казвам ,че има неточни моменти, друг проблем затихваш във края на всяка дума, завършвай фразата с еднаква сила и ще се чуеш колко по-добре ще звучиш, изнасяй гласа пред теб самия и разбира се изполвай диафрагмата , нещата ще станат! Вземи няколко урока има полза.Успех!
 12. Накрая взех Yamaha mg 12 xy , вече направих една репетиция с него- много добри впечатления за сега, ампа е добър, ефекта страхотен 24 вида с параметри. Остава да пробвам usb връзката.
 13. Аааа задължително трябва да са носени от дългокрака мадама преди да станат на поп фолтър , иначе ефекта не е същия
 14. Колега то това колко е усилен гейнът според мен няма никакво значение, по важно ми е е предусилвателя да няма някакво шантаво оцветяване. А иначе Берингера като цяло няма какво да очакваме от него.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.