Jump to content
Българският форум за музиканти

Информация

newbies
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара

Информация's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Това ли ви беше проблема пари? Хубаво, каква е цената за ценната информация? Съвсем сериозно готов съм да платя за информацията! Кой ще преподава и на каква цена?
 2. Рatzo, благодаря ти! Ще взема и микрофона! Само един последен въпрос. Как кое в кое се свързва и с какви кабели ?
 3. Купих си M-Audio Fast Track Pro, само 1 въпрос AKG Perception 120 съвместим ли ще е ?
 4. И също какви точно са разликите между едното и другото. (Само не започвайте с тва да потърся в Google и подобни неща).
 5. За Windows, ще инсталирам това което ме съветвате, че е добре. Искам да попитам дали са съвместими микрофона и интерфейса, за да знам дали да си ги взема. Само искам това да ми кажете дали са съвместими и дали ще има читав звук?
 6. Изолирах си стаята с кори от яйца, ще записвам рап вокали главно. Имам и поп филтър и стойка, кабели нямам. Мисля да се насоча към M-Audio Fast Track Pro (за интерфейс) и AKG Perception 120. С PC съм операционната е Windows XP/7/8. Ще инсталирам това което ме съветваш. Нещо друго? П.П Благодаря ти за вниманието .
 7. Като например? И дай едно мнение за микрофона, понеже виждам, че ги разбираш нещата .
 8. Здравейте, съфорумници. Искам да попитам за мнения за този интерфейс: M-Audio Fast Track USB И този микрофон: AKG Perception 120 Искам да ги комбинирам.
 9. Помолих за насока, а всички толкова много разбиращи и никой освен Mobs, musicman и aarab. Попитах например Behringer C1 & M-Audio Audiophile 2496. Ако им други варианти съм готов да чуя, също казах, че съм нов и не знам за какво служи Phantom Pover въобще какво е.
 10. Прегледах внимателно и 2-те публикации, но не успях да схвана. Имам конкретен въпрос, комбинацията между Behringer C 1 и M-Audio Audiophile 2497. Ще даде ли хубав резултат искам да звучи добре. Въпроса ми е само за интерфейс и микрофон. Имам всичко останало. Интерфейс и микрофон за 300 лв. Моля да ми посочите конкретни модели. Благодаря на всички отговорили до момента и се извинявам, че не успявам да схвана. Просто съм съвсем пресен и не съм на ясно с нищо.
 11. Искам, да са чисто нови защото не знам как да проверя дали всичко е наред при теста. И става ли например: M-Audio Audiophile 2947 и Behringer C1/AKG Perception 120?
 12. Здравейте, колеги. Съвсем пресен съм и искам да си направя домашно студио. За момента съм взел компютър, стойка, поп филтър, кори за яйца, монитори и слушалки. Разполагам с още 300 лева, въпроса ми е каква аудио карта и какъв микрофон да си взема, и също така как се връзват микрофона и аудио картата? Нужен ли ми е миксер? Какви кабели са ми нужни още? И нужно ли ми е нещо друго? Благодаря ви предварително .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.