Jump to content
Българският форум за музиканти

DYLGIQ

Members
 • Content Count

  598
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

DYLGIQ last won the day on December 28 2020

DYLGIQ had the most liked content!

Community Reputation

421 Excellent

About DYLGIQ

 • Rank
  Пристрастен
 • Birthday 06/17/1973

Previous Fields

 • Инструмент
  Loaded

Contact Methods

 • Website URL
  https://dylgiq.bandcamp.com/

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,182 profile views
 1. DYLGIQ

  Фукня

  Глейте кво си намерих от случайна обява по случай рождения ден на Клиф! Cimar - японско нектру от lawsuit ерата, произведено в Хошин Гаки. Всичко оригиналдъ, с яки батъл скарс и много винтидж, даже имаше капаче на бридж адаптера! Откъм звук сцепва! Като го постегна, пак ще се похваля :))))
 2. ultramega, това е тритонуса на композицията, за метъли е ок, ама виж човечето от о-то как се е опулило от изненада
 3. Спомняте ли си оня плакат от списание Ритъм с Андреас Кисер и ошарения му със стикери Шарвел модел 2?
 4. Стана, данкешойн! Ето и снимките:
 5. Аууу, ниър минт къндишън GR-50, адаптерът пасна в RG-то ми все едно за там е правен:) Опитвам се да кача снимки, но: и дори след смаляване явно нещо се бъгва и нищо не се качва. Жалко. Ако не искате да качвам снимки, ОК, кажете
 6. Взех си бележка, както и още един Charvel - ама този път бяла
 7. Верно - повече от половината ми китари са черни. Може би е нещо подсъзнателно - първата, която пипнах, първата, с която репетирах (осигурена от ДКМС - като разбраха кво свирим си я взеха обратно:))), първата подарена, първата купена с мои пари, първата открадната - все бяха черни! Че и жена ми е брюнетка - Фройд може и да е казал нещо по въпроса :)))
 8. Намира се, особено по време на карантина. А, и EMG Het сет за любимото експлорърчИ:)
 9. И последно - не че ми трябваше, но цената беше неустоима - Ibanez МТМ2 с SD Full Shred сет. Оказа се голяма пила и къртач!
 10. И си взех още един, от по-новите - 2010 MIJ San Dimas. Не вярвах, че може да има толкова удобен гриф! И че D-tuna всъщност върши съвсем добра работа
 11. Я и аз да се изфукам със скорошни и не толкова скорошни придобивки - даугнрейднах си '86 Charvel -a от модел 3 на модел 2 SD Black Winter inside, къса глави!
 12. Продължавам да сбъдвам детски мечти - '95 Jackson PS-3T в дет' се вика минт къндишън, на цената на една противогрипна маска И цялата фамилия Джаксън - Шарвелови
 13. На Чуминден - премиера! http://dylgiq.bandcamp.com/track/--2
 14. Доскоро (след като зае.ах Меси, Пивита, Маршали и вся едрогабаритная сволочь), ходех с Кемпер тостер и Магнум 44 и се мушех в централното и в някакво озвучително тяло за монитор, все се намира нещо, я некое пасивно мониторче, я 4х12 неприбрано още от предните Общо тегло под 5 кила с кейса и кабелите! Имам и 1х12 маршалско кабинетче за в краен случай. С времето установих, че кеф цена няма не е предупреждение, а пожелание и наскоро си взех Engl Thunder 1х12 комбо - само 17 кила, ама 50 вата и като натъпчеш кабели и педалчета в китарния кейс, можеш да се пренесеш, балансирайки леко, но наведнъж! По-портативно и истинско от това май няма.
 15. Нямах китара с Р90 и "лек" и малък, но с хубав звук лампов амп. Вече имам.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.