kkk777 Отговорено Януари 7, 2020 Share Отговорено Януари 7, 2020 За новата година ново процесорче. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rezachka Отговорено Януари 8, 2020 Share Отговорено Януари 8, 2020 (Редактирано) От доста време се оглеждам за този овърдрайв, и най-накрая разби комбото от бос педалчета. Не е първа младост, но май ще измести перманентно SD1-цата. В сравнение, звучи по-меко, не толкова грубо, по-наситено и малко по-светло (като и на двата тона им е на 12ч). И още нещо, което не знам дали е много за фукня, но поне плакне очите - Ibanez RGA72QM, от което са махнати стоковите измислени активни адаптери и EQ-суича, и на тяхно място има сет dimarzio d-activator. Имах едно LTD EC-401, обаче нещо не ми харесваше как го усещам в ръцете, и го размених за тази, и не съжалявам. И май повече 24.75" няма да погледна... Редактирано Януари 8, 2020 от Rezachka 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Бобо Отговорено Януари 13, 2020 Share Отговорено Януари 13, 2020 Здравейте фенове на шестструнния инструмент. Това е моят първи опит за членство във форум и се надявам да не разочаровам нито един от останалите членове. От дълги години съм страстен почитател на китарата, и не минава и миг в който да не си тананикам някоя мелодия сътворена на този инструмент. Като нов член на клуба реших да споделя моята “скромна” колекция в тази секция на форума. Едва ли има по-добро място да поскромнича:) ! привет на вси! 1) Гибсън лес пол стандарт 2) Гибсън лес пол традиш/стандарт 3) 58 хистрорик Гибсън лес пол от 15 години съм собственик на Гибсън и се надявам да помогна на фенове с информация от моя личен опит с китарите. Блсгодаря за вниманието Боби 9 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ikonomec Отговорено Януари 21, 2020 Share Отговорено Януари 21, 2020 Много добре колега още дълги години да им се радваш на звука и допира! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Бобо Отговорено Януари 25, 2020 Share Отговорено Януари 25, 2020 Здравей iconomec. Благодаря за пожеланието. Наистина! Всеки път когато свиря съм приятно изненадан с нещо ново от “ сестрите” ( така натичам китарите). Всяка една си има свой характер и ме вдъхновява по различен начин. От година, две се научих да правя сам ”Сетапи” (още една фукня от мен), и “трилемата” е все по- трудна при избора на коя китара да свиря първо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svanio Отговорено Януари 27, 2020 Share Отговорено Януари 27, 2020 Голем сладур =] 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kirilov_guitar Отговорено Януари 31, 2020 Share Отговорено Януари 31, 2020 Почти детска мечта ми беше... ☺️ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
panhead Отговорено Февруари 3, 2020 Share Отговорено Февруари 3, 2020 On 1/13/2020 at 9:17 PM, Бобо said: Зверски яки!!!!! Поздравления!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Бобо Отговорено Февруари 3, 2020 Share Отговорено Февруари 3, 2020 Благодаря Panhead. От много години съм фен и успях някакси да оправдая покупката на три китари Гибсън. Сега се подлагам(сам) на терапия да устоя на изкушението,да не закупя някоя нова китара. Ах, тези хубави Телекастъри..! Спирам да гледам в интернет! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mefistofel82 Отговорено Февруари 4, 2020 Share Отговорено Февруари 4, 2020 Отдавна не съм влизал във форума, още по-малко да поствам... Този път обаче хваля работата на майстора от сарашката работилница в Етъра, който ми угоди да ми направи колан за китарата по поръчка. Вярно е, че цената може би стъпва като за марков готов, но за този поне съм сигурен в качеството на материалите и работата. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gos Отговорено Февруари 7, 2020 Share Отговорено Февруари 7, 2020 Да се похваля и аз с едно антично парлорче,произведено от A.MONZINO & FIGLI през 1907 година. За звука нямам думи , китарата резонира с всяка нейна частица. 8 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jorotomov Отговорено Февруари 25, 2020 Share Отговорено Февруари 25, 2020 Здравейте, И аз да се похваля, понеже запълних желаната колекция китарки. 1. Fender American Deluxe Stratocaster 2007 2. Gibson LP Standard 2016 3. Ibanez RG 4570 Prestige Три много различни китари, но мисля че се допълват идеално и не мога да преценя коя ми е любима. 8 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
apoplexia Отговорено Март 8, 2020 Share Отговорено Март 8, 2020 Пролетен подарък. Много добро! 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Март 11, 2020 Share Отговорено Март 11, 2020 (Редактирано) Продължавам да сбъдвам детски мечти - '95 Jackson PS-3T в дет' се вика минт къндишън, на цената на една противогрипна маска И цялата фамилия Джаксън - Шарвелови Редактирано Март 11, 2020 от DYLGIQ 7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wiseppman Отговорено Март 13, 2020 Share Отговорено Март 13, 2020 Новия педалборд. Събра доста, е не достатъчно, но е много тежък ? . Не знам как ще го нося до 5-ия етаж без асансьор. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts