Jump to content
Българският форум за музиканти

Kirilov_guitar

новаци
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    2

Всичко публикувано от Kirilov_guitar

  1. Доста аматьорско звучи всичко. Барабаните "клатят" много, клипът изглежда като правен от приятел и цялостното усещане е "Абе, давай, и така може!". Надявам се, че не се обиждаш, но защо изобщо ти е било да правиш крайно lame клип във време, когато клиповете не са най-важното нещо на света?... Както и да е. Цялата продукция е нелепа и личното ми мнение е да потърсиш помощ от професионалисти, с чиято помощ да се получат нещата, защото така очевидно не стават. Извинявай, ако звуча обидно, не ми е това целта.
  2. Както Baby Thomas каза, Standard > Studio по подразбиране. Най-добрият вариант е Custom, което също е очевидно, но там цената и тежестта на китарата растат експоненциално. Около 100 кг съм и пак ми е некомфортно да свиря с Epiphone Custom повече от два часа. И, да - съгласен съм, че е до бройка. Отиваш, хващаш, слушаш. И изобщо да не те интересува, че може да седиш часове да сравняваш (освен ако вече наистина не можеш да усетиш разлика - тогава отиваш пак на другия ден). Има една много грешна практика на притеснение от страната на музиканта, че отнема твърде много време на продавач-консултанта. Избираш важен за теб инструмент, не вид чипс - нормално е да искаш да се убедиш, че това е точно продуктът, който ти трябва. Успех!
  3. Пепи, ти ни разби "лекичко". Доволен ли си от Mobius-а? И за miniwah-то - удобно ли е за манипулация? Определено е по-удобно за pedalboard, но се чудя дали е удобно на крака. OFFTOPIC: Преди много години си бяхме писали по ICQ и ми беше пращал няколко парчета от предстоящ тогава солоалбум. Какво стана с него?
  4. В този временен chain присъстват не само мои ефекти. Изпробвах го съвсем за кратко и има какво да търся като тон, но засега съм доволен. The Weapon на Digitech --- Blues Overdrive BO100 на Behringer --- DS1 на Boss --- S-Amp на Никифена --- Chorus CH-3 на NUX --- Delay The Prophet на TC Electronic --- Digidelay на Digitech.
  5. И от мен нещо, не е съвсем скоро закупена, но съм изключително доволен. Epiphone Les Paul Custom
  6. И аз това щях да кажа за Ibanez-а. А този японски педал е култов. Има доста забавно ревю при Andertons.
  7. Не мирише на бакелит, но ми мирише на необходимост от сериозен ремонт.
  8. Благодаря за отговора. Проверих, не се е откачил кабел. В София съм. 0887 933 544 Благодаря предварително, ще се радвам на всякаква помощ.
  9. Колеги, имам проблем с транзисторно кубе - Hughes & Kettner Attax 80. Взето е втора употреба и всичко си му беше наред. Не е изнасяно от апартамент, но в един момент просто се случва следното: включвам го, "светва" си диодчето, че е включено, но няма звук; сменям каналите (друго "диодче", нали), пак нищо. Разбира се, пробвах с различни китари, кабели и т.н. Промяна няма никаква. Моля, дайте съвет или насока кой би го погледнал, защото (не знам дали сте запознати с модела) е доста тежко и неудобно за пренасяне, което важи с пълна сила за човек без кола. Благодаря предварително!
  10. Много приятна композиция. Звукът също е съвсем окей (особено щом пишеш "демо"). Някак ми липсват повече urban звуци и шумове като в industrial или някои неща на Depeche Mode. Може да стане дори по-цветно и интересно, но това, разбира се, не е критика. Впечатляващ резултат. Браво!
  11. За новите AZ бих препоръчал един ластик за коса от приятелката на китариста да се сложи до nut-а. Или, разбира се, професионалния вариант за премахване на излишното "звънтене" от обертонове. А може и да не чувам добре.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.