Jump to content
Българският форум за музиканти

kkk777

Members
  • Мнения

    41
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    1

Всичко публикувано от kkk777

  1. Аз стигнах до първия вариант, след близо две години ходене по мъките разбрах, че това не е за мен и на практика подарих всичко събрано.
  2. Ако има възможност да я погледне и лютиер преди да вземеш решение за връщане ще е добре.
  3. Това пукнатина на лака ли е под нъта ?
  4. Проблем с прагчета нямам, но с лека настройка на тръсроуда и нъта нещата се получиха. Доволен съм от избора си.
  5. И при мен е така, дойде зле интонирана и с висок нът но като се пипне тук там стана доста прилична за моите аматьорски възможности. И аз останах неприятно изненадан от мястото на производство уж Корея а на гърба Индонезия. Стана ми кофти на снимките едно а практика друго не че има значение аз няма да стана по добър от това.
  6. Аз съм с LTD ESP 1000P, взех я защото е с пиезо бридж на Fishman беше с пасивни Seymour Duncan реших да пробвам с активни пак на Seymour Duncan и повече ми харесва с активните. Това е мое лично мнение, този който ми ги сменя направо ме анатемоса.
  7. Ако е за китара Том от музикалния магазин АНИТОМ знам че се занимава и с това.
  8. Новата играчка пристигна днес.
  9. За новата година ново процесорче.
  10. И аз се сдобих с нещо дълго чакано.
  11. kkk777

    Prima Materia II

    На мен ми хареса, даже го публикувах на стената си в fasebook в очакване на коментари. Не получих това което очаквах, хората да му се възхитят.Според мен трябва да продължиш да се занимаваш с това!
  12. Цецо супер е, много скоро ще ти дам възможност да го изпробваш.
  13. Здравей, провери дали предният сбственик е сменил буксата с правилната. Има разлика дали при иваден жак замасява входа или не.
  14. Аз имам CODE 50. това от снимката на профила ми. За домшна употреба и репетиции става. Удобството му според мен е в това, че можеш да го управляваш през телефона си. Също можеш да сваляш от сайта им готови пресети. Не очаквай истински лампов звук, особенно с 25-ца.
  15. Аз съм възхитен от прецизноста на Baby Thomas. Като знам с какво внимание се отнесе към моя усилвател,този спокойно може да бъде произведение на изкуството.
  16. Всичко зависи от работното място, когато бях ерген розполагах с огромно старо писалище където събирах всичко, сега съм изгонен и заврян в гаража. Ако нямаш работно място вариянт 1 е за предпочитане.
  17. Аз съм със Sennheiser HD 280 PRO много съм доволен.
  18. Аз съм с TASCAM US - 200, прегледай и нея, нямам проблеми с драйверите, с Windows 7 съм. US- 2x2 май няма фантомно захранване.
  19. Здравей, щом си от Русе пиши на ЛС ако мога ще ти помогна.
  20. Крис, станало е страхоно ! Но моля те направете я и с две китари
  21. Такава антика видях скоро в един оказион и много се замислих дали да го взема, просто ме обзе една носталгия но реших да пропусна.
  22. И така аз съм този ходи да я гледа, ето малко инфо. Тялото е трипластово и е тръгнало да се разлепя,главата също е лепена нескопосано, за адаптери и електроника не говорим.Грифът е прав защото е дебел като сап от лопата, но може да се направи нещо от нея с много труд и пари. За мен това е китара за строшаване по време на концерт.
  23. Прегледай " Базар ", има един пич който предлага всякакви работи.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.