chris_barnes Отговорено Април 4, 2022 Отговорено Април 4, 2022 @G.Varbanov u a truly hapi man! Коя от тях е най-тежка? Цитирай
G.Varbanov Отговорено Април 4, 2022 Отговорено Април 4, 2022 (Редактирано) 2008 Alpine White нa 4960 гр. По-тежка от 1976 Norlin Era с кленов гриф. Редактирано Април 4, 2022 от G.Varbanov 1 Цитирай
Voidhanger Отговорено Април 4, 2022 Отговорено Април 4, 2022 Лилиии такава цепеница е на Hagstrom Pat Smear модела - без малко 5 кила. 1 Цитирай
Mefistofel82 Отговорено Юни 16, 2022 Отговорено Юни 16, 2022 Рядко пиша тук... та да взема да "изригна"... B.C. Rich Shredzilla Prophesy 7 Archtop Вече със сменени струни и (що годе) интонирана. Другата седмица, като отмине тридневното чудо може и да напиша нещо като ревю... сега ще продължавам със самоунищожението на мозъчни клетки... 3 Цитирай
chris_barnes Отговорено Юни 17, 2022 Отговорено Юни 17, 2022 Не съм по китарите с флойд, но този BC Rich e SEXEEE! 2 волюма и 1 тон ли е конфигурацията? 1 Цитирай
Mefistofel82 Отговорено Юни 17, 2022 Отговорено Юни 17, 2022 (Редактирано) ^ Да, точно такава е. Волюмите са пуш-пул и всеки дели своя си адаптер на сингъл... Редактирано Юни 17, 2022 от musicman Не цитирай предходно мнение 1 Цитирай
grumpper Отговорено Юли 29, 2022 Отговорено Юли 29, 2022 Като абсолютно начинаещ, който "свири" от 5 месеца и върти упражнения все пак искам да се похваля какво открих да се продава и нямаше как да не купя па ако ще и само с колкционерска стойност. Конктекста е следния: Като започнах уроци си взех едно Les Paul-ско LTD EC-256 (Black Satin) и китарата си е супер... дет се вика години щяха да минат преди да помисля за нещо по-така (и то ако напредвам и има смисъл да набия пари)... Но! В един момент откривам, че PRS 2019-та пускат лимитирана серия от 750 китари в 5 различни цвята, които са със sandblasted swamp ash top... Видях тая с червеното, респективно любов, #hype, знаете как е... И накрая голямото разочарование, че навсякъде са out of stock (то общо се пада да има около 150 такива червени sandblasted китари в света и хората са ги изкупили)... Търся като луд един месец и накрая съвсем случайно на 8-ма страница в гугъл сигурно откривам някъв френски магазин, където имаха една налична и то нова... реших, че са забравили да си ъпдейтнат сайта та си писахме с човека... Long story short новия ми инструмент, който никога няма да продам: (сега аз като аматьор не ги чувам и усещам нещата много нали, но китарата е скандална като усещане и леснота за свирене, a като сложих и едни NYXL струни и като я удариш и звъни като акустична направо... уникално усещане и намирам разлика дори за лаик като мен... явно репутацията на PRS дори в бюджетната серия не е само маркетинг) 1 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 29, 2022 Отговорено Юли 29, 2022 Супер си е китарката, честито! И аз бях се наточил на тези Sandblasted Swamp Ash, но после реших, че ако ще е PRS трябва да е от истинските (не-SE, Made In USA)... Цитирай
grumpper Отговорено Юли 29, 2022 Отговорено Юли 29, 2022 @Baby Thomas Абе то тва хубаво, ама вече цената става non-justifiable за льольо като мен (пък и по принцип май) Чудих се, ама моето огромно желание да притежавам sandblasted китара + репутацията за качество на PRS по принцип (на много места се твърди, че SE-тата са best quality in this price range) + факта, че примерно Mikael Äkerfeld е записал целия Blackwater Park на Opeth с SE ме нави, че си е супер и така. P.S. Tоя limited edition е корейски, щото до колкото разбрах SE-тата ги правят в Индонезия вече по принцип... 1 Цитирай
killer Отговорено Август 21, 2022 Отговорено Август 21, 2022 (Редактирано) Време е да попълня стадото с две китари, които никога не съм предполагам, че някога ще си купя, но остарявайки и добивайки опит съм благодарен, че мога да добавя нова палитра от звуци към колекцията си. Лявата е Фендър Страт Плюс от 1993, на който смених Lace Sensor Gold адаптерите с Дейвид Гилмор сет (реално нямаше особена нужда, но ми беше в списъка с неща, които искам да пробвам ...имах нужда само от леко побутване, за което благодаря на Михаил Паев). Дясната е Фендър Американ Стандарт от 1997 с адаптери от 1994. Специални благодарности и адмирации за Яни Петров, който ми позволи да му отмъкна тези инструменти и ме насочваше адекватно в материя, която още не разбирам добре (китари Фендър). Редактирано Август 21, 2022 от killer 6 Цитирай
Yo The Real Отговорено Август 21, 2022 Отговорено Август 21, 2022 Топ. Фабричните ключове ли са това и на двете? Както и фабричен ли е нъта при белия страт? Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 22, 2022 Отговорено Август 22, 2022 ^ Да, "Плюс"-овете са с такъв нът и заключващи ключове. Цветът на ключовете на "Плюс"-а също е фабричен и оригинален. 2 Цитирай
killer Отговорено Август 22, 2022 Отговорено Август 22, 2022 On 8/21/2022 at 8:45 PM, Yo The Real said: Топ. Фабричните ключове ли са това и на двете? Както и фабричен ли е нъта при белия страт? Да, ключовете и нъта са фабрични. В по-долните два линка има доста информация за Strat Plus. https://www.fuzzfaced.net/plus-series.html http://xhefriguitars.com/page2.html 1 1 Цитирай
DYLGIQ Отговорено Септември 1, 2022 Отговорено Септември 1, 2022 На мен пък ми хрумна оригиналната мисъл да инвестирам в китари, че нали инфлация идва, тежка зима и т.н., а и тая сладурана като ми се разпищолила така някакси нарочно предизвикателно на снимките, та не издържах Suhr Classic S HSS - мислех си, че перфектният страт не съществува, но бай Джон бая се е доближил! 9 Цитирай
jabs Отговорено Септември 2, 2022 Отговорено Септември 2, 2022 (Редактирано) Рибата беше избита със замах и хирургическа точност... стратът, който е по-добър от самия страт. Леле, завистта е лошо нещо, знам, затова да кажем че не завиждам изобщо Редактирано Септември 2, 2022 от jabs 1 2 Цитирай
Recommended Posts