Лими Отговорено Март 25 Отговорено Март 25 Ето че пристигна и най-новата ми хубавелка - DиDи 200. Платих добре и полудял от диво желание страстно разкъсах пликчетата ѝ. Нетърпеливо, но нежно я положих на пода, мушнах си жака в буксата и включих щепсела. Между мен и нея потече страстна енергия. Диди200 ми взе акъла с фантастичните си качества. Изпробвах всевъзможни позиции, а тя откликваше без грешка. Най-много ми хареса "memory 69 вариант С". 😍Един час луда игра и все не можех да ѝ се наситя, докато накрая изтощен и облян в пот от див екстаз скъсах струна, напрежението ми спадна и играта внезапно прекъсна. А сега да ви представя и коя е сладката DиDи 200. А ето и старата любов, която напоследък ми поомръзна и вече не ме вдъхновяваше, та отива за продажба, но все още е в гаранция и ръжда не хванала. 1 1 Цитирай
Yo The Real Отговорено преди 20 часа Отговорено преди 20 часа (Редактирано) Оборудваме се за нова група и му ударих един голям пазар, макар че половината от нещата не са за мен, а и би трябвало да са за бас фукнята, но айде сега. Едно по едно: Blackstar Amped 3 - супер машина. В момента е включен в кабинет 1x12 Vintage 30, така че не знам как ще звучи в пулт, за каквото ще го ползвам, но съм искрено впечатлен от звука. Динамичен е, не звучи запушено, не звучи синтетично - казано накратко, не звучи като това, което е, а именно транзисторен усилвател в педалиера. Голямо попадение на Blackstar. TC Electronic Plethora X5 - най-добрата от новите придобивки, особено за парите, за които го взех (600 лв.). Това е мултиефект с много банки и възможност за до пет ефекта във всяка от тях. Няма драйвове, дисторжъни, фъзове - само и единствено дилей, ривърб, модулаторни ефекти, октавери, хармонайзери, компресори и едно нещо Infinite Sustain, което е супер да си направиш сам "подложка" за свирене. Към него и doubler, което ми беше важно. Качеството на ефектите е наистина много добро. Преди да си ги купя с Blackstar-а пробвах да си свърша работа с един Line6 Helix и не можах да повярвам колко е зле тази джаджа - и за парите си, и по отношение на базови ефекти. Както може би се подразбира от закупената техника, целта е да направим група с бас и китара, които да звучат като повече от бас и китара и Plethora-та е магия за тази работа - даблър, Sub N Up октавер, хармонайзер на квинти и още един октавер само с висока октава... и звучи като орган с вградена базука. Двете бас неща не съм ги пробвал, затова само ще ги опиша Fender Downtown Bass Station - това го избрах за бас еквивалента на Blackstar, Fender са си дали зор да правят ефекти в последните две години. Важното тук е вградения DI, драйва и компресора, който вероятно ще се ползва като допълнителен бууст на драйва, но като го чуем ще решим. Boss OC-5 - Единственият октавер, който успях да намеря и да покрива двете ми изисквания - да става за бас и да има горна и долна октава. И тук тепърва ще се пробва. Редактирано преди 20 часа от Yo The Real 2 Цитирай
musicman Отговорено преди 19 часа Автор Отговорено преди 19 часа ^ Честито! Тоя октавер OC-5 е много як и за китара. Може да направиш да лови само горните две струни и е една китара да свириш бас и китара едновременно. Ако си като Джо Пас Цитирай
Koobenot Отговорено преди 18 часа Отговорено преди 18 часа ^ На мен любимеца ми за точно тоя тип хави е Чарли Хънтър. Иначе много як риг си накупил, браво! 1 Цитирай
Recommended Posts