Jump to content
Българският форум за музиканти

Лими

Members
 • Posts

  1744
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

Лими last won the day on July 2

Лими had the most liked content!

Previous Fields

 • Инструмент
  Акуст. и ел китари, вокал

Contact Methods

 • Website URL
  https://soundcloud.com/limy/wind?in=limy/sets/dilema
 • ICQ
  0
 • Skype
  timolimy

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София
 • Interests
  Целият свят е интересен

Recent Profile Visitors

14258 profile views

Лими's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

703

Reputation

 1. Аз от пет години ползвам хардуера на Band-In-A-Box, наречен Trio Band Creator и прилагам два примера за функционалността му. Първият е демонстрация на завършена композиция с Trio-то, а вторият е само базовата заготовка, върху която е изградена цялата композиция From Morning to the Evening DigiTech Trio drum & bass track
 2. Наистина твоята музика е релаксираща и медитативна, така че монотонната и форма е задължителна норма, в което няма нищо лошо. Кларинета също допринася със спокойната и семпла мелодия за това настроение. Сега нека да споделя мнението си за ритмиката и размера на композицията.Според мен размера не е 9/8-ми, а редуване на 5/4-ти + 4/4-ти, но може да се мисли и като 9/4-ти. Но понеже не съм музикален теоретик експерт, не съм категоричен, че съм прав. Аз също експериментирам с неравноделни размери и ако желаеш чуй тези две мои композиции, след което ако желаеш може и да обсъдим и нещо съвместно! Иначе желая ти плодотворна работа в същия свободен дух! Musical Theme in rhythm size 9/8 Without beggining (Без начало и без край)7/8
 3. Още един домашен сеанс с новият ми лупер BOSS RC500 плюс ATTACK DECAY - Electro Harmonix. Перкусиите са от самият лупер с гъвкавата функция да управлявам частично параметрите им по време на изпълнението. Част от рифовете съм ги записал предварително в лупера, а останалите ги "луупвам на живо". Композицията е в размер 9/8 -ми и съм много възхитен, че този нов модел лупер предлага и неравноделни размери.
 4. Кое и къде е заведениетo? Контакти за връзка? 0898220455
 5. Точно във време за традиционното посрещане изгрева на слънцето! Криво садовското в Свищов е музикална наслада!
 6. Лято е - места на открито колкото искаш. Взимам две кубета на батерии, китара и бира и ги закарвам в някой парк. Въоръжете се със същото и купоно-джема ще стане страхотен. Ама аз това от години го правя почти всеки топъл ден, та не ми е нужна специална дата.. Който иска може и още днес да се включи!
 7. Много добре и полезно е това да се свири Бах на бас. Така се развива по-богато мелодично и хармонично умение в басистите и се намалява често срещаното свирене на банални бас клишета.
 8. Тони, поздравления за точният анализ, който почти съвпада и с моят поне в горният цитат.
 9. Чудя се сегашната ЕВРОВИзия като културна пародия ли ще се развива или като забавна простотия!?
 10. Много добра песен, изпълнение и аранжимент! Трябва да се правят повече такива български песни, че ми писна от пошлост и бездарни клишета.
 11. Никога не съм употребявал понятието "соц-рок" , а "естрадизиран рок" и то още през 80-те когато се нароиха много рок и метъл групи, чиито аранжименти ми звучеха като естрада с рок китара, като "Сигнал", Кукери, Фактор и много други - както посочи Хилбили.
 12. Още един домашен сеанс с новият ми лупер BOSS RC500 плюс ATTACK DECAY - Electro Harmonix. Перкусиите са от самият лупер с гъвкавата функция да управлявам частично параметрите им по време на изпълнението. Част от рифовете съм ги записал предварително в лупера, а останалите ги "луупвам на живо". Композицията е в размер 7/8 -ми и съм много възхитен, че този нов модел лупер предлага и неравноделни размери.
 13. ^Мнение, лишено дори от елементарно чувство за хумор.
 14. Като гледам и си мисля, то темата за "ЖЪлтата цигулка" е станала темата за "ЖАлната цигулка"! Т.е. - Уж музиканти, но такива, които оплакващи се от страданието и безсмислието, което им е причинила музикалната им "успешна", но безпарична кариера на тях и на децата им ПС - Какво да си помислят за музикалната си кариера новочетящите тук!
 15. Това не са моите лайна, не изкривявай. Посочил съм чии са, точно с цел да не се цапаш ако имаш вкус към добра музика, надявам се! А, теми за хубава музика тук съм правил отдавна и то няколко. Сега е време за нетърпимост към подобна гадост и се радвам, че и ти си съгласен с мен, че тези добре платени "шедьоври" са лайна, но не моите! Смятам в тази тема да продължавам да показвам подобни фекалии и който не желае да ги чува нека да прескача темата! Няма да се обяснявам повече! Долу в подписа ми има моя музика и който желае нека плюе колкото си иска! ПС Фейсбоклук не ползвам!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.