Baby Thomas Отговорено Ноември 21, 2023 Отговорено Ноември 21, 2023 На тез "айбънци" като им видя заглавията и направо ми минава мерака да свиря... 1 Цитирай
chris_barnes Отговорено Ноември 24, 2023 Отговорено Ноември 24, 2023 С късмет за 1200лв можеш да си купиш LTD 1000 (което е инструмент на про ниво), защо взимате най-ниските модели ама нови на тези пари нямам идея Цитирай
Voidhanger Отговорено Ноември 24, 2023 Отговорено Ноември 24, 2023 Най-ниските цени дето съм виждал са от 700 евро нагоре за LTD EC1000.И то за не съвсем приятен външен вид. В зависимост от модела са около 1600-1700 лева. Цитирай
Voidhanger Отговорено Ноември 27, 2023 Отговорено Ноември 27, 2023 Един портокал си взех, че от доста време ме сърбеше. Яде ефекти за закуска. Признавам си - за дуум го взех, а се оказа че умее всичко. 6 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Ноември 27, 2023 Отговорено Ноември 27, 2023 Ха честит. Защо корпусът му е черен, специална серия ли е или е играла четката? Цитирай
yamaha Отговорено Ноември 27, 2023 Отговорено Ноември 27, 2023 Да бе, как ли не е тръгнал да си играе с четката - има си го в 2 цвята. 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Ноември 27, 2023 Отговорено Ноември 27, 2023 Ясно, зачудих се да не е ентусиазъм както при Норд потребителите дето от червен го боядисват в черен. 1 Цитирай
Voidhanger Отговорено Ноември 27, 2023 Отговорено Ноември 27, 2023 Тоя ми изпадна много изгодно, та нямаше какво да му се чудя. Пък и по начало си исках черен, а не оранжев. А па хората дето си боядисват техниката не ги разбирам, честно. Червен клавир си е супер шукаритетно Цитирай
Koobenot Отговорено Ноември 27, 2023 Отговорено Ноември 27, 2023 Ами от разни свирачи съм чувал, че червеното им идва твърде циганско, но при Норд избор няма – или си оставаш чАрвен или трябва да играе четката. Аз бидейки кийбордист нямам такива угризения, имам един червен Роланд и си го възприемам като Ферари. 1 Цитирай
Voidhanger Отговорено Ноември 27, 2023 Отговорено Ноември 27, 2023 С оглед на това, че Енгълчето ми е червеничко🤣 Имам някаква слабост към бордо и червеното като цяло. 1 Цитирай
yamaha Отговорено Ноември 27, 2023 Отговорено Ноември 27, 2023 (Редактирано) 2 hours ago, Koobenot said: Ами от разни свирачи съм чувал, че червеното им идва твърде циганско... Интересно ми е ако "свирачът" е член на оркестър от група мургави, дали пак ще му идва циганско или вътрешно ще му се ще да сложи тук-там още малко синичко, жълтичко и една лента виолетово около пич бенда. (сори за офтопика, може да го изтриеш после ). П.П. И като свирите на живо с тия цветни клавири и усилватели сега ще трябва да мислите и за дрехите си, че да сте в тон с апаратурата. Редактирано Ноември 27, 2023 от yamaha 2 Цитирай
chris_barnes Отговорено Декември 7, 2023 Отговорено Декември 7, 2023 И отново: къстъма мье е много по-добър от къстъма тье 😆 Edwards by ESP Les Paul Custom John Sykes. Тежи 4120гр 5 1 Цитирай
musicman Отговорено Март 2 Автор Отговорено Март 2 ENGL Cabloader кабинетен симулатор с IR-и 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 2 Отговорено Март 2 Само на последните 4 ли можеш да слагаш твои? Ако да - доста кофти. Аз имам две сходни джаджи (евтини) и позволяват да заместиш всички (едната е с 24, другата с 16 слота). И вградените са определено по-дървени от някакви външни. Плюс това можеш да си сложиш и за бас и/или акустичка. Аз за акустичка главно съм натоварил, че само за това ми трябва. Цитирай
musicman Отговорено Март 2 Автор Отговорено Март 2 Да, само на последните 4 можеш да слагаш свои. Но на мен ще са ми достатъчни, защото фабричните са достатъчно зли 1 Цитирай
Recommended Posts