Koobenot Отговорено Октомври 1, 2019 Share Отговорено Октомври 1, 2019 Честито, @Baby Thomas, да „металообработваш“ много с нея, чакаме семпли! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Октомври 5, 2019 Share Отговорено Октомври 5, 2019 (Редактирано) On 10/1/2019 at 3:56 PM, Baby Thomas said: След няколко години отлагане най-сетне се сдобих с KD китарка Не си лош като за барабанист! Със здраве да я разтриваш! Редактирано Октомври 5, 2019 от edgecrusher 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
patzo Отговорено Октомври 5, 2019 Share Отговорено Октомври 5, 2019 Супер изглежда китарката - Честито. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DaftFunk Отговорено Ноември 13, 2019 Share Отговорено Ноември 13, 2019 На 01.10.2019 at 17:56, Baby Thomas написа: След няколко години отлагане най-сетне се сдобих с KD китарка Снимките са малко умрели, но с телефон толкова, а и не знам кога ще излезе "официалната" фотосесия. Инструментите на Майстор Коце са на световно ниво и тази китара не прави изключение от правилото! Малко спецификации: Тяло Padauk, натурален финиш, третиране само с масло; Гриф махагон+клен, 25.5" скала; Kонструкция set-neck; Фретборд абанос със стоманени прагчета и нът от биволски рог; Адаптри '59™/Custom Hybrid Trembucker TB-16 & Jazz SH-2N, 3-позиционен суич и волюм контрол с Push-Push потенциометър, който превключва на сингли; Бридж с вградено пиезо на Graph Tech + съответния преамп и волюм контрол с Push-Push потенциометър, който мютва изхода; Ключове Schaller, заключващи. Китарата дори акустично звучи отлично, може да сбори всеки скъп западен инструмент или поне сериозно да го озори! В сравнение с нея Ibanez Prestige-а ми е като кашон. Предстоят тежки тестове с представители на западните къстъм шоп модели, който ще премине под надслов "Българският къстъм шоп - най-добрият къстъм шоп!" Благодарности на Майстора за търпението и разбирането, както и за прецизната изработка. Живот и здраве... догодина като зарастне бъбрека... може да поръчаме още някоя. Edit: Ето ЛИНК и към официалните снимки/инфо на сайта на KD. KD знае как да прави китари! Честито! 4 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DaftFunk Отговорено Ноември 13, 2019 Share Отговорено Ноември 13, 2019 Реших да вляза да се похваля с един Classic 50s в Daphne Blue. 11 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DaftFunk Отговорено Ноември 13, 2019 Share Отговорено Ноември 13, 2019 И това захранване! Дяволски добро е! Особено за цената си от 70 евро. 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
killer Отговорено Ноември 18, 2019 Share Отговорено Ноември 18, 2019 Винаги Paul Reed Smith Custom 24 е била сред китарите, които съм искал да притежавам. Вече мога да се похваля с PRS Custom 24 / 2007 / HFS/VB пикапи / Thin neck. Имах съмнения дали като човек, който е свикнал адски много със суперстрат спортисти (Ibanez), ще мога да оценя подобаващо тази китара. Смея да твърдя, че надмина всичките ми очаквания. 15 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rezachka Отговорено Декември 3, 2019 Share Отговорено Декември 3, 2019 (Редактирано) Търсих по-дълга китара за баритон, и на края взех нещо подобно. 26.5" скала. Радвам се, че не е със седем струни. Редактирано Декември 3, 2019 от Rezachka 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Декември 3, 2019 Share Отговорено Декември 3, 2019 Тея не се развиват нормално, как може да сложат щракалката там?!?!? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yo The Real Отговорено Декември 3, 2019 Share Отговорено Декември 3, 2019 Аз имам по-добър въпрос: на PRS-а горе къде са му щракалките? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rezachka Отговорено Декември 3, 2019 Share Отговорено Декември 3, 2019 (Редактирано) На PRS-а май едната врътка (реално е щракалка) сменя пикъпите. Редактирано Декември 3, 2019 от Rezachka 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Декември 5, 2019 Share Отговорено Декември 5, 2019 Някои PRS китарки имат rotary switch с няколко позиции, така се сменят комбинациите. Вероятно и този е така. Има варианти с 10-12 позиции. Супер неудобно според мен, как точно ще уцелиш 6-тата (примерно) докато свириш... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Декември 7, 2019 Share Отговорено Декември 7, 2019 (Редактирано) За ибанеца не е срещано, но на Нуно модела (уошбърн) е точно там суича.Том Морело също има там, ама той е килсуич.Не е толкова неподходящо.Както на Лес Пол е горе този е долу.По-скоро волюма не е добре там.Като замахваш може да го удариш.В същото време ако искаш да правиш усилване с кутрето докато удряш струните, няма как да го стигнеш.На ПРС-а не знаех че слагат такива ротационни суичове.Това го мразех още от старите орфендери.Няма уцелване. Да не съм офтопик попрепълних автопарка: Редактирано Декември 7, 2019 от Heartman 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rezachka Отговорено Декември 18, 2019 Share Отговорено Декември 18, 2019 26.5" скала много ми хареса. Толкова, че снощи като излезе една обява, не се сдържах... 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
2+2=0 Отговорено Декември 23, 2019 Share Отговорено Декември 23, 2019 Вероятно никой не се интересува от тази мания, но ако някой обича типичния HM-2 звук, отзад се мъдри KMA Wurm, който е правнук на оранжевото и до известна степен е не толкова сърдита версия. Обмислям още един Angry Swede на Decibelics и Throne Torcher на Abominable Electronics. Тъпа метълия, с две думи. Все още не мога да разбера защо Boss отказват да направят waza версия на тоя педал. Ще изкарат доста. 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts