Jump to content
Българският форум за музиканти

edgecrusher

Members
 • Content Count

  1,658
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

edgecrusher last won the day on October 7 2019

edgecrusher had the most liked content!

Community Reputation

165 Excellent

About edgecrusher

 • Rank
  Ръб
 • Birthday 02/13/1975

Previous Fields

 • Инструмент
  Guitar

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.reverbnation.com/day40
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  London

Recent Profile Visitors

4,079 profile views
 1. edgecrusher

  Ibanez - Edge Zero

  Американската компания Tone Vise предлага такъв продукт, но до колкото знам има версии само за Floyd Rose Original & Ibanez Edge Original. TONE VISE
 2. Не си лош като за барабанист! Със здраве да я разтриваш!
 3. Ха, честито! Бях почнал да си мисля, че само аз попадам на тия редки китарки! Имам една в момента и преди години имах друга, която Коцето КД превърна в истински JH. Не мога да сложа снимка, заради ограничнието в размера.
 4. Благодаря за интереса и отговорите, вече намерих човек и се работи по задачата!
 5. Хахах, и такива ги има! Моя е също 4, но с Джакънско тремоло и шарктуутф инлей. За разлика с твоя, моя предишен собственик беше пробвал дали лака по грифа може да гори и си беше изкопал дупка за хъмбъкер на нек позицията с ….. теслата сигурно! За стикерите по тялото дето се бяха отличили на лака, няма да разправям....:)
 6. Смесен аудио трак само барабани е, Рафо. Иначе нямаш да занимавам хора с това. Просто нямам достатъчно време да седна и да ги напиша сам.
 7. @dylgia Model 3 ли е това? Kahler-a e страшен! Учудващо добро състояние! Поздравления!
 8. Здравейте! Накратко имам стар аудио запис на барабани, които искам да трансформирам в МИДИ, с цел презапис. За целта ми трябва човек, вещ в сферата и със софтуерни умения да "препише" барабанните партии. Излишно е да казвам, че трябва да е наясно със свиренето на барабани зада може миди версията да звучи правдоподобно. Предлагам възнаграждение по договорка за свършената работа!
 9. Не подценявай този проблем, въпреки каквото ти е казал лекаря. Още повече щом си я чупил тая ръка, направи си изследвания за артрит (Не знам на колко години си) никога не е прекалено рано. Не мисля, че каквото и да е, е станало от претоварване, освен ако рязко не си увеличил интензитета на свирене преди да се появи проблема.
 10. Състоянието, което описваш е най-вероятно "Repetitive Strain Injury" от английски, или увреждане вседствие на многократни повторения. Ако използваш писмен английски, потърси в интернет по въпроса има доста информация и съвети за лечение. Научих за това след като аз самия имам подобни проблеми с ръцете, но при мен се получават болезнени отоци, който пречат на свиването на пръстите. Да не говорим, че обикновено така боли, че и на ум не ми идва да се мъча да свиря!
 11. Един въпрос имам към тебе само: - Ти срама нямаш ли?!
 12. Ааа! Китара без дърво! Анатема!
 13. edgecrusher

  EMG 81TW/89R смяна?

  Няма чак толкова голяма разлика м/у активни ЕМГ и СД. Имам китари и с двата вида и разликата е минимална (поне за мен). Ако тотално не ти допадат ЕМГ, по-добре да ги смениш с пасивен хай-гейн сет, но това означава и напълно ново окабеляване и потове. Ако искаш да ги смениш с други ЕМГ схемата е същата заради 5 pin връзката, совен ако имаш инсталиран по-новата система без запояване, но щом ти е втора ръка китарата едва ли. Аз лично на твое място бих еспериментирал с нек адаптера (89R) в бридж позицията. 89 е на пракитка 85 + допълнителен сингъл вътре в него ,които се делят посредством пуш-пула. 85 е супер приятен бридж адаптер (поне за мен) + имаш опцията за ссингъл на бридж позиция, което за някои китарист е голям плюс!
 14. edgecrusher

  * Крадени песни *

  Един доста нашумял пример от преди доста годинки, но не е било споменавано тук предвид големия брой на Сатриани фенове. https://www.youtube.com/watch?v=eb49QuPLuHg
 15. edgecrusher

  * Крадени песни *

  Last Resort също е със шамаросан риф от Мейдън, не помня точно коя песен. Тия са им абонати явно!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.