Jump to content
Българският форум за музиканти

Heartman

Members
 • Posts

  1807
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

Heartman last won the day on January 1 2021

Heartman had the most liked content!

About Heartman

 • Birthday 03/31/1982

Previous Fields

 • Инструмент
  Guitar & Flute

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.myspace.com/heartman69
 • Yahoo
  heartman@abv.bg
 • Skype
  heartman69

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  В.Търново
 • Interests
  Classical,Jazz,Soul,Funk,Blues,Rock,Metal

Recent Profile Visitors

3230 profile views

Heartman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Reacting Well Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

973

Reputation

 1. Моята е лес пол студио с traditional weight relief и не съм усетил да има разлика от solid body.Моята е от 2006 и я сравнявах със студио от 99та. Може би при chambered weight relief да има някаква разлика, понеже гледам, че доста материал го няма. http://www.gibsontraditional.com/body-construction/
 2. При мен имаше шум от захранването на лаптопа, но може да е от кабели и т.н.т.Трябва да е по-конкретен въпроса.
 3. Testament - класика Lamb of God все по яки Другите неща не ми допадат.
 4. Дядо коледа това ми донесе, понеже съм слушкал.Зарибих се от един клип на Ола Енглунд, пък и във Фактор имаше намаление ?
 5. Сега погледнах, че съм открил форума април 2007.Спомням си, че доста време четях преди да започна да пиша.После ми стана мечта да знам толкова много колкото някои съфорумци и да натрупам толкова мнения.Вярно е че доста хора спряха да пишат и даже се учудих, че все още има доста хора които продължават.Това показва, че форума все още е полезен и дава отговори на много въпроси.Естествено доста от нещата са изговорени, но техниката постоянно се обновява и има млади и стари хора, които се занимават с музика и търсят съвет и информация.Пък и като нямаш среда в смисъл приятели, които да се вълнуват от тези въпроси, тук винаги има с кого да полафиш.
 6. Като човек, който е започнал свирил доста време с Marshall MG50 мога да кажа че за вкъщи си е добре.Аз му харесвах драйва, но преди да имам валвстейт и лампов Marshall. Всяко нещо според парите си.Пробвах много усилватели и симулации(плъгини).Накрая свиря на един Marshall valvstate 65r вкъщи и на работа.Звучи добре и усилен и намален.Драйва му е хубав, чистия канал също.Лампов амп за вкъщи така и не намерих такъв, който да звучи добре намален.Имам 100 ватов TSL и много рядко го включвам колкото да не забравя как звучи.Имах H&K 18 вата с вграден атенюатор на 5 и 1 ват и пак беше силно, отделно не ми хареса как звучи.Истината за мен, за вкъщи 12 говорител и транзистор, моделинг, някои модели с лампа в преампа.Симулациите на компа дори през хубави слушалки и добри монитори не звучат като китарен амп с говорител.
 7. Фокусрайт за мен са супер.Ползвам с уин 10 и звучи добре на сухо преди всякакви плъгини.Латенцията е ниска.Има много модели с midi usb входове и изходи. Изпратено от моят ASUS_X018DC с помощта на Tapatalk
 8. D'addario 10-46 на всички ел.китари и мензури.Свикнах с тях и за парите са си перфектни.Накъсах се на ърнибол, фендер и други марки затова и не сменям вече Диадариото. На акустичните пак същата марка, но други размери. Не съм ползвал никога Еликсир.Предполагам, че са най-добрите струни, но цената им не ме устройва.
 9. Всичко което съм купил е на сляпо втора ръка.Човек се учи с годините и от снимки и видеа не винаги е това което изглежда, обаче хубавото е че много рядко съм попадал на некоректни продавачи.В малките градове няма къде да се пробва/тества техника, но дори и да има цената на нещо използвано е много по-приемлива особено като се има предвид, че не сме някакви профита, които изкарват много пари от свирене.
 10. Отдавна не съм влизал из форума и не съм се хвалил, сега като гледам от година.Сега с тези карантини остава повече време.Сдобих се с някои ефекти китаркa Ibanez RG470 copper и един MV3 amp.
 11. Това прилича на влагата си казва думата.Няма как метала да ръждяса толкова без добро количество влажност.
 12. Ако случайно не си видял това тремоло.Питай за размерите. http://bazar.muzikant.org/2-точково-тремоло-за-страт-wd-usa-knife-edge-strat,292837.html
 13. За ибанеца не е срещано, но на Нуно модела (уошбърн) е точно там суича.Том Морело също има там, ама той е килсуич.Не е толкова неподходящо.Както на Лес Пол е горе този е долу.По-скоро волюма не е добре там.Като замахваш може да го удариш.В същото време ако искаш да правиш усилване с кутрето докато удряш струните, няма как да го стигнеш.На ПРС-а не знаех че слагат такива ротационни суичове.Това го мразех още от старите орфендери.Няма уцелване. Да не съм офтопик попрепълних автопарка:
 14. Супер кефи Шарвела и кавъра!Страхотно!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.