Nikolov_76 Отговорено Април 18, 2019 Share Отговорено Април 18, 2019 Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yo The Real Отговорено Май 9, 2019 Share Отговорено Май 9, 2019 Axetec/IronGear адаптерите ми дойдоха неочаквано бързо от Великобритания. Имам големи очаквания - на Лес Пола сменям само адаптерите, на Страта - и електрониката. Ще снимам когато са инсталирани и ще пиша/запиша каква е разликата. Предвид достъпната им цена, предполагам, че доста хора биха имали интерес към тях. Лоша дума не съм чувал до този момент. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Май 9, 2019 Share Отговорено Май 9, 2019 Здравейте!И аз си взех някои нови неща.Ротовайба направо кърти.Вече имам стария сетъп на Зак Уайлд и се кефя вкъщи.Всъщност той сега ползва камиончета на MXR, но и с босовските си звучи като него.Маршалчето обажда много добре за акустична китара и има хубав хорус ефект.Става и за пеене и за електричка.Хармониста ми дойде от един бартер и ще се ползва за специфични песни, но рядко.Вибраклона е доста добро евтино решение да докараш ефекта на Stevie Ray Vaughan от Cold Shot.Там той използва Fender Vibroverb, който е доста скъп и труден за намиране.От няколко години TC Electronic са купени от Behringer и с тази серия започна да си личи.Ниски цени, но и качеството е като на бери.Засега нямам оплаквания от ефекта, освен че е малко "мътен", без високи. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
2+2=0 Отговорено Май 15, 2019 Share Отговорено Май 15, 2019 (Редактирано) Не знам дали някога въобще съм се отбелязвал в тази тема, но последните месеци са на японска тематика. Бих увеличил тематичната колекция с един Edwards и някое ESP, но засега са само тези двете. Редактирано Май 15, 2019 от 2+2=0 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Май 16, 2019 Share Отговорено Май 16, 2019 ехааа супер са краставиците ъъъъъ красавиците. Много си падам по китарки от рода на брюнетката - едно адаптерче, една врътка и стрингтру Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
2+2=0 Отговорено Май 18, 2019 Share Отговорено Май 18, 2019 Благодаря, наистина са страхотни работни коне, без особени излишества, но пък безпроблемни. Черният COW6 наистина е минимализъм, на мен също ми е много по вкуса, все още се колебая само за ЕMG-то. Мисля следващата в тази насока да е тази, стига да намеря начин да я вкарам от Япония без да ми скъсат нервите от митницата. Жалко, че няма европейски модели, които да са по-изчистени, но явно в момента черните китари не са на мода. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Май 18, 2019 Share Отговорено Май 18, 2019 Нямах китара с Р90 и "лек" и малък, но с хубав звук лампов амп. Вече имам. 10 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
apoplexia Отговорено Май 30, 2019 Share Отговорено Май 30, 2019 C-1 SLS Elite 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Юни 11, 2019 Share Отговорено Юни 11, 2019 Новият работен кон. Taylor 114ce Walnut. Имаше и по-скъпи, ама 114 е най-лека :) 7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
didko_mz Отговорено Юли 4, 2019 Share Отговорено Юли 4, 2019 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Юли 8, 2019 Share Отговорено Юли 8, 2019 Да се запиша. Сдобих се с фъзчето от един колега. Тези дни ще го пробвам по-обстойно. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Юли 15, 2019 Share Отговорено Юли 15, 2019 (Редактирано) Отдавна не съм се отчитал. Няколко нови неща при мен: Gibson Thunderhorse Explorer Brendon Small signature - Отдавна я дебна. Само 400 произведени и веднага разпродадени около 2011-та. Въпросната бройка е недокосвана, все още със заводските струни и сетъп. Diezel Hagen 100W Head Diezel 2x12 Vintage 30 Rear Loaded Cab Ibanez TS9 Gold Редактирано Юли 15, 2019 от G.Varbanov 8 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iliatilev Отговорено Юли 23, 2019 Share Отговорено Юли 23, 2019 Вече е със сменени единични адаптери DiMarzio Area не им помня точния модел но са май 57 и 67. И сега си търся един хъмбъкър но още се чудя какъв по точно 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 23, 2019 Share Отговорено Юли 23, 2019 Ако не търсиш мега напомпен модел може да пробваш Seymour Duncan '59/Custom Hybrid... слагаш един пуш-пул потенциометър да ти оставя само бридж сингъл... Но не знам доколко си струва на тази китара да се правят толкова ъпгрейди... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iliatilev Отговорено Юли 23, 2019 Share Отговорено Юли 23, 2019 (Редактирано) Китарата държи настройка като шампион,свири се супер лесно и пуш-пул изобщо не изполвам..Само един скалоп и трябва.. Аз даже тон контрола съм го изключил.. Не бих я сменил за нищо.. Е може за един Skervesen headless Аз като цяло търся адаптер с ниско съпротивление. И най вече да е в стил Гибсън затворен.. Seymour Duncan Benedetto ми се нрави. Редактирано Юли 23, 2019 от iliatilev Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts