Jump to content
Българският форум за музиканти

Acei

Members
  • Мнения

    900
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    2

Acei last won the day on Май 21 2018

Acei had the most liked content!

Относно Acei

  • Рожден ден 02/08/1971

Previous Fields

  • Инструмент
    Guitar

Contact Methods

  • AIM
    Dimitar3247
  • Website URL
    http://www.reverbnation.com/tenfounddead

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Роден в Кюстендил, а съдбата го отвела у Варна

Последни посетители

2382 профилни разглеждания

Acei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

110

Обществена Репутация

  1. Acei

    Volume pedal

    по едно време имах следната схема с два волюм педала 1) волюм педал, който беше в самия край на веригата от ефекти преди усилвателя. С него обирах изцяло сигнала в случаите на тишина 2) волюм педал в самото начало на веригата с опция за частично обиране на сигнала. С него контролирах силата на сигнала при сола. С тези двата по време на концерт може без много да се замисля човек да контролира сигнала и силата му
  2. killer яка техника за студио си си набрал а седмака някакъв мюзикмен ли е?
  3. Верно е! И ще те научи на неща, които стандартните учители нема и не могат да те научат
  4. смени батерията на активната електроника. Може да е отслабнала.
  5. За китара от подобни дървета можежда пробваш с Bare Knuckle warpig ceramic
  6. АМТ съм пробвал - много сериозни. А на АМТ ламповите преампи са изключително добри и с широк обхват.
  7. SviSound Човека работи във Варна. казва се Марк и като му пишеш му пиши на английски Потърси във фейсбук официалната страница
  8. ехааа супер са краставиците ъъъъъ красавиците. Много си падам по китарки от рода на брюнетката - едно адаптерче, една врътка и стрингтру
  9. По темата. Китара -> педал борд (лампов преамп, клийн бустер, модулиращи ефекти, волюм педал, нойс гейт - нещата просто са изброени)-> от тук три варианта 1) ако няма някакъв амп с кабинет - от кабинет симулатора на преампа в пулта 2) ако има само кабинет за китара - в педал борада си нося 50W нано пауър усилвателче (големината му е колкото на половин мини педал) - мисля да си поръчам още един за евентуални стерео изпълнения 3) ако има усилвател с кабинет от педал борда сигнала влиза в луупа на усилвателя или ако няма лууп във входа и ползвам само чист канал В момента си търся подходящ 1Х12 кабинет при нужда да го нося и него. Айде със здраве!!!!
  10. ъъъъ реших, че се хвалиш са капарисон китарка ма честито за струноспирачката
  11. иимах такова хорусче нукс - бих казал върши страхотна работа, а струва съвсем малко
  12. ^ Та от целата убавиня що си събрал не мога само да разбера едно нещо. Това отгоре макети на мустнаг и камаро ли са или само на мустанг?!
  13. е как има на приемника изходен жак и от него вкарваш в самото начало на веригата. инак от безжичните системи горещо ти препоръчвам Line 6 Relay, която и да е от серията.
  14. защо не вземеш от някой около теб ефекти и не сравниш с проц и с ефекти какво се случва
  15. Вземи си тогава Peavey Bandit 112 transtube- транзисторен (отлична симулация на лампов звук, но все пак симулация), може да свири и в стая и в концертна зала и най-важното е много гъвкав и може да изкараш от много тежък звук до приятен лек крънч. Има си футсуич и струва между 300 и 450лв в зависимост от състоянието му. Говорителя обикновено е Sheffield 12" model 1230, но има оборудвани и с Blue marvel. За предпочитане е шефилд 1230. Препоръчително е ако си намериш черната серия произвеждана в британско, ако не има едни със синя лента произвеждани в сащ или в краен случай има с червена лента произвеждани в азия. Може да го срещнеш и като Bandit 65 - това е първоначалната версия на транстюб технологията, която е усъвършенствана при 112 серията. Същият усилвател може да го срещнеш и като глава под наименованието Peavey Supreme.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.