Yves Отговорено Януари 23, 2013 Отговорено Януари 23, 2013 Имам много скромен опит с бас кабинети, освен тоя съм свирил с някъв Берингер пак 2х10, с който спокойно се свири на репетиция и на концерт на малка сцена с Ampeg-а с гейн до дупка и волюм доста под половината /пасивен бас с хъмбъкъри/. Аз буквално снощи го взех и го пробвах само вкъщи, но ако сравнявам звукови нива по памет звучи не по-слабо от гореспоменатия Берингер. След 2-3 седмици ще мога да кажа как е лайв. Хорна няма, но Хартке-тата май по принцип нямат, сигурно алуминия ги кара да звучат светло. Аз използвам много среди и високи и почти без бас, затова и предпочетох тези и съм доволен за своя вкус. Не знам само дали ще ти задоволят претенциите за ниски, особено ако си свикнал с 410 HLF или друг подобен гардероб с портове. Но при конфигурация 410 + 115 не вярвам нещо да ти се опре Бих те посъветвал ако си навит точно на Транспортер сериите да действаш бързо, защото са спряни от производство и количествата в Томан са на изчерпване, а по другите онлайн магазини дори не ги виждам вече. 1 Цитирай
bassbull Отговорено Януари 23, 2013 Отговорено Януари 23, 2013 Хахахахаха Yves, в една тема стана въпрос за Транспортера и ти "Ама Транспотера туй, Транспортера онуй...". Тука гледам и ти си скочил на Транспортер. Браво! Мисля че добър избор си направил за съответната цена. Аз моя Транспортер 4х10 го борих с един BAG END made in USA. Мога да ти кажа че, Транспортера ми го тръшка в земята. Вярно оня не е с алуминки, ама като кажаш BAG END made in USA и.......И к'во? Цитирай
Yves Отговорено Януари 23, 2013 Отговорено Януари 23, 2013 Няма какво да си говорим, Транспортера е почти най-евтиното, което може да се намери, не само от Хартке, а въобще. Но като се има предвид по какви места и пред колко публика свиря аз не виждам смисъл да мъкна повече и по-хубави кабинети само заради собствената си грандомания Пък и след като реално се използва за монитор... Но да, и аз съм приятно изненадан, мислех, че ще е по-зле Цитирай
bassbull Отговорено Януари 23, 2013 Отговорено Януари 23, 2013 Така е! И аз нямам кой знае какъв опит с кабинети и глави, но свиря с кабинет и глава. А има едни "много големи разбирачи", дето свирят у тях с 20 вата кубенца. И група даже си нямат..... Да са ни честити новите придобивки! 2 Цитирай
UglyGuitar Отговорено Март 12, 2013 Отговорено Март 12, 2013 Стаг BC 300 NC Не е от УОУ басовете, но е идиален хора дето от 10 години не са пипали бас Надявам се до няколко месеца да се похваля и с някое кубе или ефектче 1 Цитирай
Abbath Отговорено Март 24, 2013 Отговорено Март 24, 2013 (Редактирано) Е не мога да не се похваля, толкава съм щастлив! Сдобих се с едно старо мръсно коте, което е породисто обаче Става въпрос за доста занемарена (вече оправена) Yamaha BB3000А от 88-ма,тялото е alder, нектру клен/махагон, активна, абаносов фингърборд, напълно сток - нищо сменяно...а звука е мечта!Няма да преувелича, ако кажа че я слагам едно стапало над бившия ми Уоруик тъмб...Снимки - като я дооправя, ето една от нета: Редактирано Март 24, 2013 от Abbath 2 Цитирай
Yves Отговорено Март 24, 2013 Отговорено Март 24, 2013 (Редактирано) Защо Тъмб-а стана бивш? o.0 А Ямашката е готина, много олд-скуул, честито Редактирано Март 24, 2013 от Yves Цитирай
Abbath Отговорено Март 24, 2013 Отговорено Март 24, 2013 Уоруика го харизах отдавна на колега от форума, дано го гледа добре А Ямашката днес я пробвах в Си - грди като прасе у кочина! Цитирай
kulov Отговорено Март 24, 2013 Отговорено Март 24, 2013 страхотна е, абате! не бих ти се разсърдил и ако качиш видеа с нея като я пуснеш в движение. на мен лично единствено не ми харесват сърцевидните ключове за такъв дзвер. пожелавам ти хубаво да препотяваш барабанистите с нея и да не забравиш за клиповете Цитирай
marti_nik Отговорено Март 29, 2013 Отговорено Март 29, 2013 Колеги, сдобих се с много добра китара. След малко set up, стана уникално удобен инструмент! Наздраве 2 Цитирай
blr Отговорено Март 29, 2013 Отговорено Март 29, 2013 Честита да ти е! Със здраве и кеф да си я ползваш! И сега да не вземеш да свалиш Precision-a от екран . Цитирай
marti_nik Отговорено Март 29, 2013 Отговорено Март 29, 2013 @blr, благодаря ти! Precision-а е китарата с която няма да се разделя - уникална е и много вярно ми служи! Warwick-a е баса, който ми липсваше като звук и супер случайно се озова при мен Много ми допада като тяло,гриф и тегло. Различна и екзотична от към материали. Цитирай
armario Отговорено Март 30, 2013 Отговорено Март 30, 2013 (Редактирано) Честит да ти е Уоруика, Марто. Поздрави и Лонг Лийв Рок'Н'Рол. Редактирано Март 30, 2013 от armario Цитирай
Recommended Posts