Jump to content
Българският форум за музиканти

kulov

Members
 • Content Count

  246
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

kulov last won the day on March 25 2020

kulov had the most liked content!

Community Reputation

727 Excellent

About kulov

 • Rank
  стария бохал
 • Birthday 10/01/1980

Previous Fields

 • Инструмент
  El Bajo

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/watch?v=BEv3xwLahXE
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

967 profile views
 1. Като момчета сме свирили в разни читалища. Когато се изгради доверие, са ни оставяли ключове и сме имали денонощен достъп. Въпросът е да може да се вдига шум, без да се пречи на живущи наоколо. Не се отказвайте така лесно. Също се е случвало от общината да ни предоставят помещение, дори бяха пратили 4 жени да го изчистят преди да се нанесем.
 2. Опитахте ли в местните читалища? Вероятно съществува възможност да ви заведат като някакъв творчески колектив или нещо такова и да ви осигурят условия за свирене. Разполагате ли с инструменти и апаратура? Ако е само за помещение, по-лесно би се намерило. Поинтересувайте се кой в местната община отговаря за културни мероприятия, също биха могли да ви окажат съдействие. Проверете също и в местния военен клуб.
 3. kulov

  * Крадени песни *

  Godsmack, Good Day to Die 2010 Rammstein - Deutchland 2019 - някъде на 1:00 почва.
 4. Тук е писано доста по въпроса: ЦЪК
 5. Готово. Благодаря, Рафо!
 6. Здравейте. Няма да пускам нова тема. Интересува ме дали в платформата базар има предоставена възможност за ограничаване на достъпа на определени потребители до съдържание. Един вид блокиране. Примерно някой си позволява да ти пише глупости на ЛС и искаш въпросният повече да не те занимава със скромната си особа. Как става?
 7. Айде да вдигнем малко темата. Ето нещо от добрия стар Кулов и Polygon, специално за любителите на тежката музика. Песента е с антиполитическа насоченост, нека никой не се засяга от заглавието (освен ако не е политически деец). Плюя на такива като вас p.s. Басът е Yamaha RBX 775, ригът - глава хартке HA4000, кабинети Hartke 4х10 и 1х15.
 8. kulov

  Маркъс Милър с нов signature бас

  Това с четвъртата струна ми напомня нещо. Преди години ми се е случвало да скъсам струна на едно участие в друг град. Нямах резервна в себе си, но един познат спаси положението - извади нова струна Стаг. Еми, звучеше 3 нива по-слабо от всички останали. Не помня тогава какви съм ползвал, най-вероятно Ротосаунд. От тогава Стаг съм ги заклеймил. Вземи си нов комплект и работата заспива.
 9. kulov

  Активни антифони

  Вече 3-4 репетиции ползвам описаните по-горе антифони (Peltor Optime III). Общо взето стават. Щадят много ушите. Като минуси ще посоча, че почти не отделям касите и ритъм китарата. Усещам се малко по-изолиран. Съответно свиря по-тихо и допускам повече грешки. Но като цяло съм доволен и си ги ползвам със здраве.
 10. kulov

  Активни антифони

  Благодаря още веднъж, ВТ! Вече са при мен. Първите впечатления са доста добри. Ще можем да ги пробваме в бойни условия другата седмица. Оптимист съм, мисля че покупката беше добра. Поздрави и хубав следобед!
 11. kulov

  Активни антифони

  Baby Thomas, добри човече, благодаря за изчерпателното мнение. Сега ще поръчам този модел, надявам се да свършат работа. Така или иначе очаквах да се разделя с 200-300 кинта, 50 ми идва дюшеш. Поздрави и успешна седмица!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.