Jump to content
Българският форум за музиканти

bassbull

Members
 • Posts

  109
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by bassbull

 1. Eros Ramazzoti - Un Attimo Do Pace Bass Solo Благодаря!
 2. bassbull

  Фукня

  Ето я и само главата
 3. bassbull

  Фукня

  Здравейте, Тези два бокса са нисък клас. Аз залагам на що-годе хубава глава, а кабинета не го търся много. С тази конфигурация успявам да извадя наистина задоволителен звук. И двата кабинета имат хорни, които могат да се изключват. Другото което искам да кажа, че 80% от звученето се създава от самият музикант. Саундът е в ръцете му, тъй да се каже. В този форум, голяма част от участниците говорят да техники, жици, захранвания и т.н. но никой не говори за свирене, което е наистина странно. Виждал съм групи по участия, които струпват изключително скъпи апаратури и инструменти, но не звучат. В същото време съм виждал групи с апаратура и инструменти от нисък клас, но направо разцепват по участия. Това доказва, че саундът е в голяма степен от музиканта. Ако си се решил на НВ 1х15 - хич не го мисли! Кабинетът си струва повече от парите, които се плащат за него. Взех го от Томан през Динакорд. Ако решиш да си го правиш сам - ще излезе по-скъпо. Цената му е такава, че не си заслужава блъскането. Успех!
 4. bassbull

  Фукня

  EDEN E300, HB 1x15 + 2x10
 5. Здравейте, Да продължим темата, че тук много рядко става въпрос за свирене. Обикновено се говори за жички, захранвания, ефекти, педалчета и т.н. Както и да е. Господ да му прости на Джордж Майкъл! Careless Whisper
 6. Musician, единственото което мога да направя в случая, е да те поздравя с новата придобивка. Ако някой го беше еня, за този бас, нямаше да го забрави тъй лесно. Ти забравял ли си тъй инструмента? Поздрави!
 7. Baby Thomas, бих искал да съм на твое място, но уви...
 8. Поздравления! Съвсем различно звучи парчето с женски вокали.
 9. Здравейте! Искам да пусна една тема за известни мелодии и теми, но транспонирани за бас. Винаги звучат по-различно и интересно. Пускайте видео, но не е задължително да се свири цялото парче! Аз ще започна с "Shape of my heart" на СТИНГ. Благодаря!
 10. Здравейте! Не съм влизал тук от години. Гледам, че ситуацията не е променена никак даже. Попадна ми този бас. Публикувам видео с едно кратко етюдче. Ригът включва посочения бас, кабел и едно малко китарно комбо, на което дори не му знам марката. Благодаря!
 11. Тук май само китаристи кандидатстват. Коце, пуснал съм ти бас етюд на фейса. Благодаря!
 12. Вокалистът е вокалистка, бейби! :metalist:
 13. Здравейте! Поздрав от Ямбол! http://www.youtube.com/watch?v=yvAqrF3jRyI&feature=youtu.be
 14. Димчо, ха ДОБРО УТРО! Димчо, при теб се появи този проблем, който се появи при мен преди около 2 г. Ситуацията е почти същата. Пак Ibanez, пак басист, пак от Ямбол...Според мен, не се хвърляй на ремонти! Просто възприятието за звук ти е променено. Отишъл си на следващо ниво, така да се каже. Ти знаеш какво направих аз. Взех си друг бас. Не казвам, че трябва да си вземеш като моя бас, но си вземи друг. Друг според вече другите ти изисквания. Защото ако се хвърлиш на ремонти, каквото и да сложиш, един филм остава в главата, и все си викаш - "Да, ама тука сега има пак нещо не ми харесва..." Китарите брато, са като гаджетата. Веднъж като ти избледнее, после каквато и рокля да сложи, каквато и прическа да си направи....все тая. Успех!
 15. Относно Нико, той ми е съгражданин. От Ямбол е. Набори сме - 1974. Лично се познаваме и едно време разцъквахме заедно за кратко. Наистина е изключителен китарист. Иначе се казва Николай. И свири с доста известни хора. Той успя да си свърже живота с музиката, докато ние........Карай....Може би в другия живот.......
 16. Абе, колеги, не правете сметка на чуждия джоб бе! Вие ако сте спецове в ИЗНОС т.е износвате колите, дрехите, китарите и всичко останало на западния свят, то човека не е като вас....
 17. bassbull

  Фукня

  От това, което разбрах, май Коцето го е правил този бас. Накрая е лепнал едно лого "Fender". Поправете ме ако бъркам!
 18. bassbull

  Фукня

  Поздравления! Всеки басист трябва да има поне един пресижън. И аз винаги съм се питал за къв Х.Й служи тази пластмаса. Ако е да си подпираш палеца на дясната ръка, защо е монтирана под струните бе, мамка му? За кво служи?
 19. За какво си мислите?

 20. За какво си мислите?

 21. Пич, музиката е преди всичко ритъм. Тук такова животно нема. Не се сърди, ама.......
 22. Супер изпълнение! Но, освен изпълнението, много ме кефи и интериора и най-вече завесата. Докарва ми на обстановка за аматьорско порно. Шегувам се..... Браво за изпълнението!
 23. Един филм, оставил дълбок отпечатък в нас - децата на 80-те.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.