Jump to content
Българският форум за музиканти

bassbull

Members
 • Posts

  109
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

bassbull last won the day on June 23 2021

bassbull had the most liked content!

Previous Fields

 • Инструмент
  bass

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Yambol

Recent Profile Visitors

2220 profile views

bassbull's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

87

Reputation

 1. Eros Ramazzoti - Un Attimo Do Pace Bass Solo Благодаря!
 2. bassbull

  Фукня

  Ето я и само главата
 3. bassbull

  Фукня

  Здравейте, Тези два бокса са нисък клас. Аз залагам на що-годе хубава глава, а кабинета не го търся много. С тази конфигурация успявам да извадя наистина задоволителен звук. И двата кабинета имат хорни, които могат да се изключват. Другото което искам да кажа, че 80% от звученето се създава от самият музикант. Саундът е в ръцете му, тъй да се каже. В този форум, голяма част от участниците говорят да техники, жици, захранвания и т.н. но никой не говори за свирене, което е наистина странно. Виждал съм групи по участия, които струпват изключително скъпи апаратури и инструменти, но не звучат. В същото време съм виждал групи с апаратура и инструменти от нисък клас, но направо разцепват по участия. Това доказва, че саундът е в голяма степен от музиканта. Ако си се решил на НВ 1х15 - хич не го мисли! Кабинетът си струва повече от парите, които се плащат за него. Взех го от Томан през Динакорд. Ако решиш да си го правиш сам - ще излезе по-скъпо. Цената му е такава, че не си заслужава блъскането. Успех!
 4. bassbull

  Фукня

  EDEN E300, HB 1x15 + 2x10
 5. Здравейте, Да продължим темата, че тук много рядко става въпрос за свирене. Обикновено се говори за жички, захранвания, ефекти, педалчета и т.н. Както и да е. Господ да му прости на Джордж Майкъл! Careless Whisper
 6. Musician, единственото което мога да направя в случая, е да те поздравя с новата придобивка. Ако някой го беше еня, за този бас, нямаше да го забрави тъй лесно. Ти забравял ли си тъй инструмента? Поздрави!
 7. Baby Thomas, бих искал да съм на твое място, но уви...
 8. Поздравления! Съвсем различно звучи парчето с женски вокали.
 9. Здравейте! Искам да пусна една тема за известни мелодии и теми, но транспонирани за бас. Винаги звучат по-различно и интересно. Пускайте видео, но не е задължително да се свири цялото парче! Аз ще започна с "Shape of my heart" на СТИНГ. Благодаря!
 10. Здравейте! Не съм влизал тук от години. Гледам, че ситуацията не е променена никак даже. Попадна ми този бас. Публикувам видео с едно кратко етюдче. Ригът включва посочения бас, кабел и едно малко китарно комбо, на което дори не му знам марката. Благодаря!
 11. Тук май само китаристи кандидатстват. Коце, пуснал съм ти бас етюд на фейса. Благодаря!
 12. Вокалистът е вокалистка, бейби! :metalist:
 13. Здравейте! Поздрав от Ямбол! http://www.youtube.com/watch?v=yvAqrF3jRyI&feature=youtu.be
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.