Jump to content
Българският форум за музиканти

marti_nik

Members
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    bass

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sofiq

marti_nik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Обществена Репутация

  1. marti_nik

    Фукня

    @blr, благодаря ти! Precision-а е китарата с която няма да се разделя - уникална е и много вярно ми служи! Warwick-a е баса, който ми липсваше като звук и супер случайно се озова при мен Много ми допада като тяло,гриф и тегло. Различна и екзотична от към материали.
  2. marti_nik

    Фукня

    Колеги, сдобих се с много добра китара. След малко set up, стана уникално удобен инструмент! Наздраве
  3. marti_nik

    Фукня

    Много съм горд с новата придобивка в ляво След време се замислям и за един пасивен. Благодарности на "blr" за отношението!
  4. marti_nik

    Bass preamp/di box

    Yves, аз имам Hartke Bass Attack и съм много доволен от преампа. Ползвам го главно когато нямам възможност да мъкна амп, както и за по малки събития. Като цяло ми върши прекрасна работа и нямам намерение да се разделям с него скоро. Единствения начин да придобиеш представа за двата преампа е да ги пробваш лично. Ако решиш пиши на ЛС и съм насреща за една такава проба на Hartke-то, бирата е от теб
  5. marti_nik

    Фукня

    Едни мониторчета от мен - alesis m1 active 520 чистия модел без USB глупости
  6. Малко офтопик, извинявам се! travelcaster2 днес сте чакал за преглед на колата с моя баща - Валери. Малък е света Поздрави!
  7. marti_nik

    Фукня

    http://martinik.snimka.bg/tuning/dean.643894.25956627 http://martinik.snimka.bg/tuning/dean.643894.25956631 http://martinik.snimka.bg/tuning/dean.643894.25956633 http://martinik.snimka.bg/tuning/dean.643894.25956636 Dean Hillsboro 5 String Bass Detailed Description: Basswood Top / Body 34" Scale Bolt-On Maple C Neck Maple Fingerboard Black Dot Inlays Die Cast Tuners Chrome Hardware Die Cast Bridge DMT Design Single Pickup w/ 2-Band Active EQ Finishes: Silverburs
  8. това беше една магия , колеги.............. Невероятен музикант!
  9. http://www.youtube.com/watch?v=cfHAvzO8Czk
  10. marti_nik

    BASS-GUITAR KIT

    ихууу баси кефа ,темата има развитие ))) "бас от шоколадово яйце" , " Млад конструктор " , " това е просто НЕсериозно". Радвам се да прочета такива мнения, но въпроса ми беше друг ... както и да е, за това са интернет форумите! Искам да ви светна, че такива китове се закупуват от много голяма част от така наречените "лютиери" и биват моделирани по всякакъв начин за да заприличан на "бутиков бас". Моля да се обърне внимание, колко бройки от този конкретен кит са закупени само от "Томанн" (51958 от June 2006 до днес) и да сравните закупените бройки на който и друг модел бас китара от същия сайт!
  11. marti_nik

    BASS-GUITAR KIT

    Някой срещал ли е BASS-GUITAR KIT по магазините, подобен на този http://www.thomann.de/gb/layla_bassguitar_kit_pstyle.htm ?
  12. Тоя път ще взема и аз да дойда , да дадете идеи за единия адаптер на Фендера, а и да се видим с Краси , че има едно 9 - 10 години пауза Возя хора от района на стадион "Славия"!
  13. marti_nik

    Фукня

    От мен един Ampeg BA-300
  14. marti_nik

    Harley Benton

    аз имам този модел фретлес и след малко сет ъп стана супер. ако искаш пиши и ела да го пипнеш и да прецениш, мен ми харесва!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.