Baby Thomas Отговорено Август 17, 2007 Отговорено Август 17, 2007 Ти си ебаси екземпляра! Свидят ти 3 лева да дадеш за нещо си, ама не ти свиди да потрошиш грифа заради 5 стърчащи фрета и да го метнеш в печката. Тцъ-тцъ-тцъ... Цитирай
the_gorer Отговорено Август 17, 2007 Автор Отговорено Август 17, 2007 Споко, май не е толкоз страшно - ще се мъчим да го съживяваме тоя скапан гриф. А иначе избеснях, именно защото ми свидят 3 лева за нещо си, а смятай кво черно перде ми падна като разбрах, че съм се минал със 180... Пък и не бях пил от нова година насам и сега от 7-8 бири направо почнах да вилнея като Кинг Конг с хамъра. Цитирай
Spoocter Отговорено Август 20, 2007 Отговорено Август 20, 2007 пич имай предвид че ако го направиш за разпалки ще си се прецакал напълно с 180 лева а ако го дадеш на някаква пооправка ще си се прецакал с 50тина лева Цитирай
Med1vh Отговорено Август 20, 2007 Отговорено Август 20, 2007 поздрави и от мен за грифа,който наистина изглежда готино и успех с тялото препоръчвам ти махагон,а и тялото не може да ти е просто от което и да е дърво,звука който ще се вади не зависи само и от адаптерите Цитирай
vlex Отговорено Август 20, 2007 Отговорено Август 20, 2007 Споко пич, сетили сме се за дървото! Вече 20 страници в тая и в още 2 теми какво мислиш, че обсъждаме П.П. Мисля, че баш па махагон не е 100% това, което търси горера - само да знаеш Виж ако имаш махагон за даване мисля, че няма да ти откаже Цитирай
the_gorer Отговорено Август 20, 2007 Автор Отговорено Август 20, 2007 Абе баш махагон си търся аз и е вярно, че хич не отказвам оферти, ама такива просто няма а и няма от къде да го взема по нашия край. Пък не е като да не съм обиколил навсякъде. Единствено съм виждал една супер нацепена и неизползваема талпа махагон в една дъскорезница на края на Велико Търново и тва е... А, да, и навремето имаше в един турбо селянин, познат на баща ми, дето му беше дал една талпа (също неизползваема). Този пък човек една зима решил да се отоплява с махагона - да не изстине собата. Изглежда в централана България вносът на екзотична дървесина е замрял (да не кажа умрял). А тъй като гледам и софийските ентусиасти нищо не правят, за да се сдобием с малко махагон и да си го делнем по братски. Ама на вълка му е дебел врата, защото сам си върши работата. Не ми остава нищо друго, освен да стоя в изчакване, да дебна и току-виж след някоя друга година излязло нещо подходящо. Важнотое да сме оптимисти. Цитирай
Dikata Отговорено Август 20, 2007 Отговорено Август 20, 2007 ами gorer,с оптимизьм няма да намериш махагон.трябва да си чупиш краката и колата от обикаляне.кои е казал ,4е е лесно.ти си усетил,де.аз сьм обикалял цяла южна бьлгария за една талпа(не махагон),не се маитапя хич.и как да очакваш,че някои ,като е намерил по този начин,ще ти даде еи така за 50лв или нещо от сорта.а пьк в софия са ковани.евтим ме закара до един склад и хоп-махагон.само 4е се прощаваш с доста над 200лв.....кеш,веднага.а ,забравих пьтните и как ще си го закараш у вас дьрвото.и колко от него става за работа....при някои дьрвета рандемана е само 25% за сьжаление.абе мамата си трака,трудно е с материала. Цитирай
Nikifena Отговорено Август 20, 2007 Отговорено Август 20, 2007 абе мамата си трака,трудно е с материала. Глупости. Ей ви матриал Цитирай
boreto Отговорено Август 20, 2007 Отговорено Август 20, 2007 За Бога братя не забравяйте, какво са казали японците "If there's a will, there is a way!" Цитирай
the_gorer Отговорено Август 20, 2007 Автор Отговорено Август 20, 2007 Бе то и аз съм обикалял цялата околия, но файда йок. От упорито търсене и блъскане по хиляди врати полза няма - просто местните дървари обичат да секат борове покрай Янтра вместо да внасят махагон от Южна Америка. А хонсураският махагон бил най-готин за китари и в тази връзка: Нека тази зима дядо Мраз да носи дарове от Хондурас. Цитирай
ceco milanov Отговорено Август 22, 2007 Отговорено Август 22, 2007 Добре почна Горере ама нещо вече имам чуството, че се разбърза. Недей да зимаш такива решения като да млатиш с чук на 7 бири. То грифа си е твой- прави си го квото искаш ама спорем мене е тъпо. Най- малкото го чакаш толко време и са да го потрошиш целия заради некви 5 фрета. И от мене един съвет. Недей да си правиш толкова тънки сметки щото винаги ше се набуташ по тоя начин. По- добре дай един път повече обаче да знаеш, че си струва. Просто няколко житейски съвета от мен. Ако искаш ги взимай под внимание... Цитирай
the_gorer Отговорено Август 23, 2007 Автор Отговорено Август 23, 2007 Добре почна Горере ама нещо вече имам чуството, че се разбърза. Недей да зимаш такива решения като да млатиш с чук на 7 бири. То грифа си е твой- прави си го квото искаш ама спорем мене е тъпо. Най- малкото го чакаш толко време и са да го потрошиш целия заради некви 5 фрета. И от мене един съвет. Недей да си правиш толкова тънки сметки щото винаги ше се набуташ по тоя начин. По- добре дай един път повече обаче да знаеш, че си струва. Просто няколко житейски съвета от мен. Ако искаш ги взимай под внимание... Не си правя тънки сметки - просто обичам когато давам мангизи да получавам нещо срещу тях. Но сега всичко е наред - оправих грифа и се концентрирам върху другите неща. За избързване и дума не може да става - дори се забавих адски. Трябваше китарата да е готова за не повече от месец, ама ето - грифа се забави с месеци по пощите, после, като приситгна, се оказа, че е с извадени прагчета и трябваше да се оправя, след това тялото, което направих се спраска от стягите... Нали разбираш, нещо не му върви на този проект. Сега си търся материал за тялото и това е. Тънко, дебело - няма значение. Просто ми Трябва, а го Няма. Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Август 23, 2007 Отговорено Август 23, 2007 Предполагам си виждал това: http://www.carvin.com/products/single.php?...ABB&CID=KBN http://www.carvin.com/products/single.php?...SBB&CID=KBN Не знам колко излиза с доставката, но сметките показват, че каквото и да правиш си вътре. Така или иначе си се прежалил. . . $70 за талпата, $50 за доставката, месец-два чакане и си в играта. Цитирай
smartpeter Отговорено Август 24, 2007 Отговорено Август 24, 2007 Предполагам си виждал това: http://www.carvin.com/products/single.php?...ABB&CID=KBN http://www.carvin.com/products/single.php?...SBB&CID=KBN Не знам колко излиза с доставката, но сметките показват, че каквото и да правиш си вътре. Така или иначе си се прежалил. . . $70 за талпата, $50 за доставката, месец-два чакане и си в играта. Здравейте, Ще ви разочаровам, но ако се вгледате по добре ще видите , че на двете снимки е един и същ материал, само ,че на едната от тях е оцветен в по тъмен цвят! Поздрави, Петър Цитирай
Nikifena Отговорено Август 24, 2007 Отговорено Август 24, 2007 ^Да ама текста под картинката е различен Той е по-важен. Много фирми правят така: слагат еднакви снимки за няколко различни неща. Друг е въпроса, че едва ли ще ти дадат точно това дърво от снимката Цитирай
Recommended Posts