Jump to content
Българският форум за музиканти

boreto

Members
 • Content Count

  660
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by boreto

 1. Съжалявам брат, вече правих секс с нея...
 2. Framus Panthera Supreme + Bare Knuckle Aftermaths
 3. Колкото по-изкъртено изглежда, толкова по-добре. На тоя модел му отива "кърпена" визия според мен.
 4. От къде ги намери тия сайтове?
 5. boreto

  T-Rex Replicator tape echo

  Момчета, скоро ще ви зарадваме и с тази играчка Повярвайте ми, много е добро!
 6. Някои от вас изказват мнение, че гратисчийството не е толкова голям проблем. Напротив - не може аз да се качвам и да си плащам, а друг не. Като наложим отгоре и споменатия "расизъм" нещата стават особено дразнещи. Да се возиш без пари е обида към останалите особено ако на мен ще ми качват цената на билета, а някой пак ще се вози на аванта. В 98 масово мангали се возят без пари - не са ми чак толкова мили та да им плащам по 1.60 за да се возят.
 7. Ползвам метрото и една линия на рейсовете от време на време и имам следното мнение : - намирам покачването на цената за твърде рязко. Например може да е 1.60, но нека не го правят толкова шоково. - по-високата цена е по-скоро оправдана, наистина сериозно се подобри придвижването из града - бих плащал повече ако не се допускат гратисчии и особено скапани мангали и се отделя повече внимание на поддръжката на автобусите : да се чистят и да не се ремонтират от Чичо Гошо, защото така ще ни служат много по-дълго
 8. ENGL Savage, Diezel Herbert, Soldano SLO100, Mesa Boogie Mark V - колекцията става сериозна
 9. Просто за информация, хубавия махагон не е тежък И теглото няма отношение към звука, въпреки общо възприетите глупости. Т.нар 1st grade махагон е добре и равномерно изсушен, както и съвсем не тежък. А PRS има далеч по-заслужена слава от други големи марки в този ценови диапазон.
 10. Обезателно трябва да се включат в "потребителската кошница" на НСИ. Като гледам само Тунгсрам нямаме
 11. Нищо не си изпуснал, все пак си китарист
 12. Здравей, ориентирал си се към хубави машини, но има още добри алтернативи като Tama Speed cobra, както и стандартната такава и Мапекс Фалкон например. Директ драйв се харесва от барабанисти с добре отработена техника, които търсят още повече бързина. Директ драйва създава първоначалното впечатление, че "връща предварително", което за мен ме влудява, но всъщност дава много възможности като свикнеш. Чейн драйва е вечната класика и все още е предпочитан от повечето барабанисти. Между другото първия пример е белт драйв, което също е различно. Препоръчвам ти да пробваш Tama Speed cobra - лек, бърз и с по-дълга степенка - съчетава много качества, което го прави също добър избор. Надявам се съм бил полезен.
 13. boreto

  Wylde Audio - NAMM 2016

  Зак е Про-стак!
 14. Мерси много! Първоначалната настройка е пипкава работа, но мисля за 20 тина минути би трябвало да става. Много е измислено всичко и се работи страшно лесно. Бих казал, че клампите са изключително измислени и дават огромна гъвкавост. При раковете използването на мемори локовете решава битката.
 15. Yamaha Hex rack, много се кефя
 16. https://www.youtube.com/watch?v=J-F6FTRuC4A
 17. Аз ползвам на T-Rex ривърб Room mate в края на рига след Reptile дилей. Има дилеи, които звучат хубаво и преди лупа, особено ако търсиш U2 тип звук. Ривърба е най-удачно да е в края.
 18. За метъл по-подходящо от бреза/birch здраве му кажи...
 19. Хорхе...Хорхееее......какъв ми беше малък жедай, какъв охранен Сит ми стана. Е кво са, от тъмната страна ли си вече?
 20. Реших да си поиграя и смених адаптрите с Bare Knuckle Aftermath (camo finish). Калибриран сет керамичен бридж с алнико нек. Както винаги неприлично добри.
 21. От няколко дни съм щастлив собственик на Fryette Pittbull Classic 100 Време е да преброим спецовете...
 22. boreto

  Suhr Guitars

  За PRS не съм съгласен - пипал съм три "истински" и да ви кажа - много ми харесаха. Състейн, пипане, саунд - много добре! Имат си техен звук. Относно Suhr-a - по принцип винаги към китари от подобна класа има определено очакване за жесток саунд. Уви - наблюдението ми е, че при китари с флойд дори и адски скъпи има едно леко плоско звучене. Все едно нямат "топки". От опита ми, който не е никак малък - само като го гледам тоя Suhr не очаквам нещо покъртително като саунд. Плюс това музиканти които свирят на подобни спортни резачки обикновено търсят по-синтетичен саунд и често свирят и с много ефекти. Suhr са разкошни китари и предлагат много точни инструменти за своите почитатели. Примерно приятел имаше реликнат страт на фирмата и беше с мноооого сладък тон.
 23. Играйкам си малко АС...
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.