Black Bird Публикувано Юли 17, 2011 Публикувано Юли 17, 2011 (Редактирано) Приятели наслаждавайте се на китарите и амповете /малки, големи, транзисторни. лампови и софтуерни/ които имате и свирете повече! Евтина китара + Digitech rp 200 Поздрави! Редактирано Юли 17, 2011 от Black Bird 8 Цитирай
sw1tched Отговорено Юли 17, 2011 Отговорено Юли 17, 2011 Дам, важно е да се свири и да има удоволствие от цялата работа. На този линк обаче китарата си звучи отврат 4 Цитирай
kolio_k Отговорено Юли 17, 2011 Отговорено Юли 17, 2011 Напълно съм съгласен както с Дими така и със sw1tched 3 Цитирай
Hillbilly Отговорено Юли 17, 2011 Отговорено Юли 17, 2011 Това е еталон за гаден звук..мушички и комарчета жужат Цитирай
DREAMMIND Отговорено Юли 17, 2011 Отговорено Юли 17, 2011 Даааам, поуката е, че пръстите и мисълта не можем да купим от музикален магазин. Лично за мен е по-важно да се науча малко от малко да свиря, па ако ще да ме заровят със същия страт и под-а. Цитирай
programista Отговорено Юли 17, 2011 Отговорено Юли 17, 2011 Респект към всички ви, но коментарите са излишни.. 1 Цитирай
the_pazzo Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 Тази тема е перфектен контрапункт на хилядите въпроси какъв амп/китара/ефект да си взема ,че да засвиря чудно. Безчет са примерите, че всичко е в ръцете/ и главата/ на свиреца и си идва с времето и експириънса. Поздрави! 1 Цитирай
hologram Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 Висоцки... раздрънкана китара 3-4 акорда, алкохолен тембър и пак - дух и характер. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 Горкият човечец, бая се измъчи... Гадният саунд в по-голяма степен е заради майка на камерата, BTW... 2 Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Юли 19, 2011 Отговорено Юли 19, 2011 (Редактирано) Това клипче, като го гледах, преди около 2 години и бях много впечатлен, как Сач пак звучи разпознаваемо, дори и без характерния саунд. Което за пореден път ме убеждава, че стилът е в пръстите, не в китарите и оборудването. Иначе историята е следната : момчето, което снима е мексиканче, което учи в същото училище, като сина на Сатриани - Зизи. И понеже на училищния конкурс свирил точно тая песен, помолил Зизи да попита баща си, дали не може някой път да дойде у тях и да се запознаят. И ей го на! Просто е много скромен и земен тоя човек, не се надува излишно, като някои от колегите му. Редактирано Юли 19, 2011 от Vasil Pavlov 2 Цитирай
Jordan_J Отговорено Юли 19, 2011 Отговорено Юли 19, 2011 (Редактирано) Във всяко нещо има красота - само трябват очи и уши да я видиш и чуеш ... Редактирано Юли 19, 2011 от visiondann 1 Цитирай
DILETANT Отговорено Юли 19, 2011 Отговорено Юли 19, 2011 Въпреки, че свири през евтини китара и процесор, Бат' Сач си свири със собственото вибрато, атака и фийлинг и затова звучи като себе си. Е сигурно не му е било достатъчно комфортно, но се справя човека, дори и без ръчка. Цитирай
RockoBG Отговорено Юли 19, 2011 Отговорено Юли 19, 2011 А ве тоя пич друга шапка няма ли?... 2 Цитирай
Heartman Отговорено Юли 19, 2011 Отговорено Юли 19, 2011 ^Преди години имаше, ама му опада и сега я бръсне Иначе моженето си е можене,техниката(усилватели,лампи,ефекти)или помага на свирача или пречи. Цитирай
Svanio Отговорено Юли 19, 2011 Отговорено Юли 19, 2011 А ве тоя пич друга шапка няма ли?... Не, бе, има. Ама шапката нема други пичове :cheers2: По темата - то, ако ампа и китарата правеха китариста, тия наш'е съфорумници, примерно, * да не споменавам никове* не знам как и къде точно са пробили досега... Ако се направи една анкета с разтоверен отговор: Кой/какъв ви беше първият амп? Май ще излезе, че "респром спонсорираните" свирят "по-добре"... Естествено с изключения-може пък да не е респром.. 1 Цитирай
Recommended Posts