Jump to content
Българският форум за музиканти

the_pazzo

Members
  • Мнения

    38
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

Contact Methods

  • AIM
    dokkirilov

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Добрич

the_pazzo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Така и не успях да го чуя на живо. Взех си Wampler Pinnacle ,от който съм много доволен.
  2. Здравейте, кажете си мнението за това камионче, че нещо ми допадна, а и цената му от 250лв. не е толкова висока за такъв драйв. Семпли и ревюта: http://www.tcelectronic.com/dark-matter.asp http://www.dirtbox.net/features/reviews-archive/tc-electronic-dark-matter-distortion/ http://proguitarshop.com/tc-electronic-dark-matter-distortion.html
  3. Тази тема е перфектен контрапункт на хилядите въпроси какъв амп/китара/ефект да си взема ,че да засвиря чудно. Безчет са примерите, че всичко е в ръцете/ и главата/ на свиреца и си идва с времето и експириънса. Поздрави!
  4. Не виждам да e с usb, ima 2 входа- XLR и 1/4.
  5. the_pazzo

    Tech 21 Power Engine 60

    След доста ровене из нета мисля, че това ще свърши работа за podxt-то ми. Харесва ми,че е точно това ,за което си пише ,само ти трябва хубав преам и толкова.Някои може ли да сподели впечатления ,че май в България не се и намира. http://www.tech21nyc.com/products/powereng...erengine60.html http://www.zzounds.com/item--TCHPW60 http://reviews.harmony-central.com/reviews...+Engine+60/10/1
  6. Мисля че ще е по-добре тъй като кубето все пак "оцветява" повече звука на pod-a /кубето е с 1 вход,няма ретърн/.
  7. Да използвам темата за 1 въпросче- мисля да сменям китарния амп с активни монитори, за преамп съм с podxt. Та въпроса ми е трябва ли ми и миксер или podxt директно в мониторите и към кой вход е най-добре?
  8. Бравос, добре се е получило, аз ще го помъча още малко и мога да пусна 1 запис. :greenangel:
  9. Aми аз си ползвам волюм педала на процесора ако искам по-плавно усилване, обаче така лишавам педала от други функции, а обичам да превключвам например дист/оувърдвайв. Иначе кубето не е лошо като изключим тази дразнеща подробност.
  10. Кубето е купено 2-ра ръка и е така от самото начало. Така като чета мненията съм склонен да вярвам, че може да е от самото кубе, един ден ще си взема лампово и ще мирясам.
  11. Здравейте, имам проблем с потенциометъра за усилване на моето кубе: Fender frontman 15r, а именно ,че като го врътна още на 2-ра степен се усилва като за 5-6 степен. Можете ли да дадете съвет как да го оправя, та да се усилва плавно и адекватно?
  12. the_pazzo

    Ibanez Owner's Club

    Айде и аз да се похваля със скорошната придобивка: Ibanez rg 620 qmsp: ultra neck, quilted mapple top, jumbo frets, edge bridge, ibz v7 neck, v8 bridge.
  13. the_pazzo

    Ibanez Rg620 Qmsp

    Китарата е моя!! Получих си Ibanez-a RG620 QMSP. Нямам думи да опиша радостта, не съжалявам ,че не избрах Jackson DK2M, който беше другият вариант. Оставам си твърдо фен на Айбанец. Накратко: след като я извадих от куфара и я положих в скута сякаш бях забравил да свиря, а звука беше немощен, струните твърди /10-ки/ и при първия бенд скъсах 1-ва струна. Реших да се заловя за работа. Тъй като за прърви път пипам Флойд, ми отне около 2 часа да сменя струните с 9-42 и да намаля екшъна /струните бяха високо висооко висооко/. Установих, че нек адаптера е потънал та почти се не вижда, а при опит да го повдигна с ужас установих, че пружинките ги няма и се наложи да сваля вече настроените струни. Тук помогна 1 химикал, чиято пружинка клъцнах /а мога да кълцам :happy:/ на 2 и половинките паснаха перфектно. Така след първия ми сетъп не мога да се нарадвам на резултата. Сега китарата е изключително удобна ,звукът от V7 и V8 адаптерите е убийствен. Флойдът е маалко по-твърдичък, но стабилен - както на мен ми харесва Трябват още някои фини настройки, но и това ще стане.
  14. the_pazzo

    Rg620 Vs. Dk2m

    само да получа отлежалата стока ще пиша, ако ми позволи китарата да я оставя за малко
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.