Jump to content
Българският форум за музиканти

Hillbilly

Members
 • Posts

  4015
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  139

Hillbilly last won the day on June 27

Hillbilly had the most liked content!

About Hillbilly

 • Birthday 06/02/1970

Previous Fields

 • Инструмент
  guitar

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sofia

Recent Profile Visitors

3428 profile views

Hillbilly's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

3k

Reputation

 1. Е това всеки ще откаже,свалял съм боя на ръка,но с тия форми ще си чегърташ един месец сигурно..
 2. Преди доста години Диката прелакира чудесно един стратокастер,ако още се занимава с такива неща..
 3. Какво те притеснява - звучи чисто и приятно,ако го изцепиш няма да криви като Маршъл плекси,но с овърдрайв си е ОК за блус-рок примерно,за метъл не съм пробвал-нямам метъл-зон и подобни дисторшън.В някое по малко клубче става и за свирене с група,достатъчно е силно.Атенюатора и реверба,нищо че е дигитален са екстра за домашно свирене.Имах такова и сега малко съжалявам,че го продадох,ама оборот да става.Можеш да му смениш лампата за проба.
 4. Егати ква смяна на виждането за 1 ден - от супер до зле..ако си свикнал на някакъв не знам ,симулатор саунд сигурно и ти е странно,ама ако свириш с група лампата е съвсем друг филм - блесва с пълна сила..
 5. Ма тия от НСИ шти кажат че и у държава живееш..☺️,до скоро над 30 лв пратка на митница и плащане на пощите,но под 30 си идва в местния клон без никакви такси.Интересно,че това е от 2016 май,а миналата и по-миналата година са ми идвали неща за по 25-35 Евро и не са спирани на митница,явно изгладнеха нещо..
 6. Па това може да се види у сека квартална градинка,само дето не е гримиран,ма с футболна фланелка и анцуг над джапанките☺️
 7. В ютубата има колко искаш бек-тракове,обръщаш в мп3 и сваляш.
 8. Егати темата - не знам кво искам,ама кое е най-добро за всичко?Те такова животно нЕма,усилвател също. Виж там твоите любимци с какво свирят и си вземи такова. Аз като чуя усилвател супер за "блечец" и директно ще бодна Бед-мънки овърдрайв в пулта,с още един овърдрайв пред него и пак ще звучи пробивно и както си искам,тоест без жужаща мазня,но за всеки влак си има пътници..
 9. Абе,според "ушите" кой е по хубав,аз при много ефекти вече, пак си дрънча с Бос СД-1 основно,сигурно съм свикнал,щото новия ми е (о,ужас!,тайвански),а съм имал японски(не че чувам разлика).Спомням си навремето отворихме с Буги (лека му пръст) един Блус Брейкър на Маршъл да видиме кво има- е 1 чип имаше ☺️,но доколкото знам Гари Мур точно с такъв и изсвирил най-известните си песни.
 10. Ако е 30 годишен има шанс да е супер.Свирил съм на стар транзисторен Фендер и ми откъсна главата,стар Роланд и др,докато Фронтмен е най-гадния амп на планетата сигурно..Трябва да се чуе,иначе..догадки.
 11. Според мен шкурене с трябва,със ситна шкурка.после може с шеллак,който ще дръпне в кухини/пори,пак шлайфане и пак лак..
 12. Ако обръщаш сингъл спрямо друг,с цел да не бръмчи в режим двата,освен жиците трябва да обърнеш и магнитите.Иначе адаптера и в кръг да го въртиш няма ефект..
 13. Ако намериш слагай неръждавейка,имам един Токай от 84г,дето не знам колко е свирено на него преди да попадне при мене,ама праговете не са мръднали.Е,с лупа може и да се забележи нещо.Не съм забелязал да съсипва струни повече.
 14. Взимай от Алиекспрес смело - съвпадат пикгардите,капачки само оригинал,от мюзикуърлд примерно ще станат
 15. В нета има толкова схеми и свързвания за фендер,че и на видео..не е нужно и език да знаеш,ама нагласата дай наготово явно стига нови висоти - и въпрос не е зададен..☺️
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.