Jump to content
Българският форум за музиканти

Hillbilly

Members
 • Posts

  4019
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  140

Hillbilly last won the day on October 9

Hillbilly had the most liked content!

About Hillbilly

 • Birthday 06/02/1970

Previous Fields

 • Инструмент
  guitar

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sofia

Recent Profile Visitors

3509 profile views

Hillbilly's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Very Popular Rare
 • Posting Machine Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Reacting Well Rare

Recent Badges

3k

Reputation

 1. Че защо да сменяш оригиналната ,ако си е ок?Иначе има една май бургаска фирма,дето имат едва ли не кашони нови лампи - "сделано в ссср" пише на тях,аз кво взимах,6н2п май..
 2. Това с "техниката" малко детска болест идва- да се покаже колко е бърз и някоя новозаучена хватка,а реално не слуша музиката,върху която свири.Виж,като слушаш какво свириш,владеенето на инструмента блесва-като в този случай.Китарата е от значение на каква ти се свири в момента☺️..
 3. По добре не режи главата,само ще и окепазиш ретро вида-виждал съм доста рязани соц-китари,грозна картинка,нито на Ибанец ще заприлича,нито на нищо.Ако сложиш релсов керамичен хъм в сингъл формат няма да пищи според мен,бях сложил такъв на едно Теле с винтидж бридж,което микрофонираше страшно и заспа.
 4. Тия дето си ги изредил ме съмнява да са си записвали идеите да не забравят нещо,то всичко е в главата и основно блус имповизации.А съвсем в началото са обикаляли из Щатите с един фургон с магнетофон да записват легендите в блуса..,имаше един от големите,дето трудно го накарали да запише,щото предпочитал да си вари уискито☺️.Гледай един филм - "Кадилак рекърдс" за ранните записи.
 5. Е това всеки ще откаже,свалял съм боя на ръка,но с тия форми ще си чегърташ един месец сигурно..
 6. Преди доста години Диката прелакира чудесно един стратокастер,ако още се занимава с такива неща..
 7. Какво те притеснява - звучи чисто и приятно,ако го изцепиш няма да криви като Маршъл плекси,но с овърдрайв си е ОК за блус-рок примерно,за метъл не съм пробвал-нямам метъл-зон и подобни дисторшън.В някое по малко клубче става и за свирене с група,достатъчно е силно.Атенюатора и реверба,нищо че е дигитален са екстра за домашно свирене.Имах такова и сега малко съжалявам,че го продадох,ама оборот да става.Можеш да му смениш лампата за проба.
 8. Егати ква смяна на виждането за 1 ден - от супер до зле..ако си свикнал на някакъв не знам ,симулатор саунд сигурно и ти е странно,ама ако свириш с група лампата е съвсем друг филм - блесва с пълна сила..
 9. Ма тия от НСИ шти кажат че и у държава живееш..☺️,до скоро над 30 лв пратка на митница и плащане на пощите,но под 30 си идва в местния клон без никакви такси.Интересно,че това е от 2016 май,а миналата и по-миналата година са ми идвали неща за по 25-35 Евро и не са спирани на митница,явно изгладнеха нещо..
 10. Па това може да се види у сека квартална градинка,само дето не е гримиран,ма с футболна фланелка и анцуг над джапанките☺️
 11. В ютубата има колко искаш бек-тракове,обръщаш в мп3 и сваляш.
 12. Егати темата - не знам кво искам,ама кое е най-добро за всичко?Те такова животно нЕма,усилвател също. Виж там твоите любимци с какво свирят и си вземи такова. Аз като чуя усилвател супер за "блечец" и директно ще бодна Бед-мънки овърдрайв в пулта,с още един овърдрайв пред него и пак ще звучи пробивно и както си искам,тоест без жужаща мазня,но за всеки влак си има пътници..
 13. Абе,според "ушите" кой е по хубав,аз при много ефекти вече, пак си дрънча с Бос СД-1 основно,сигурно съм свикнал,щото новия ми е (о,ужас!,тайвански),а съм имал японски(не че чувам разлика).Спомням си навремето отворихме с Буги (лека му пръст) един Блус Брейкър на Маршъл да видиме кво има- е 1 чип имаше ☺️,но доколкото знам Гари Мур точно с такъв и изсвирил най-известните си песни.
 14. Ако е 30 годишен има шанс да е супер.Свирил съм на стар транзисторен Фендер и ми откъсна главата,стар Роланд и др,докато Фронтмен е най-гадния амп на планетата сигурно..Трябва да се чуе,иначе..догадки.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.