Jump to content
Българският форум за музиканти

sw1tched

Members
 • Posts

  1747
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

sw1tched last won the day on April 6 2016

sw1tched had the most liked content!

About sw1tched

 • Birthday 10/08/1986

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София

Recent Profile Visitors

2435 profile views

sw1tched's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

384

Reputation

 1. Преди време публикувах записи и миксове, които направих за Jamie Mc Donald и помня, че ви допаднаха. В случая те не са мое дело, защото се завърна в Ирландия, но пък имах честта да заснема видеото за любимата ми песен от новия му албум. Приятно гледане!
 2. Споделям ви и едно EP, което направихме като допълнение на документалното видео, в случай, че харесвате музиката на Jamie. http://jamiemcdonaldandthenumbernein.bandcamp.com/album/done-before-it-wasnt
 3. Докато обсъждах някои въпроси за видеото, по които имахме малки разногласия, Джейми обобщи предпочитанията си със следното: "All I want from it is that I am not seen as a. solitary or b. too serious. The rest I leave 100% to you" Които две неща, като че ли твърде често описват колективното ни съзнание. Но ако не е удачно да правя такива обобщения, то ще кажа, че най-малкото себе си познах в тези определения и това е нещо, което малко по малко се опитвам да изкореня, защото смятам, че стои в основата на много от проблемите ни както на лично така и на обществено ниво. Всеки, който познава лично Jamie е усетил позитивната енергия, която излъчва, дори и от видеото си личи. Той е такъв извън България, такъв е и тук, както ако си роб на нашия манталитет, ще го носиш със себе си където и да отидеш, докато не положиш усилията да го промениш или както казват "Wherever you go, there you are."
 4. Запознах се и работих с него за пръв път в края на 2011-та. Джейми е вечно пътуващ музикант от Ирландия, който трябваше да е в София само за 2-3 седмици, но вместо това се установи тук. Почти 5 години минаха от тогава и наскоро ми писа, че отново заминава, този път за Барселона. Мисля, че има какво да се научи от него, и като музикант и като човек, затова и подготвих кратко документално преди да замине. Приятно гледане! https://www.youtube.com/watch?v=Y1FfEU7Ewac
 5. Отдавна не съм пускал записи и миксове тук, но противно на слуховете не съм спирал да се занимавам с това) Албумът на Hate Campaign най-накрая е факт, споделям една песен от него. Надявам се резултатът да допадне на някои от вас https://www.reverbnation.com/soundlurkerstudio/song/24756820-metal-hate-campaign-feed-pain
 6. Линк към цялата песен http://soundlurker.bandcamp.com/track/030115
 7. Вярно отдавна не съм пускал нови снимки тук, но гледам да не спамвам само аз Тази беше избрана от редакторите на National Geographic Your Shot:
 8. Благодаря ви! Довечера ще гледам да пусна цялата песен. Снимано е на естествена светлина, 50мм обектив, в случая на бленда 2.8.
 9. Още 2 групи участващи в проекта:
 10. Снимки от втората сесия (благодаря на MMG Music за разрешението да снимаме в магазина):
 11. Нека желаещите да се разпишат в тази тема: Линк
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.