Jorko_Beliata Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 ^ Аз имах предвид, че би било много удобен метод при смяна! Може ли така, наистина? Цитирай
kmfb Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 Не съм вярвал, че ще се разпиша тук, ама ей сега спазарих с приятел едно RG. Същата, като сивата от снимката: Не съм китарджия, но такъв тон и такъв гриф не давам да ходят при друг ей-така. А пича каза, че ще я продава и аз я взех... Цитирай
TONY Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 Честито! Както не е лошо един китарист да има бас и обратното е валидно. Цитирай
Karavadjo Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 И аз да се похваля с едни неща закупени от мен преди време...... Цитирай
checho Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 (Редактирано) тази снимка страшно много ми прилича на една друга, поствана преди време в тази тема...някой да има спомени ? пп ааа, честито Редактирано Ноември 6, 2009 от checho Цитирай
Karavadjo Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 Да по-горната снимка я сложих вдднъж тук ама не на място където трябваше. За това я слагам на подходящото място сега. А и добавям последната си придобивка. Знаете ли всъшност ужасно много обичам марката Marshall и си имам цели 3 броя в нас ама винаги могат да станат повече..... Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 (Редактирано) ^ Аз имах предвид, че би било много удобен метод при смяна! Може ли така, наистина? Струните на другия Айбънез бяха така сложени когато я получих. Аз лично винаги оставям по 2-3 навивки, независимо заключването. Навик от едно време когато се оставяше аванс на струната, в случай че се слъса на бриджа. ^^Къде ли съм виждал тоя Маршал ... не моа се сетя Редактирано Ноември 6, 2009 от edgecrusher Цитирай
death^metal Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 Ех, отдавна не си бях купувал нова китара, има-няма месец Днес бебчето дойде, 10х 2 Стан Schecter Diamond C-7 Hellraiser FR BCH Цитирай
Valserp Отговорено Ноември 7, 2009 Отговорено Ноември 7, 2009 Супер! Сега можеш да ми подариш белия Ibanez! Нали?... Нали?... Цитирай
death^metal Отговорено Ноември 7, 2009 Отговорено Ноември 7, 2009 (Редактирано) Хехе, другата седмица чакам да дойде и тази красавица. Пък ще видим що за дъска ще е Редактирано Ноември 7, 2009 от death^metal Цитирай
serengeti Отговорено Ноември 7, 2009 Отговорено Ноември 7, 2009 ^Айде сега и една 8-ца само трябва за колекцията и да гониме басиста. Цитирай
daniel.hristov Отговорено Ноември 9, 2009 Отговорено Ноември 9, 2009 Днес намазах Power Box от Nikifena (с 4 от изводите на 12V да си ръгам файърсаундчетата там) Цитирай
Pandemonium Отговорено Ноември 11, 2009 Отговорено Ноември 11, 2009 Аз малко късно си казвам за тях, ама втора седмица вече не мога да ги сваля от ушите : Жива и здрава да е жена ми Цитирай
Fenix Отговорено Ноември 11, 2009 Отговорено Ноември 11, 2009 The newest addition to the family... Boss CE-3, MIT, 1988. Мнооого як. CE-5цата отлита веднага към някой който я иска . Доста бой е ял новият бос,иначе е супер!. Винтидж външен вид и як звук има и супер много ме кефи! Нямам снимка, затова слагам една от нета просто: Цитирай
Recommended Posts