Jump to content
Българският форум за музиканти

Karavadjo

Members
 • Posts

  140
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Karavadjo last won the day on December 30 2017

Karavadjo had the most liked content!

Previous Fields

 • Инструмент
  китара

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Варна

Karavadjo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

61

Reputation

 1. Да поясня не бъркайте стиловете. Между групата Елф и групата Дио има огромна разлика. Изслушайте всички албуми на посочената от мен група и тогава си вадете изводи за стилове. По въпроса за барабанисти в гр. Варна аз лично познавам трима. Въпросът е не ,че няма а ,че не им се свири безплатно. И напълно ги разбирам. При положение ,че полагаш усилия и финансови разходи и да ти кажат само едно мерси накрая не е много достатъчно.
 2. Здравейте! Търся барабанист, басист и пианист за класически RockNRoll.Става дума за гр. Варна. Без ограничения на възрастта. Аз свиря на китара имам и подходящ вокал. Пишете на лично съобщение. Благодаря за проявения интерес.. Ще отговоря на всяко запитване. Стиил група Elf... Dio..
 3. Китара, кабел, ролков дек , Marshall amp.
 4. Пиши му съобщение в обявите в базара. Ще ти отговори , много е очтив. Виж в обявите продава Fender Bassman 100 amp.
 5. Здравейте! От град Варна съм и няма как да чуя и изпробвам лично този усилвател а ми се струва , че е интересен и ще ви помоля за мнения, плюсове и миноси ,недостатъци и преимущества. Искренно ви благодаря...
 6. Лично мое мнение и не ангажирам никой с това е на 1-во мяста все по-малко хора използват органно звучене. 2-ро парите. Ако свириш за 20-50 лв как да наемеш HAMMOND C3? Пробвал съм такъв и ми харесва но нито имам място къде да го съхранявам нито имам превоз да го транспортирам нито получавам нормално заплащане за да си позволя лукса да рпитежавам такъв орган. Имам 3 органа от които HAMMOND XB2 И ROLAND VK 09 и въпреки ,че ми се иска да притежавам един B3 или C3 на този етап немога нито да наема нито да притежавам такъв. С годините тези органи ще се срещат все по-рядко по българските сцени. Една истинска екзотика на бг. сцена.
 7. Teisco 72R Tokyo Japan amp. Red tolex. На колегата Jim ще кажа , че следващия амп ще е Fender Twin Reverb..
 8. Блекмор свири последните години с ENGL E730 Sovereign 50W. Използвал е и ENGL Savage 120 а модела ENGL E650 Ritchie Blackmore е орязана версия на Savage 120. Това е друга тема ,която не е за този раздел. Благодаря на всички за поздравленията.
 9. Един истински амп???? Имам поне 5-6 истински лампови ампове.
 10. ENGL E650 Ritchie Blackmore. Нова придобивка с футсуич ENGL Z-5.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.