Jump to content
Българският форум за музиканти

serengeti

Members
  • Мнения

    724
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    3

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Последни посетители

2080 профилни разглеждания

serengeti's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

213

Обществена Репутация

  1. https://www.youtube.com/watch?v=HippvrLb2Sk&index=1&list=PL-ceydUyprLLQuMjtzLtue-0GUUqOy20E След "I am" идва EP-то с три агресивни парчета Можете да намерите бандата в всички онлайн дистрибутори: Spotify Itunes Bandcamp etc. Enjoy the BASTARDS!
  2. Здрасти,отдавна станаха чести видеата дори в 4к,тъй че ще си малко демоде тъй да се каже а и не знам дали уеб камера може да предаде правилно цветовете.Има много екшън камери от порядъка на 200 - 300 лв. които снимат 2 к сега се сещам за SJcam 100% има и други ментаци.а и ще може да ги ползваш за друго.На твое място бих наблегнал на сурвачката,и те така.
  3. Много интересно!Как едно мнение беше изтрито веднага,а друго със същото послание седи повече от 24 часа.Musicman какъв е критерия
  4. serengeti

    китари Dean

    Ъъъъ нямах предвид да си пробутвам моето то е малко по-скъпо,по скоро имах предвид че Майкъл Шенкер свиреше с флаинг Ви преди и се чудех защо колегата да не си купи оригинала а не некакви мебели.Ви то е много мощна китара и нямам наблюдения други модели да са го надвили досега по малобройните участия които правим.Даже на едно място подмятаха "какво става блус ли ше свириме?" на саундчека ама после се чешаха по брадите.Някой знае ли дали правят къстъм поръчки че не откривам на сайта на Dean. ПС Намерих ама няма цени ;((( http://www.ebay.com/itm/2008-Dean-USA-Mahogany-Soltero-Upgraded-Leslie-West-Pickup-Case-Included-/221704198360 има една на 800 долара с кейс на Buy it now
  5. serengeti

    китари Dean

    PRICE: $749.00 х 1.74=1303.26 скоро гледах флаин в за 1400 в olx.Наистина в момента в томан са високи цените на Gibson, това е заради курса на долара предполагам.Ако не,можеш да си поръчаш лютиерска за тия пари ще е едно към едно с Dean но ще има разлика в звука от земята до небето.Пак казвам много се наиграха с мебели,даже на един приятел Уошбърна още циркулира по базарите,аз триста пъти му казах да не го купува,и на втората седмица го продаде.
  6. serengeti

    китари Dean

    За тия пари ще си купиш Gibson Flying V и повярвай има огромна разлика.guitars, not furniture
  7. Боре много ме кефи как се кефиш,дей.....
  8. Ковърдейл да се изсере на един вестник,тва лайно трябва да се сложи в некоя зала на славата.С извинение
  9. Ха някакви малки човечета плюят по Ковърдейл,смехххх.
  10. Има я в темата за басистките!
  11. Значи объркал съм се,защото си мисля за 2 волюм потенциометъра а те са 2 тон такива.Между другото защо ти е китара с 2 тон,на мен винаги кутрето ми намалява близкото копче и се дразня,даже имам тик непрекъснато да проверявач дали е докрай усилено.
  12. Ако оставаш на тая схема има грешка-на средния потенциометър дясното краче трябва да се запои на маса.Иначе имам подобна конфигурация за тест със Bareknuckle Warpigs и фиксиран бридж.
  13. Който е ползвал Android и IOS знае че разликата в звука е от земята до небето.Няма да казвам коя ос е по-добрата , сами да се сетите
  14. Абе кво демо,некои субекти албум не могат да докарат с такув звук!!!!
  15. serengeti

    Wolf Hoffmann's guitar

    Евтино я взеха.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.