Fats Отговорено Април 17, 2012 Отговорено Април 17, 2012 Би ли казал каква е цената и ако не е проблем да направиш снимка, на която се вижда големината на буквеното означение на съответния тон. Както и цвета на дисплея, който е от огромно значение, особено на сцена с променливо осветление. Благодаря предварително. Цитирай
chobbi Отговорено Април 17, 2012 Отговорено Април 17, 2012 Да кажем,че в момента може да се купи между 200 и 250 долара.Дисплеят е достатъчно голям и се вижда на всякакво осветление (дори дневно/слънце...) В момента направих 2 снимки-при нормално осветление и без осветление. 1 Цитирай
Nikifena Отговорено Април 18, 2012 Отговорено Април 18, 2012 Тази година камионче, догодина рак Честит ти нов тунер ! Обикновено като замисляш нещо коварно, наистина е коварно. Чакаме с нетърпение коварната фукня тук във форума 1 Цитирай
vhcs Отговорено Април 27, 2012 Отговорено Април 27, 2012 от вчера с Compressor DBX 160A .... пааа кефффффф паааа кеффффффф 1 Цитирай
разбойник Отговорено Април 27, 2012 Отговорено Април 27, 2012 Чшшшш! Здраво си го подкарал. Само така, машината е добра. Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 28, 2012 Отговорено Април 28, 2012 Ей, не се спира тоя Алекс, а? А бира кога, а? Айде, и аз да не видя нещо, да са поФаля: http://www.dbxpro.com/166xl/ Цитирай
blr Отговорено Април 28, 2012 Отговорено Април 28, 2012 Честито момчета! Ще трябва да организираме един rack compressor shootout. 1 Цитирай
serengeti Отговорено Април 28, 2012 Отговорено Април 28, 2012 Ако ме поканите ще се постарая да донеса това: Не е рак но е добре да се чуе. Цитирай
vhcs Отговорено Май 2, 2012 Отговорено Май 2, 2012 бира бира бира, само за пиене милите еееееей, а кога ще се свири ..... ха наздраве на всички !!! DBX166xl e мноо добра машиа, единият канал като компресор, другоят като лимитър - и цепи мрака Аз се спрях на 160А пред 166XL щото жената ако разбере колко пари съм дал така или иначе ще ме трепе, поне да има баш за кво ... ехехех следващото в списака ми е микрофон EV RE20 RE-Series и да му мислят озвучител (особеннот тия дето се пишат с главно У ) до нови срещи .... и гиъра да расте и да не старее на всички ви !!! Цитирай
Nikifena Отговорено Май 2, 2012 Отговорено Май 2, 2012 Ей, хайвани. Може би на 11ти ще идвам до София. Ако не е много късно вечерта може да си направим форумна сбирка в София така, че да мога и аз да се домъкна.. ако ме искате разбира се 1 Цитирай
rudibass Отговорено Май 3, 2012 Отговорено Май 3, 2012 Идвам .....ако сте фенове верно да спретнем една хава у Спорко Цитирай
BassTraffic Отговорено Май 8, 2012 Отговорено Май 8, 2012 Не си спомням да съм се разписвал в тая тема, но явно дойде и този момент . Директно от Франкфурт домъкнах ето тая машинка: Комбото ми служи вярно 4 напрегнати дни по време на изложението и за класа си, и цената си показа удивителни възможности. Благодарности на Явор за препоръката 3 Цитирай
разбойник Отговорено Май 8, 2012 Отговорено Май 8, 2012 Добра е машинката. Радвам се, че си доволен от избора. Цитирай
Demetrii Отговорено Май 8, 2012 Отговорено Май 8, 2012 Това е 60 вата нали? Страхотно е. Малко скъпо ми се видя за мощността си, но пък свири много приятно. Цитирай
Recommended Posts