Jump to content
Българският форум за музиканти

Fats

Members
 • Posts

  801
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Fats last won the day on August 21 2015

Fats had the most liked content!

Previous Fields

 • Инструмент
  други

Profile Information

 • Gender
  Male

Fats's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

324

Reputation

3

Community Answers

 1. Що нещо изписахте, а проблемът се решава много лесно и веднъж завинаги. Изхвърляш отвратителната активна електроника и свириш като бял човек, без тъпи негърски измислици. Знам, че сега ще нададете вой, ама то е нормално. До истината понякога се стига доста трудно... П.П. Когато пък в проблема е намесена и продукция на небезизвестната дървообработваща фирма Ебандурец, нещата са фатално обречени. Толкоз!
 2. Цената ми се вижда даже прекалено ниска, всяка проява на идиотия трябва да се наказва свирепо, на часа.
 3. http://www.thomann.de/de/st-modelle.html?oa=pra Тук страт-моделите дапочват от 69 евро, можеш да си поръчаш през Динакорд. Без оскъпяване, плаща си при доставка, в български левове по курса на деня, само ако одобриш полученото.
 4. Потърси във Фейс бук Илко Мишов, той ще ти оправи баса. https://www.facebook.com/ilko.mishov?ref=ts&fref=ts
 5. Това силно ми напомня басовете на бай Спас. Но даже той се стараеше частите да копират оригиналните. Този струнник и ключовете са с незнаен произход, както и останалите метални елементи. Винтовете на пикгарда са малки, боята е с много ниско качество. Адаптерите силно намиридват на Кремона Каданлък. Но най-голямото разминаване е в надписа на главата, той трябва да следва извивката, а този е в една линия и е прекалено малък. Не знам кой ти е казал, че този бас има нещо общо с Мексико, при това от 70-те години, но явно не е особено запознат с продуктите на Фендер. Но това съвсем не значи, че инструментът е за изхвърляне. Потърси лютиер, който най-добре може да ти каже какво ще струва възстановяването му в работно състояние.
 6. Даже не си и помисляй да ходиш, ще ти се разпори джоба. Лютиерите са едни кръвопийци, само чакат да се появи някой с две одраскани позициЙ...
 7. Ха сега още един път напиши какво е станало, ама така, че да те разберем. С точки и запетайки, като грамотен човек. И без "Й" на края на думите, пише се позицИИ.
 8. 02 943 94 50, обаждаш се и поръчваш, те ти пращат с наложин платеж по куриер. Няма да пиша името на фирмата, че някои се дразнят. Толкоз!
 9. Това е комбинация от 7-канален миксер и крайни стъпала 2 х 220 вата. За да го ползваш ти трябват две колони на 4 ома. Потърси някой музикант с опит да ти покаже как се ползва.
 10. Комплектите за сглобяване изглеждат примамливо, но не са по силите на непрофесионалист, иска си лютиер да напасне частите така, както се полага. С 10 евро отгоре се купува съвсем приличен бас, изписвал съм няколко за деца на мои приятели. http://www.thomann.de/de/harley_benton_mb222t.htm Цена 99 евро.
 11. По всичка личи, че нямаш елементарни музикални познания. Честно казано, в първия момент ми беше трудно да разбера какъв е точно въпросът. В това, което казвам няма и грам обида нито пренебрежение, но не може да четеш без да знаеш азбуката. Никой не се е родил научен, ще прочетеш това-онова, ще поговориш с някой познат и нещата едно по едно ще си дойдат на мястото. Желая ти успех!
 12. Тазо китара не заслужава и лев. Буков шпертплат, тесен, но дебел гриф, тенекия за сирене звучи по-добре.
 13. С едно малко уточнение. Когато влезеш в сайта го настрой на немски език за да получиш актуална цена. Има малки разлики в цените поради разликата в ДДС.
 14. Хайде сега, малка бях - излъгах се... Желанието за евтина далаверка винаги се наказва, та и с тия комплекти така. Не може струни, които струват реално в пъти повече, да се харчат по $ 10.
 15. Трябва да се внимава при тази операция да не попаднат парченца тел по адаптерите, защото няма махане. Ползвам ватата повече от 30 години и досега проблеми с адаптерите не съм имал. Ако някой се страхува, нищо не пречи тялото да се покрие с нещо докато трае почистването на фретовете. Маслото служи единствено за подхранване на порестото дърво на фингърборда, отношение къв звука няма. А с Фаст фрет може единствено да замърляш струните, при това в някои случаи така, че да не стават повече за свирене. Кой каквото ще да разправя...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.