EAmechaniX Отговорено Септември 28, 2009 Автор Отговорено Септември 28, 2009 Аз също ще им хвърля по едно око.
BassTraffic Отговорено Септември 28, 2009 Отговорено Септември 28, 2009 (Редактирано) Имам няколко процедурни предложения: 1. Начинанието подето от Радул (Краси), да се казва "Music Survival". 2. Да се спомене, колко време е валидна томболата. 3. Да се дефинира точно, кои имат право на участие и кои не. 4. Да се уточни, дали собствениците на класически (акустични) китари могат да участват, както и басистите. 5. Дата на тегленето на томболата (тиража). Май това е за сега. П.П. Иначе Начко (Краси) е зъл и половина, така че няма да остави непроверени до 14 коляно всички участници в томболата. Нека се има това предвид. Той знае какво прави и как да го направи - сигурен съм. К. Димитров Редактирано Септември 28, 2009 от BassTraffic
synchu Отговорено Септември 28, 2009 Отговорено Септември 28, 2009 ^Добри идеи! Освен това и Игнат ( ) е в кюпа с проверяващите така че..... хм :-)
CrystallorD Отговорено Септември 28, 2009 Отговорено Септември 28, 2009 Вписвам се! Ти си явно невероятен човек!
EAmechaniX Отговорено Септември 28, 2009 Автор Отговорено Септември 28, 2009 1) Все ми е тая как ще се казва. 2) До края на седмицата някой ще свири на нея със сигурност. Най-късно в събота. 3) .. начинаещи и бъдещи китаристи!.... тези които си нямат никакъв 4) Разбира се, все пак подарявам ел.китара а ако ще и на тромпет да е свирил. Начинаещият китарист е начинаещ китарист. 5) Още не знам, най вероятно в четвъртък или петък. Това ще се уточни допълнително.
Slav Отговорено Септември 28, 2009 Отговорено Септември 28, 2009 (Редактирано) Включвам се и аз с уточнението, че не искам китарата за себе си, а за един приятел, даже ще го агитирам лично да си направи профил тук, за да се уверите, че няма лъжа. Редактирано Септември 28, 2009 от Slav
krisku Отговорено Септември 28, 2009 Отговорено Септември 28, 2009 Поздравления за инициативата! Електрическата китара, една все още не осъществена мечта, вписвам се и аз, ако все още добавяш кандидати към томболата!
val_ Отговорено Септември 28, 2009 Отговорено Септември 28, 2009 Здравейте!Аз съм въпросният приятел на Слав,който писа по-горе!Искам да се запиша,тъй като си нямам китара и досега съм свирил само с тази на Слав Имам голямо желание да се уча да свиря,но напоследък съм малко беден и немога да си купя Та,бих се зарадвал ако взема първата си китара по такъв странен начин Какта и да е,ако изкарам късмет здраво свиреге ще пада! Засега,чао от мен!
EAmechaniX Отговорено Септември 28, 2009 Автор Отговорено Септември 28, 2009 (Редактирано) В кюпа си val_ , дано имаш късмет! пп. Искам само да помоля кандидатите да отбележат поне годината на раждане в профила си. Другото не ме интересува -няма да ви ходя на рожден ден. Редактирано Септември 28, 2009 от EAmechaniX
herbie Отговорено Септември 28, 2009 Отговорено Септември 28, 2009 пп. Искам само да помоля кандидатите да отбележат поне годината на раждане в профила си. Другото не ме интересува -няма да ви ходя на рожден ден. Аз съм на 15... както и момчето заради което се записвам. Ако има съмнения ще пиша ЛС за да се разберем. Успех на всички.
Jayceon Отговорено Септември 28, 2009 Отговорено Септември 28, 2009 и аз се вписвам за брат ми който е в Германия и иска китара и ще се изненада като му я пратя аз съм на 22 брат ми е на 13 почти 14 и винаги е бил фен на рокаджийската музика. Аз имах преди китара и колкото и филмирано да звучи, откраднаха ми я Сега и аз нямам ( за момента ) ама ще му я дам на него
EAmechaniX Отговорено Септември 28, 2009 Автор Отговорено Септември 28, 2009 (Редактирано) Оп- оп - оп! Ама тая работа хич не е точно така както казва Агоп. Спестил си е доста подробности които намирам за важни. 1) Тази китара е била на въпросния Allegro , който не влиза във форума и който дава тази китара под претекст ''дай я на някое лапе''. Този човек аз не го познавам. Като се видяхме с Агоп той ми споменава за тази китара и ме пита дали познавам някое лапе за да му я дам щото въпросния Allegro вече не свирел и не я ползва. 2) Allegro след като занася китарата на Агоп той я дава на мен, за да я дам на някой друг. Аз му казах че ще я дам на някое лапе от форума, което няма китара. 3) Китарата не става да се подари на който и да е в този си развален вид а камо ли на някое лапе. Тя реално е неизползваема. 4) За да се подари тази китара, в нея трябва да се вложат пари и време, което очевидно те нямат или не им се занимава. (не знам кое е ) Така че моите уважения, но тази китара някога е била на Allegro но сега е моя и след като вложа пари, време и малко нерви, ще я подаря на някое лапе тук във форума. От което следва, че: китарата я подарява един приятел и Макар и без да участва директно подаръкът си е от него не е точно така. Много ясно съм го написал и смятам че това е достатъчно. Преди няколко дни ми донесоха/подариха електрическа китара Пълдин и аз реших да я споделя/подаря на някои от вас. и ''През това време ще изработя един палисандров нът, защото китарата си няма и ще сложа чисто нови струни Gibson Brite Wires 9/46. '' Редактирано Септември 28, 2009 от EAmechaniX
Yo The Real Отговорено Септември 28, 2009 Отговорено Септември 28, 2009 (Редактирано) На 3 ноември най-добрия ми приятел има рожден ден и мисля, че по-удачен подарък няма и надали ще има. Аз имам китара, ти си решавай дали ми вярваш, ако трябва кажи как да докажа. P.S. 13 години Редактирано Септември 28, 2009 от Yo The Real
Recommended Posts