Jump to content
Българският форум за музиканти

val_

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от val_

  1. Колега,не съм съгласен с теб.Всеки,който присъства на Софисфиър,и погледне нещата обективно,ще разбере какво имам предвид.Изпълнението на Металика беше най-слабото от четирите групи,поради простата причина,че си личеше колко досадени бяха от свиренето си.Те са една от групите,които вече гледат на творчеството си като на професия и нищо повече,но никой не може да ги обвинява за това.И все пак публиката изглеждаше най-въодушевена по време на тяхното изпълнение,но това е само защото са най-комерсиалната група от четворката...беше пълно с хора,които даже не бяха чували за някоя от другите групи,но отиваха да чуят "Нотинг елс матърс".. Масовото почти никога не е качествено,музикалната класация Billboard в Америка е доказателство за това.На мен любима група ми е Слейър,но Антракс направиха най-силно впечатление,Джоуи Беладона е убийствен вокалист!
  2. Здравейте!Аз съм въпросният приятел на Слав,който писа по-горе!Искам да се запиша,тъй като си нямам китара и досега съм свирил само с тази на Слав Имам голямо желание да се уча да свиря,но напоследък съм малко беден и немога да си купя Та,бих се зарадвал ако взема първата си китара по такъв странен начин Какта и да е,ако изкарам късмет здраво свиреге ще пада! Засега,чао от мен!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.