Jump to content
Българският форум за музиканти

zazz

Members
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от zazz

  1. Здравейте,всички.Много се извинявам ако вече съществува такава тема,но не намерих такава, а и нямам представа какво точно да търся.Въпросът ми е какъв е най-удачният начин да може да бъде озвучена акустична китара в голяма зала,без да хакам мокален микрофон около нея.Знам за разни специални микрофони,както и съм чувал това онова за пиезо адаптери,но както казах тази част ми е непозната.Та бих искал да ви помоля за съвет какво да правя /и линк към въпросното устройство което да си взема/.Благодаря предварително!
  2. Здравейте,хора.Извинявам се ако вече има такава тема,но не можах да открия информация по този въпрос.Та питането ми е бихте ли могли да ми препоръчате някоя програма с която да може да се записва китара (с включени ефекти) и глас,които по-късно вече ще бъдат миксирани с други инструменти от друг човек.Благодаря предварително.
  3. Здравейте,колеги.Отскоро съм горд притежател на Stagg I300.След няколко дни ще си купя кубе,н засега се опитвам да свиря чрез Peavey Electronics ReValver MkIII.Проблема ми е,че и при тази програма,и при Guitar Rig след като изсвиря даден тон той се чува малко по-късно и ми пречи.Имате ли представа какъв е проблема?Благодаря предварително.
  4. Здравейте!Дали някой има какъвто и да е инструментал на някоя от изброените групи: Подуене Блус Бенд/Васко Кръпката Ревю Нова Генерация Монолит Б.Т.Р. P.I.F. Щурците Моля,ако имате нещо помогнете ми.Благодаря предварително!
  5. Според мен не вършат особена работа,наистина напреданах чако когато тръгнах при учител,но това не значи,че аз съм критерий за това,дали са полезни.
  6. Евала за инициативата.Включвам се.
  7. Като стана въпрос за Manowar - МанОлаР И за да няма - Щрак/Цък/Клик
  8. Link И въпреки че не е истински - Клип
  9. Извинявам се,ако мястото на темата не е за тук,но бихте ли ми дали акорди на песни на Steelheart,в Ultimate-Guitar се намират само tabs.Благодаря предварително.
  10. Извинявам се ако темата вече е пусната.Ето го въпросният линк
  11. zazz

    Въпрос

    Здравейта!Скоро видях в интернет няколко снимки на Twisted Sister LP Standard,потърсих информация,но никъде не намирам цена.Колко горе-долу струва този модел?
  12. zazz

    Любими певци

    Brian Johnson,Bon Scott,Axl Rose,Klaus Meine,Freddie Mercury,Kurt Cobain...
  13. Понеже в момента мутирам пеенето ми е много трудно.Справям се чрез Стрепсилс,ментови бонбони или лукчета,малко разпяване и малко дране в стил блек метъл(да не ми се обиждат феновете на най-екстремната музика) .След това всичко е ОК!Ако имате още съвети за поддържане на гласа през този период-това е мястото.
  14. Като голям музикант и текстописец Краси Аврамов е написал alternative text,закодиран много умело-Ето и клипа с "ужасяващите" разкрития!
  15. Благодаря за предложенията Smoke... и Breaking the law вече сме ги направили. И въпреки че съм начинаещ имам едно предложение за кавър към "колегите" на моето положение-AC/DC-The Jack
  16. Не знам дали е тук мястото,но бихте ли ми дали предложения за някои лесни за свирене хард рок/хеви метъл песни за начинаеща група.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.