Jump to content
Българският форум за музиканти

Забавна простотия

johniebgood

Recommended Posts

Българинът е казал: "Докато има балъци, ще има и тарикати ...", пък Джош Скот има още да изучава тукашния алъш-вериш ... :greenball:

• 2 weeks later...
Кацнал Веско Хляба в Париж, взема такси и казва:
- Откарайте ме в най-скъпия локал, с най-хубавите момичета.
Пристига там и още от вратата вика:
- Търся Мишел, имате ли Мишел тука, много е спешно, трябва да я видя веднага!
- Мосю! Да, имаме Мишел, тя е най-скъпо платеното ни момиче и обикновено е свободна, моля, изчакайте я.
Чака той и ето - по стълбите надолу бавно и с достойнство слиза Мишел - ослепително красива и сексапилна.
- Господине, търсили сте ме, аз съм на Вашите услуги, но трябва да Ви предупредя, тарифата ми е много висока, аз взимам 1000 Евро за половин час.
- Няма значение, много ми е спешно, имам парите, да се качваме веднага!
На другия ден се повтаря пак същото, влетява той в локала и пак спешно търси Мишел. Слиза Мишел, отново ослепителна и секси, и му казва:
- Господине, радвам се, че сте така настоятелен, но трябва да Ви предупредя - тарифата ми е същата и не приемам чекове или кредитни карти.
- Няма значение, много е спешно, имам парите, да се качваме веднага!
На третия ден той пак влетява като на пожар в локала и отдалече вика:
- Къде е Мишел, трябва веднага да я видя!
Слиза Мишел в цялото си великолепие, още по-съблазнителна от преди и му казва:
- Господине, Вие ме учудвате, никой от клиентите ми не е идвал три дни подред като Вас и трябва да Ви предупредя - не давам отстъпки за количества, тарифата ми е пак същата.
- Няма значение, имам парите, да се качваме веднага!
Качват се те и той за трети пореден ден получава неописуем секс. Този път обаче Мишел не може да устои на любопитството си и му казва:
- Господине, моята класа не ми позволява да питам клиентите си такива неща, но никой досега не е идвал три дни подред. Кой сте Вие? От къде сте?
- От България. От Трявна.
- Трявна! Колко се радвам, аз имам сестра, омъжена там, може и да сте чували за нея!
- Да, знам, градът е малък, познавам сестра Ви, тя ми даде 3000 Евро да Ви ги предам.
  • Like 1
  • Haha 4

• 3 weeks later...

Нов зенит в спам мейловете - получавал съм милиони от камерунския принц, хапчета за отслабване, спрени банкови карти, но тук вече са се постарали. 

No description available.

image.png

• Haha 5

On 4/25/2023 at 4:08 PM, Koobenot said:

Нов зенит в спам мейловете - получавал съм милиони от камерунския принц, хапчета за отслабване, спрени банкови карти, но тук вече са се постарали. 

No description available.

image.png

БоК!

• Haha 1

Според някои е забавно, според други е простотия, но от седмица насам започнах рубрика "Един басист разказва..." в Metal Hangar 18. Може да видите първата история от серията, а после ако ви хареса по етикета да прочетете и останалите до момента. Имам още 15-тина замислени, тъй че следете :) 

• Like 4

• 2 weeks later...

Понякога намесването на ренесансови астрономи може да доведе до решението на потенциален проблем ... в Кръстова вада. :greenball: 

image.png

• Haha 7