Voidhanger Отговорено Март 20, 2023 Отговорено Март 20, 2023 Хахаха и тука ли се опитват да го продават на тия цени 🤣 Цитирай
Voidhanger Отговорено Март 20, 2023 Отговорено Март 20, 2023 Знам, следя историята от самото начало. Цитирай
Koobenot Отговорено Март 20, 2023 Отговорено Март 20, 2023 Българинът е казал: "Докато има балъци, ще има и тарикати ...", пък Джош Скот има още да изучава тукашния алъш-вериш ... Цитирай
Voidhanger Отговорено Март 21, 2023 Отговорено Март 21, 2023 Е, целта на кампанията е постигната. Май ще преиздават въпросния ефект😆 Цитирай
Koobenot Отговорено Април 3, 2023 Отговорено Април 3, 2023 – За чий я мислихме тая азбука, Методий? – Nz, Kiro. 1 1 Цитирай
Лими Отговорено Април 4, 2023 Отговорено Април 4, 2023 Кацнал Веско Хляба в Париж, взема такси и казва: - Откарайте ме в най-скъпия локал, с най-хубавите момичета. Пристига там и още от вратата вика: - Търся Мишел, имате ли Мишел тука, много е спешно, трябва да я видя веднага! - Мосю! Да, имаме Мишел, тя е най-скъпо платеното ни момиче и обикновено е свободна, моля, изчакайте я. Чака той и ето - по стълбите надолу бавно и с достойнство слиза Мишел - ослепително красива и сексапилна. - Господине, търсили сте ме, аз съм на Вашите услуги, но трябва да Ви предупредя, тарифата ми е много висока, аз взимам 1000 Евро за половин час. - Няма значение, много ми е спешно, имам парите, да се качваме веднага! На другия ден се повтаря пак същото, влетява той в локала и пак спешно търси Мишел. Слиза Мишел, отново ослепителна и секси, и му казва: - Господине, радвам се, че сте така настоятелен, но трябва да Ви предупредя - тарифата ми е същата и не приемам чекове или кредитни карти. - Няма значение, много е спешно, имам парите, да се качваме веднага! На третия ден той пак влетява като на пожар в локала и отдалече вика: - Къде е Мишел, трябва веднага да я видя! Слиза Мишел в цялото си великолепие, още по-съблазнителна от преди и му казва: - Господине, Вие ме учудвате, никой от клиентите ми не е идвал три дни подред като Вас и трябва да Ви предупредя - не давам отстъпки за количества, тарифата ми е пак същата. - Няма значение, имам парите, да се качваме веднага! Качват се те и той за трети пореден ден получава неописуем секс. Този път обаче Мишел не може да устои на любопитството си и му казва: - Господине, моята класа не ми позволява да питам клиентите си такива неща, но никой досега не е идвал три дни подред. Кой сте Вие? От къде сте? - От България. От Трявна. - Трявна! Колко се радвам, аз имам сестра, омъжена там, може и да сте чували за нея! - Да, знам, градът е малък, познавам сестра Ви, тя ми даде 3000 Евро да Ви ги предам. 1 4 Цитирай
Koobenot Отговорено Април 25, 2023 Отговорено Април 25, 2023 Нов зенит в спам мейловете - получавал съм милиони от камерунския принц, хапчета за отслабване, спрени банкови карти, но тук вече са се постарали. 5 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 28, 2023 Отговорено Април 28, 2023 On 4/25/2023 at 4:08 PM, Koobenot said: Нов зенит в спам мейловете - получавал съм милиони от камерунския принц, хапчета за отслабване, спрени банкови карти, но тук вече са се постарали. БоК! 1 Цитирай
Cliff_Burton Отговорено Май 9, 2023 Отговорено Май 9, 2023 Според някои е забавно, според други е простотия, но от седмица насам започнах рубрика "Един басист разказва..." в Metal Hangar 18. Може да видите първата история от серията, а после ако ви хареса по етикета да прочетете и останалите до момента. Имам още 15-тина замислени, тъй че следете 4 Цитирай
Koobenot Отговорено Май 19, 2023 Отговорено Май 19, 2023 Понякога намесването на ренесансови астрономи може да доведе до решението на потенциален проблем ... в Кръстова вада. 7 Цитирай
Recommended Posts