Yo The Real Отговорено Януари 12, 2021 Share Отговорено Януари 12, 2021 Нямаше как. Fender American Performer 2018, родом от Corona, California. 10 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GKuzmanov Отговорено Януари 13, 2021 Share Отговорено Януари 13, 2021 Честито! Страхотен инструмент! Взел си я под носа на братовчед ми, който много я хареса в събота, но Боби отказа да му вземе парите, че я пазел "за друг клиент" за понеделник. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yo The Real Отговорено Януари 13, 2021 Share Отговорено Януари 13, 2021 (Редактирано) Да, голям жест от негова страна, при положение, че изрично ме пита дали да ми я пази и аз казах "не, то кой ще дойде да взима точно този телекастър през уикенда". Иначе ще трябва да направя и някакво разчистване след тази покупка, вероятно ще се сбогувам с текущия си страт, с който хем съм си късал нервите (защото не ми звучи достатъчно стратокастърски), хем сърце не ми дава да вляза в базара да му сложа снимката. Редактирано Януари 13, 2021 от Yo The Real Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Януари 13, 2021 Share Отговорено Януари 13, 2021 След известно чудене, оборудвах тази играчка, трябвало е по-рано да взема 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Annonnymоus Отговорено Януари 26, 2021 Share Отговорено Януари 26, 2021 С този красавец И звяр се сдобих още преди Коледа, но нещо бях позабравил за форума, та затова чак сега се фукам. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Февруари 3, 2021 Share Отговорено Февруари 3, 2021 Днеска пристигна ей тази играчка, най-накрая нормално захранване за скромния ми педалборд! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Февруари 4, 2021 Share Отговорено Февруари 4, 2021 Честито , ама за мене е ненормално тея три глави на болтове така да стърчат отгоре ? 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Февруари 5, 2021 Share Отговорено Февруари 5, 2021 ultramega, това е тритонуса на композицията, за метъли е ок, ама виж човечето от о-то как се е опулило от изненада 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Февруари 6, 2021 Share Отговорено Февруари 6, 2021 Разминло му се е да го цапардоса някоя глава на болт Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GKuzmanov Отговорено Февруари 6, 2021 Share Отговорено Февруари 6, 2021 Xotic BB+ Plus 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Февруари 13, 2021 Share Отговорено Февруари 13, 2021 Най-после се сдобих с легендарният Attack Decay!!! Една Айфонна видео демонстрация на този ефект с моя композиция "Есенна импресия," композирана за флейта и класическа китара, но тук замествам флейтата с китара. https://www.youtube.com/watch?v=mbjhc_7hr9o 9 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mar4enko Отговорено Февруари 15, 2021 Share Отговорено Февруари 15, 2021 (Редактирано) Чудесна пиеса ,Лими. Поздравления! ПП. Предполагам свириш бос за по-добро заземяване. ? Редактирано Февруари 15, 2021 от Mar4enko 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Февруари 15, 2021 Share Отговорено Февруари 15, 2021 На 4.02.2021 г. at 2:47, ultramega написа: Честито , ама за мене е ненормално тея три глави на болтове така да стърчат отгоре ? Развинтих ги, сега има три дупки отгоре Майтапът настрана, винтовете са за монтиране на педалборд - идва с картонен шаблон къде да играе дрелката. Моят има скоби отдолу за целта така че минах и без дупчене, но по-компактните не винаги имат готово решение. 2 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
apoplexia Отговорено Февруари 21, 2021 Share Отговорено Февруари 21, 2021 Новият член на семейството. Чака само BK Holydivers 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wiseppman Отговорено Февруари 24, 2021 Share Отговорено Февруари 24, 2021 Реших си проблемите. 8 USB, 8 DIN In/Out/ и 12 RTP. Чудна комбинация 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts