musicman Отговорено Декември 15, 2020 Автор Share Отговорено Декември 15, 2020 На сляпо 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wiseppman Отговорено Декември 15, 2020 Share Отговорено Декември 15, 2020 (Редактирано) https://photos.google.com/photo/AF1QipMV2GiIz_TDjaBMMu-ym024lSTwc8fCbOaVl0jC Чудесен начин за серийна и паралелна връзка. Особено за китарни синтезатори+ dry/wet сигнал. Редактирано Декември 15, 2020 от wiseppman Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Декември 22, 2020 Share Отговорено Декември 22, 2020 Аууу, ниър минт къндишън GR-50, адаптерът пасна в RG-то ми все едно за там е правен:) Опитвам се да кача снимки, но: и дори след смаляване явно нещо се бъгва и нищо не се качва. Жалко. Ако не искате да качвам снимки, ОК, кажете 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Декември 23, 2020 Автор Share Отговорено Декември 23, 2020 ^ Пробвай пак и ако не стане, пиши ми на лично да оправим нещата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Декември 27, 2020 Share Отговорено Декември 27, 2020 Стана, данкешойн! Ето и снимките: 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wiseppman Отговорено Декември 30, 2020 Share Отговорено Декември 30, 2020 За съжаление не мога да публикувам снимки- имам някакво ограничение. Бих сложл GR-55, велика машина с GK-3. Сигурно е наследник на това. Но все пак един съвет- това иска FRFR. И.. честито! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Декември 30, 2020 Автор Share Отговорено Декември 30, 2020 ^ Как така не можеш? Какво ти пише? Имай в предвид, че всеки потребител има някакъв лимит на количеството снимки, които може да качва, но не вярвам ти да ти го изхабил. Кажи точно какво пише. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chris_barnes Отговорено Декември 31, 2020 Share Отговорено Декември 31, 2020 Харли Бентън 2х12 с английски Маршал говорители [emoji3]Изпаднаха на оферта в Англия тези говорители и ги взех. Кабинета вързах на 16 ома моно. У дома не мога да го набича кой знае колко, но ми харесва че няма онова дразнещо жужене на китайските винтидж 30, пък и имам енгл 4х12 с тях и няма смисъл от същите.Видях, че точно тази комбинация от говорители се предглага в Маршал JVM C212. Ще видим как ще се върже с Peavey 6505, но за сега съм доста доволен.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Януари 1, 2021 Share Отговорено Януари 1, 2021 Дядо коледа това ми донесе, понеже съм слушкал.Зарибих се от един клип на Ола Енглунд, пък и във Фактор имаше намаление ? 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Януари 6, 2021 Share Отговорено Януари 6, 2021 Спомняте ли си оня плакат от списание Ритъм с Андреас Кисер и ошарения му със стикери Шарвел модел 2? 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Annonnymоus Отговорено Януари 6, 2021 Share Отговорено Януари 6, 2021 On 1/1/2021 at 2:02 AM, Heartman said: Дядо коледа това ми донесе, понеже съм слушкал.Зарибих се от един клип на Ола Енглунд, пък и във Фактор имаше намаление ? Честито, готин усилвател! Аз преди време му бях хвърлил око, но нямах говорители/кабинет за 150 вата и се спрях на друг. Иначе и на мен ми направи впечатление точно заради това демо на Ола. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Януари 6, 2021 Share Отговорено Януари 6, 2021 Отдавна я отлагах тази покупка и сега се чудя защо . 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GKuzmanov Отговорено Януари 8, 2021 Share Отговорено Януари 8, 2021 Харли Бентън 2х12 с английски Маршал говорители [emoji3] Изпаднаха на оферта в Англия тези говорители и ги взех. Кабинета вързах на 16 ома моно. У дома не мога да го набича кой знае колко, но ми харесва че няма онова дразнещо жужене на китайските винтидж 30, пък и имам енгл 4х12 с тях и няма смисъл от същите. Видях, че точно тази комбинация от говорители се предглага в Маршал JVM C212. Ще видим как ще се върже с Peavey 6505, но за сега съм доста доволен. Sent from my iPhone using Tapatalk Аз пък отнесох един NOS JVM C212, седящ затрупан в магазина на Динакорд от 2018-а, със същите говорители: 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chris_barnes Отговорено Януари 8, 2021 Share Отговорено Януари 8, 2021 Честито! Бях го забелязал аз онлайн, но поради стила който свиря ми трябва малко по-голям обем и затворен кабинет, затова правих стъкмистики [emoji2]Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GKuzmanov Отговорено Януари 8, 2021 Share Отговорено Януари 8, 2021 Успях да го тествам c JCM 800 Studio SC20H и кабинетчето кърти зъби. Няма грам fizziness, което ме притесняваше с Vintage 30 (но явно на база китайските, които съм слушал преди). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts